Śnieg nam wszystkim popsuł szyki,
przykrył jajka i koszyki.
I choć śnieg nam pada w święta i pogada taka wstrętna,
my święconką się dzielimy i radości Wam życzymy!!!
witam 🙂 ja dzisiaj w domu kierownik mi dał wolne myślałam że chociaż trochę ogarnę ale z tym dzikiem małym się nie da nie wiem czy po prostu na się boi ze pójdę do pracy zaraz czy przez ta chorobę ale nie schodzi mi z rak cały czas wisi na mnie a jak ja postawie to wrzask nie z tej ziemi :/ a jak jest z niania albo kimś innym to się ładnie bawi a jak ja jestem to masakra już wolała bym iśc do tej pracy bo mam serdecznie dość ... :/
Oj kurcze dziewczyny z tymi mężami ja te z nie narzekam na mojego i oby się nie popsuł 🙂🙂 super Ewka że Hania się przełamuje do odkurzacza u nas jest na odwrót Amelka go uwielbia ja nie chce za bardzo przy niej odkurzać bo to tylko syfy lecą z tym powietrzem ale ona sama idzie po niego i ciągnie za rure i mówi brum brum 🙂🙂🙂 Kurcze ale myśliwych a ja to się dziwię jak można być myśliwym i zabijać te biedne zwierzątka katastrofa 😞😞😞
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
agusia_m
agusia_m
przykrył jajka i koszyki.
I choć śnieg nam pada w święta i pogada taka wstrętna,
my święconką się dzielimy i radości Wam życzymy!!!
olcia157_m
ja dzisiaj w domu kierownik mi dał wolne myślałam że chociaż trochę ogarnę ale z tym dzikiem małym się nie da nie wiem czy po prostu na się boi ze pójdę do pracy zaraz czy przez ta chorobę ale nie schodzi mi z rak cały czas wisi na mnie a jak ja postawie to wrzask nie z tej ziemi :/ a jak jest z niania albo kimś innym to się ładnie bawi a jak ja jestem to masakra już wolała bym iśc do tej pracy bo mam serdecznie dość ... :/
Oj kurcze dziewczyny z tymi mężami ja te z nie narzekam na mojego i oby się nie popsuł 🙂 🙂
super Ewka że Hania się przełamuje do odkurzacza u nas jest na odwrót Amelka go uwielbia ja nie chce za bardzo przy niej odkurzać bo to tylko syfy lecą z tym powietrzem ale ona sama idzie po niego i ciągnie za rure i mówi brum brum 🙂 🙂 🙂
Kurcze ale myśliwych a ja to się dziwię jak można być myśliwym i zabijać te biedne zwierzątka katastrofa 😞 😞 😞