Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A powiedzcie mi czy na Swieta sprzatacie od razu wszystko tzn. okna, meble itd czy tak na raty? Ja w tym roku robie na raty tzn. najpierw szafki w kuchni oprozniam z niepotrzebnych gratow ( a nazbieralo sie 🤢 ) potem w reszcie szaf a na koncu przed swietami dopiero okna i firanki. A wogole to pekla mi szyba w oknie i nawet nie widzielismy a sporo pekla na szczescie wewnetrzna szyba. Dobrze, ze spoldzielnia wymieni na ich koszt, bo koszta szklarza i nwego okna to jakas porazka tutaj.

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
To forum umieraaaaaaaaaa 🤢

Buahaha, ja się trochę odforumowiłam więc cisza w ciągu dnia, nie ma monologów waniliowych 😉
A w sprawie sąsiadki, hmmmm....może trzeba poprostu zwrócić uwagę że u was to wszystko słychać? albo walić kijem od miotły za każdym razem? Współczuję...

• Mamusie
Coq no odgłosów to współczuję 🤢

a co do ciszy na forum, to ja cały dzień w biegu, mama dzisiaj miała mało lekcji i wcześnie wróciła i była z Maćkiem.
a ja byłam na rozmowie ze swoim przyszłym szefem, ale go nie było akurat dzisiaj, więc tylko zostawiłam dokumenty sekretarce.
no i jak karmiłam Maćka wieczorem to mi się przypomniało, że zapomniałam się podpisać na CV i na liście motywacyjnym 🥴 no i teraz nie wiem co zrobić... bo nie chcę, żeby sobie pomyślał, że zapomniałam i że o wszystkim tak będę zapominać 🤢 i myślę, żeby jutro rano podjechać tam i iść do sekretarki i powiedzieć, że wkradł mi się mały błąd i zanieść nowe kartki, tym razem podpisane i wymienić... co myślicie???
bo już teraz to mnie aż brzuch boli z tego wszystkiego 🤢

• Mamusie
Agaa to trzeba sie podpisac? Wiesz, bo jak sie wysyla CV i list motywacyjny maile to nie ma szans na podpis, wiec moze zostaw tak jak jest? Moze wogole nie zwroci nikt na to uwagi? No nie wiem , ja tak uwazam. Na jedno wyjdzie czy pojdziesz i powiesz, ze wkradl sie blad i chcesz kartki zamienic czy powiesz, ze zapomnialas podpisac.

• Mamusie
beata26 napisał(a):
Agaa to trzeba sie podpisac? Wiesz, bo jak sie wysyla CV i list motywacyjny maile to nie ma szans na podpis, wiec moze zostaw tak jak jest? Moze wogole nie zwroci nikt na to uwagi? No nie wiem , ja tak uwazam. Na jedno wyjdzie czy pojdziesz i powiesz, ze wkradl sie blad i chcesz kartki zamienic czy powiesz, ze zapomnialas podpisac.

no właśnie dając do ręki trzeba się podpisać ręcznie bo przecież tam jest formułka że wyraża się zgodę na przetwarzanie...

no ale w liście motywacyjnym zakończony jest słowami "z poważaniem" i potem powinno być moje imię i nazwisko i nie ma nic... bo nawet drukowanego nie ma 🤢

czy ja nie mogę zrobić wszystkiego dobrze? 🥴 🥴 🥴 tylko oczywiście jakaś wpadka jak się przytrafia to mnie... masakra...

• Mamusie
Oj, nie wiem dziewczyny, gadać z tą panią nie chce. Jedyne co przychodzi mi do głowy to napisanie kilku słów i wrzuceniu liściku do skrzynki 🤔

Aga a może już szef zdążył zajrzeć do dokumentów i nie masz co kombinować...
A pogoda u mnie super, w swetrze spokojnie było można spacerować 🙂

jej, ale bym chciała, zeby Jaśmina poszła już spać 🤢

• Mamusie
wanilia napisał(a):
Aaagaaa ale skoro napisałaś że byłaś zanieśc CV swojemu przyszlemu pracodawcy to chyba te papiery tak pro forma i podpis nie ma znaczenia?

niby pro forma... ale wiesz, różnie to bywa. dopóki umowa nie podpisana to nigdy nic nie wiadomo. powiedział kiedyś, że prawdopodobnie... no a to nie znaczy na pewno

i już sama nie wiem co mam robić...

• Mamusie
No i zebralam się w sobie i posprzatałam kuchnię i pranie ogarnęłam,zmywarke musiałam opróżnić bo w zlewie było pełno naczyń z całego dnia...... wyjścia nie było bo jutro teściowa przyjeżdża po Michalka a tu bajzel...... 😮

Beata ty tu o porzadkach świątecznych a ja ze zwykłymi ciężko 😉 haaa u mnie wszystko na raty......i mam nadzieję że zdarzę 😉 😉 😉 chociaż nie to uważam za najważniejsze w święta 😉

Coq to jak jest nadzieja na święta w polsce???