Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
marika321 napisał(a):
chloe napisał(a):
wanilia napisał(a):
Kuriera nie ma czyli raczej dziś nigdzie nie pojadę 😞

a u mnie bylo juz dzis dwoch i to naraz 🤪

a ja też czekam na kuriera i go nie widać a wczoraj mówili że dziś bedzie przesyłka.....mhhhhh normlanie FOCH na wszelkich kurierów.... 😜

Ja dzis zamowilam kuriera i nawet juz byl 🙂 drugi ma sie zjawic do godziny 16:30 🙂 Ale to ja wysylam. Wszystko co do tej pory mialam dostac to juz dostalam 🙂

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hej 😞
od zeszłego poniedziałku jak mała chodziła do żłobka nie chciała sobie dać wyczyśćić pipki w środku dzisiaj byłam u lekarza i ma infekcje która może być przez antybiotyk lub panie w żłobku za mocno mogły jej czyścić tam.. 🤢
do tego dzisiaj wstała i taki kaszel odrywający się od płuc i katar się nasilił a ona ani nie chce dać się oklepać ani wyczyścić tych baboli bo płacze i mnie bije 🤨 i tak musiałam kupić kore dębu i nadmanganian potasu oraz krople do pipki i syrop i krople do gardła zapłaciłam razem 80zł 🤔 już mam dosyć tych choróbsk jej 🤢 pani doktór powiedziała 2 tygodnie w domu siedzi i nie jedzie do żadnego żłobka w najbliższym czasie.. 🤢 masakra tak mi jej żal bidulka się męczy tylko co chwile 🤨 jeżeli teraz ona wyzdrowieje i dam ją znowu po 2 tygodniach i mi zachoruje to będę zmuszona zrezygnować ze żłobka chyba 🤔 a niania nie wchodzi w gre u nas za dużo biorą to na to samo wyjdzie jak siedzę w chacie jakbym miała liczyć z dojazdem 🤢 jestem zła smutna i bezradna ..

miłego popołudnia...

• Mamusie
Ojjj Pam no szkoda Konsti 😞 😘

Nie bardzo mam czas nadrabiać bo jedziecie na maxa z tymi stronami 🤪 !!!!!

Chciałabym tylko się z Wami kochane moje babeczki pożegnać 🥴
Jeśli czas pozwoli to jeszcze dzisiaj, a jak nie to na dniach postaram się żeby każda z Was znalazła mały "liścik" w swojej skrzynce pocztowej tutaj na "mamusiach"

Dziękuję Wam za to, że byłyście 😘 😘 😘 !!!!!!!!!!

• Mamusie
Fotelik zamontowany a testować będziemy jutro w trasie 😜 Werka ma biegunkę, poki co 4 rozlazłe śmierdzące kupy były, mam nadzieję że to koniec bo jak nie to zostaję aż przejdzie - przewijanie takich niespodzianek w samochodzie to już sport ekstremalny
Cały czas myślę co z Novą, autentycznie smutno mi się zrobiło... 😞

• Mamusie
asiadudzika napisał(a):
Marzena a Ty co ??? no weź sie ZRESETUJ moze to lepsze pomysły będziesz miała 😠 od razu tak wyjeżdżać z pożegnaniem,no!

Popieram Asię !!!! Reset... 🤢
Nova chociaż czasem nas długo nie odwiedzasz to my zawsze z otwartymi ramionami witamy...... 😉
Jak to nas zostawiać bez wieści o małym Prezesie .......??????

• Mamusie
NOVA,malpeczko jedna,a ty co wyprawiasz,heee????? No nie zostawiaj nas,poprawimy się;-)

A ja zajechana jestem,cały dzień sprzqtalam,zupki nagotowane,teraz chwilą odpoczynku i spać.

A jeszcze tylko dodam,że to moje dziecko coraz śmielej sobie poczyna...próbuje ciągle chodzić,już z 10 kroczków robi