Skocz do zawartości

Lutóweczki 2012 | Forum dla mam

timecontrol15_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• monisiaj22_m

1131

• konefka_m

1074

• olcia157_m

1118

• aniag070_m

886

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dobrze, że piszecie o jedzonku ja zamierzam w lipcu podać jakieś inne jedzonko ale jeszcze nie wiem co to będzie 😆
Jutro mamy wizytę u lekarza, zmieniłam przychodnię i lekarza dla Hani i dla siebie mam nadzieję, że teraz będziemy zadowoleni 😆
Niestety odebraliśmy wyniki posiewu moczu i córcia dalej ma bakterię więc może być tak, że znów wylądujemy w szpitalu 🥴
U nas pogoda do bani więc cały dzionek spędziliśmy w domku. Moja Haneczka dziś zostaje na noc sama w swoim pokoju. Mam nadzieję, że zniosę to psychicznie 🥴
Poddałam się z nadrabianiem Was bo musiała bym cały dzień przed kompem spędzić.

• Mamusie
Konefka moj synek juz od miesiaca spi sam w swoim lozeczku. Jest bardzo zadowolony. Ze swojego lozeczka ma widok na zwierzatak, ktore powyklejalam sciany, szafy i powiesilam na lampie.
Konefka od czego Haneczka ma te bakterie?
Ola olej rzepakowy tez moze byc. Oliwa z oliwek jest najlepsza oliwa do surowek. Wlosi zamiast chleb smarowac maslem polewaja oliwa. Tylko nigdy w zyciu nie uzywajcie jej do smazenia.

• Mamusie
czemu ine uzywa oliwy do smazenia? ja czasami uzywam do pieczenia

maz dzisiaj spoznil sie z pracy, juz mu mialam glowe suszyc a on w naszym ulubionym skllepie byl i kupil wlasnie ta elektronicczna nianie jak nowa wyglada!!!!!!!!!!!! i zaplacil...5.5 euro
😁 😁 😁 smiec 😁 na sali 😁 😁 😁

hej
Mi dzisiaj dzień zleciał szybko,raz,dwa.
Alek wstał ok 9tej,póżniej na 13 szłam na pogrzeb sąsiada (mały z moją mamą) i na 16 rehabilitacja.
Włąsnie jęczy mi w wózku,nie chce zasnąć.
Ja oliwy użhywam do smażenia,ale uważam żeby nie złapała mocno temp bo wtedy podobno ma działanie rakotwórcze.
Ja kupiłam po chrzcinach taką nianię i jestem zadowolona,spełnia swoją funkcję,mimo żę Alek nie ma swojego pokoju to nie raz jak zostawię go w wózku np na balkonie to wkładam jedną słuchawkę do wózka a drugą mam przy sobie i nie muszę nasłuchiwać i sprawdzać.

• Mamusie
dokladnie o to kaman, niby niepotrzebna, bo to mieszkanie, ale jestem nawiedzona tak ze jak ide na balkon pranie wywiesic to co 4 rzeczy latam do pokoju i sprawdzam Azizka, to samo teraz moge spokojnie usias na balkonie i kawe wypic bez latania co chwila i sprawdzania. Okazja byla to maz kupil, grzechem byloby nie skorzystac. Uwielbiam ten sklep!
Tynka a jak tesciowka, doszla do siebie?
My dzisiaj znowu wieczorny spacer, wyszlismy ok 20 a wrocilismy o 22 🤪 mam nadzieje ze to sie stanie tradycja 😉 fajnie sie tak dotlenic przed snem.

• Mamusie
fajne te nianie :P monisia rzeczywiscie to byl by grzech nie skorzystac jak za 5 e :OO

mi sie Ada tak odparzyla ze szok ;/ i to psitke :/ az takie krostki ma :/// cale czerwone to jest i nic na to nie działa :/ mialam isc z nia do lekrza dzis, ale tak sie zastanawiam bo leje strasznie ;/ a dzis jeszcze na rehabilitacje

• Mamusie
Przeżyłyśmy noc 😆 jak cudownie było spać w swoim łóżku z mężusiem 😆
Hania była dzielna wstała po 1 i po 6 i teraz z tatą szaleje w kuchni. Mój mąż na urlopie więc dziecię będzie rozpieszczane na maksa 😉
Kamila myj często teraz malutkiej pupkę i niech leży bez pampersa na podkładzie i na pewno dobrze było by to czymś posmarować. Stary sposób to zasypanie mąką ziemniaczaną ale ja nigdy nie stosowałam na te miejsca 🥴 Jak długo będziesz z tym walczyć (oby nie) to proś lekarza o skierowanie na badanie moczu bo czasami od bakterii pojawiają się takie zaczerwienienia.

• Mamusie
Gratulacje dla Haneczki, dzielna dziwczynka.
U nas upaly po 37 stopni, w domu schaladzam temp. do 27 stopni. Zmieniam pampki co 2,5 h na szczescie Riccardo nie ma odparzen. Strasznie sie ich boje, a szczegolnie potowek. Riccardo sie budzi o 5 rano i sam szaleje w lozeczku. Zjadl sniadanie i teraz spi.
Konefka ale ci zazdroszcze meza w domu. Moj za miesac dopiero bedzie mial urlop.

• Mamusie
A u nas noc taka sobie...
Wczoraj Bartek wrócił po 22 z fuchy mały się obudził i musiał z tatą pogadać bo od 6 rano go nie widział....A ja już zła jestem bo ciągle zmieniamy menu na chrzciny i już sama nie wiem co będzie...
Mój Bartek będzie 5 dni w domu od 10-15 lipca....

• Mamusie
Witam!!
A u nas dzisiaj znów 3 pobudki na jedzonko hmm... sama nie wiem czemu się teraz tak częściej budzi może więcej potrzebuje jedzenia?? ale jak sie obudzi pierwszym razem to je dość dużo a kolejne razy to tak 3 minutki i tyle więc ie wiem już o co chodzi! a tak ładnie spała tylko z jedną pobudka w nocy.
Kurcze to dzielna Haneczka, ja tez sie zabieram za przeniesienie Amelki do siebie i zostawienie ale jakoś nie mogę sie zmóc bo nie ma jeszcze mebli w pokoiku i taki pusty jest tylko z szafą garderobową i tyle a Kuba nigdy nie ma czasu żeby ze mną te mebelki kupić 😞
ale wam zazdroszczę urlopów mężów mój pewnie jak się nam uda na weekend wyjechać to będzie sukces a o urlopie w sezonie letnim to może zapomnieć bo na swojej działalności ni może sobie pozwolić na takie szaleństwo 😞 😞
Dobrze Kamila że poszłaś do lekarza przynajmniej będziesz spokojniejsza i szybciej małej to zjedzie.