Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Ulka napisał(a):

chcialam sprawdzic dzis czy siedzi bo wczesniej nie probowalam jej sadzac i patrze a ta siedzi i to sie jeszcze bawi.. ale sama nie siada , i nie wiem czy to mozna uznac ze siedzi haha
no nic sprobojcie wasze posadzic moze tez was zaskoczą?

Ślicznie siedzi 😉 słodkości 😉

Basienka i Aniqa ja do was dolaczam za 2 tygodnie też się boję rozłąki ale będzie dobrze zobaczycie a i dziecko będzie bardziej otwarte na innych ludzi miliony dzieci zostają z kimś jak mama wraca do pracy a po pracy będziemy jeszcze lepiej wykorzystywać ten czas z maluchami bo będziemy stesknione a nie umeczone..... Tak przynajmniej ja sobie powtarzam 😉

• Mamusie
Całuski spóźnione na 6 miechów dla Milenki, Tosi i Niny ( córa Katji ) 😘 😘 😘

NovaM pączuś przecudowny 😘 kochany blondasek 🙂
Aniqa moja Jula to "wpieprza" wszystko... i w każdej ilości 😜
Beata super, że się wszystko udało 🙂 a teściowa 😮 😮 😮 no comment
Ulka Karolinka jaka dżaga 🤪 a na tej fotce w awatarku to siedzi tak prosto jak dzieciaki w pierwszej klasie 😁 Ula a próbujesz jej te uszy jakoś odwijać... mojej sis synek też ma takie odstające, na początku walczyła z tym, jakieś czapki, opaski, ciągłe poprawianie, ale poddała się, bo jego ojciec też ma odstające i chyba pogodziła się z tym, że dostał je w genach 😉

• Mamusie
marika321 napisał(a):
Ulka napisał(a):

chcialam sprawdzic dzis czy siedzi bo wczesniej nie probowalam jej sadzac i patrze a ta siedzi i to sie jeszcze bawi.. ale sama nie siada , i nie wiem czy to mozna uznac ze siedzi haha
no nic sprobojcie wasze posadzic moze tez was zaskoczą?

Ślicznie siedzi 😉 słodkości 😉

Basienka i Aniqa ja do was dolaczam za 2 tygodnie też się boję rozłąki ale będzie dobrze zobaczycie a i dziecko będzie bardziej otwarte na innych ludzi miliony dzieci zostają z kimś jak mama wraca do pracy a po pracy będziemy jeszcze lepiej wykorzystywać ten czas z maluchami bo będziemy stesknione a nie umeczone..... Tak przynajmniej ja sobie powtarzam 😉

Powiem Ci tak steknione napewno, duzo lepiej sie wykorzystuje ten czas z malym, natomiast co do umeczenia jestem duzo bardziej niz jak bylam z maly w domku. Tam jak maly zasnal to moglam przespac sie z nim. Niestety teraz tak nie ma 😞 Ale jest dobrze 🙂 wracasz widzisz jak sie usmiecha na Twoj widok, caly sie trzesie i Ci zmeczenie przechodzi 🙂

• Mamusie
hej kochane!!! u nas pogoda dziś za chmurką ale na szczęście nie pada!!!
Byłam dziś z małym na spacerku teraz śpi ale zaraz się pewnie obudzi to pójdziemy na 2 spacerek!!!
BASIA kurde podziwiam że już pracujesz ale trzeba Florek coraz bardziej z dnia na dzień będzie się przyzwyczajał e cię nie ma!!!
ULKA KArolinka słodka i siedzi superancko!!!
AGAAA wiem jak ciężka musi być dla ciebie rozłąka z mężem ponieważ jak mojego nie ma kilka dni to mi smutno!!!

• Mamusie
U nas dziś średnio, Julcia mi trochę gorączkuje, poza tym innych dolegliwości nie ma, więc na razie nie panikuję za bardzo. Rano po śniadaniu spała 2 godziny, teraz jest po obiedzie i znowu śpi... to się jej nigdy nie zdarzało, ostatnimi czasy patrzyła tylko "tańcować", nawet jak włączyłam jej kaczuchy to reakcji nie było żadnej, siedziała wtulona w mamusię 😞 Jak mierzyłam to 38,2'C miała, ale czuję, że jest rozgrzana i się zastanawiam... trzydniówka? ... czy może ząbki?, ale zaglądam i zaglądam i nic nie widzę... czy jeszcze co innego?

Wczoraj byłam u szwagierki i jej tygodniowego synusia tuliłam 🙂 boshhhh jakbym nie zobaczyła to bym nie uwierzyła, że jeszcze pół roku temu Jula też taka malutka była... toż ja nie wiedziałam jak go chycić ☺️

• Mamusie
Hello,
Weronika tez podobno dzień dziś przespala. M był na kontroli u neurologa i dostalismy skierowanie do laryngologa i......psycjologa dziecięcego 😮 😮 😮 Chyba kogoś poje....o 🤔 Wypisał skierowania i tyle z wizyty - chyba napędza klientów kolegom 😉
Ja też jestem zmęczona po pracy, zwłaszcza że wstaje o 5.
Ulka Karolinka jest prześliczna 🤪 A co do uszu to Weronika też tak sobie odwija, zaczęłam nawet z opaskami cudować ale zjeżdzają jej potem na oczy. Zresztą czasem nawet pod opaską udaje jej się ucho podwinąć 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Hello,
Weronika tez podobno dzień dziś przespala. M był na kontroli u neurologa i dostalismy skierowanie do laryngologa i......psycjologa dziecięcego 😮 😮 😮 Chyba kogoś poje....o 🤔 Wypisał skierowania i tyle z wizyty - chyba napędza klientów kolegom 😉

że kogo????????????

• Mamusie
Dzien Dobry 😉
Wlasnie maz mi zdal relacje z rozmowy z bratem. No wiec.Tesciowa w sobote chodzila i plakala,ze na slubie syna nie moze byc podobno tragedie zrobila i z nas chamow bez serca. I wczoraj po jej smsach i naszym tel. brat meza poszedl do nich z bratowa i pyta o co chodzi czemu matka dalej placze. a ona dalej swoje. A brat mowi"przeciez proponowali ze was zasponsoruja a ty odmowilas" a tesc zdziwiony (bo mowilismy matce o zasponsorowaniu) i zaczal ja wyzywac ze hest podla,ze takie klamstwa na syna i synowa rozpowiada a okazuje sie ze to ona jest jest chamowa. Mowie wam masakra. Podla baba bez kultury,honoru,wariatka psychiczna.

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
Hello,

że kogo????????????

psychologa, jak pisalam to aż mi widać reka zadrżała i literówke zrobiłam 😉

• Mamusie
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
Hello,

że kogo????????????

a już się zastanawiałam co to za nowa specjalność, już nawet w google wpisywałam
tego doktora to nie poj*** a popie***, że niby co... że ma sobie pogadać z Weroniką 😮

• Mamusie
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
meliska napisał(a):
wanilia napisał(a):
Hello,

że kogo????????????

a już się zastanawiałam co to za nowa specjalność, już nawet w google wpisywałam
tego doktora to nie poj*** a popie***, że niby co... że ma sobie pogadać z Weroniką 😮

Mnie sie wydaje że chodzi o to żeby ocenic czy zachowuje się typowo dla 6miesięcznego dziecka. Ale to juz chyba przesada??? Zwłaszcza że usg niczego nie wykazało co by mogło sugerować że jest coś nie tak. Całe szczęście w pon mamy innego neurologa, podobno najlepszą babkę we wro ktora nie szuka dziury w całym i nie straszy rodziców

• Mamusie
Wanilia się pojawiła 🙂 zapracowana mamuśka... też widziałam że koleżanka jakaś nowa się pojawiła więc zapraszamy do rozmowy 🙂 Ciebie Wanilia to nadwyrężają chyba ci lekarze 😮 no jeszcze do psychologa z takim małym dzieckiem to ja nie widziałam zeby ktoś wysyłał 😮 tyle miałam dzisiaj zrobić a jakoś tak mi cieżko...zawiesista ta pogoda... Ula stokrotka Twoja mała cudownie siedzi!! moja się gibie we wszystkie mańki!! ale mnie tam sie nie spieszy 😁 niech się giba bo jak zacznie pełzać i łazic to będę tesknić za siedzacym w miejscu dzieckiem 🙃

• Mamusie
wanilia, normalnie musialam przeczytac dwa razy...psycholog dzieciecy dla 6miesieczniaka...proponuje wizyte u psychologa owemu neurologowi 😁

Aga24 - zapraszamy do rozmowy 😉

bylismy u opiekunki dzisiaj 40 minut. kalina przez caly czas byla u niej na rekach, nie plakała wogóle, ale co chwila szukala mnie wzrokiem, czy jestem, a na koncu juz to nawet raczki wyciagnela w moja strone, co jej sie predzej nie zdarzalo. jutro tez na pol godz iziemy, a w srode planuje ją jej zostawic na poł godziny. zobaczymy co z tego wyjdzie 🥴