Skocz do zawartości

GRUDNIÓWECZKI 2011 | Forum dla mam

Anika_77_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Coq pieknie wygladacie a kurteczka na moje gusta jeszcze moze byc
Co do wagi to ja sie nie odzywam' ten kilogram co przytylam juz w niepamiec poszedl a co do strojenia to ja mam swoj patent- 3 dni w szlafroku chodze ktorego moj maz nie nawidzi a jak potem zwykle dresy zaloze to ten mi slodzi ze pieknie wygladam 😉

• Odpowiedzi 33 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• coquelicot_m

4145

• wanilia_m

3197

• aaagaaa_m

4128

• marika321_m

3698

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Aniqa1111 napisał(a):
No tto fajnych macie mezow...moj mi tylko raz w zyciu powiedzial ze ladnie wygladam...na slubie.widze poprostu jakim krytycznym wzrokiem sie na mnie patrzy i az mi sie wyc chce:-(

Chyba wiem co czujesz Aniqa...przypomina mi to trochę sytuacje moich rodziców. Mama była super szczupła jak się poznali, ale po trzech ciążach wyglądała już inaczej...i tak zostało tyła, chudła, ale zawsze do krągłych należała. A mój ojciec chyba w tych chudych gustował. I pamiętam te wieczne dogadywanki, nie raz w obecności rodziny 🥴 żenada po prostu...ja się źle czułam przy tym a co dopiero moja mama 🤨 To samo jak od fryzjera wracała, lata 90, krótko ścięta to fryzjerki tapirowały kogo się dało 😁 ale taka moda... a ojciec zamiast, ze ładnie wygląda to jej, że Alf 😮 masakra. A w dodatku mama z tych co serce na dłoni...
Z całego serducha życzę Ci, żebyś w sobie piękną kobitę odnalazła, obojętnie czy będziesz coś zmieniać czy nie...bo ona w Tobie jest!!!! 😘

• Mamusie
Dzien dobry 🙂
Coq Yasmine piekna,taka do wytulenia 😆 Mamusia tez bardzo ladna kobitka 🙂
Aniqau mnie tez problem z tyciem, bo tyje od byle czego . Postanowilam nie jesc kolacji a jak nie pomoze, to planuje dietetyka. Nie martw sie bedzie dobrze 🙂 Zero smutkow zero zlosci wyjebane po calosci 😜 😘
AA do mojego portfolio tortowego zrobilam dzis tort Barbie 🙂

• Mamusie
Coq ale z Was piękne dziewczyny 🙂 i widzę, że Jasmin już twardo spaceruje 😉 przymała 🤔... jak znajdę coś w rozmiarze 68 to wbiję w to moją Julę i sobie porównasz 😁
Aniqa zrób coś dla siebie... fryzjer, kosmetyczka, solarium... od razu się lepiej poczujesz... niech mąż widzi jak promieniejesz... Twoje wewnętrzne piękno ma go rzucić na kolana... głowa do góry, cyc do przodu i uśmiech na twarz... jesteś piękna i pewna tego 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
coquelicot napisał(a):
Beta 🤪 🤪 🤪 nie spodziewałam się takiego efektu 🤪

Nawet nie wiem gdzie się kończy tort a gdzie zaczyna lalka?! 🤔
I również zadaję pytanie : kiedy otwierasz cukiernię?!!!!

Meliska dzięki 😉 Już się nie moge doczekać zdjęcia Julki w 68 😁

Lalka jest od pasa w gore. Biszkopt podzielony jest na 5 kregow przelozonych masa smietanowo-brzoskwinowa. Oczywiscie kazdy z kregow ma otwor w ktory wlozylam lalke. Z zewnatrz wysmarowalam masa maslana i oblozylam masa cukrowa. Udekorowalam dosyc skromnie, ale co tam.
Boje sie, ze nie bede w stanie realizowac zamowien. Serio, boje sie, ze tak bardzo chce dlatego mi nie wyjdzie 🥴

• Mamusie
Beata szczerze mnie wcieło tort naprawdę piękny!!!!! I naprawdę gustownie je ubierasz a nie napierdzielone co się da.... 😜.jest super i poważnie szykuj ogłoszenie!!!!!!!!! Takie torty piękne i zapewne pyszne a nie takie sztuczne......będą się rozchodzić jaj ciepłe bułeczki!!!!! A potem reklamą będzie każdy zadowolony klient!!!! 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
meliska napisał(a):
A moja już ponad 3 godziny śpi 😮

Moja dziś dwie spała i odkąd śpi o 14 to od 2 do 3 godzin śpi codziennie co mnie cieszy 🙃

A na podwieczorek zrobiłam dziś pieczone jabłka...i jakie było moje zaskoczenie...całe wieki nie jadłam i taki zapach się rozszedł, soku pełno z nich wyleciało, a taaaki słodki. Pod koniec dodałam dżem mamy z czarnej porzeczki. No i myślałam, że zjem połówkę, że nie powalę nimi Jaśminy, a ona zjadła wszystko 🤔 ja tylko skubnęłam.

• Mamusie
Majka dopiero zasnela
Beata powiem Ci ze wiele cukierni z kilkuletnim stazem nie moze sie pochwalic takimi cudami- przykladem jest nasz roczkowy tort za ktory 100zl dalismy a wiec przestan marudzic i sie bierz do dzialania ale juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪

Dziewczyny nie wiem jak u
Was ale ja w takich chwilach kiedy to czuje sie malo atrakcyjna itd zmieniam fryzure i zawsze mnie tojakos humorek poprawial

A co do tych kilogamow to ja chetnie biore wszyskie