Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

fiku może dlatego, że ja was poustawiałam jako dalszych znajomych hmm... Tylko, że album Werki jest dostępny dla wszystkich znajomych. U mnie czasem same się jakieś filtry pojawiają i aktywność niektórych osób w ogóle mi się nie wyświetla :/
Zrobiłam 50 brzuszków i 10x po 10 powtórzeń nożyc poziomych, bo jednak nożyce na oponkę bardziej działają niż brzuszki. Na razie bez szaleństw, żebym się mogła potem ruszać 🙃 W ogóle przez to, że zwykle karmię Werkę na prawej ręce i biorę do odbicia na prawe ramię to mnie teraz strasznie prawy biceps napitala. Taka zasiedziała jestem. Teraz ją karmię częściej na lewej 🙃 Ale ręce to ja w ogóle mam strasznie słabe od zawsze.

ewcia napisał(a):
mulant napisał(a):
lady_m4ryjane napisał(a):
A ja nie mam problemów z wywalaniem i moja mama też nie 🙂 Z ciuchów dużą część sprzedaję, bo zniszczonych nie posiadam, za krótko noszę rzeczy. Np. zawsze odsprzedaję kiecki na wesele czy jakieś okazje, bo wiadomo, że już ich nie założę, a były noszone raz. Raz nawet udało mi się sprzedać taką za tyle samo co kupiłam 🙃 Ciążowe rzeczy też już posprzedawałam. Zostały mi 2 pary legginsów tylko 🙂 No i kurtka, ale to wystawię na zimę, bo teraz nie zejdzie. A tak pozostałe legginsy, dwie pary spodni już posprzedawałam 🙂

ja idę w sierpniu na weselisko może masz coś dla mnie ???

ja tez mam 18 sierpnia 🙂 a Ty mulant kiedy??
ale ja nawet nie pytam o sukienke weselna dla mnie bo wiem ze lady chyba swoje dwie musiałaby zszyć zeby na mnie była dobra jedna 😞 buuuuu
ja 25 sierpień

hej 🙂

sto latek dla Werci i Dżonusia :*
nocka jak marzenie 😉 niuńka zasnęła ok 21, obudziła się o 3, potem o 6 i o 9 🙂 pierwszy raz tak ładnie spała
dziś na szczęście nie ma takiego upału i jest czym oddychać, bo wczoraj duchota była niesamowita,
miłego dzionka 😎

kasia_sztuk napisał(a):
Lady jak możesz to podaj raz jeszcze link do tych opasek, które Werka ma na zdjęciu na facee 🙂

http://allegro.pl/hm-opaska-kwiatuszek-koral-i2369526968.html

Ten sam gość ma różową.

Posprzątałam, placek z truskawkami się piecze, mam nadzieje,że wyjdzie dobry, bo wszystkiego dawałam na oko 😉 I czekam na koleżankę. 🙂 Malutka wypiła jednym duszkiem 180 ml i zasnęła.

• Mamusie
Hej kochane 😘
Jestem od soboty u rodziców i dopiero co zainstalowałam internet na swoim lapku, tyle miałam do zrobienia, mamy imieniny, generalne porządki, bo w sobotę chrzest...
Zaczęłam was podczytywać i pytacie co się stało, to opowiem wam w skrócie.
Byliśmy w piątek na domówce i tam była laska, do której podbijał zanim mnie poznał i gapił na nią jak napalony, flirtował i w ogóle z 3 koleżanki do mnie podeszły co się z moim mężem dzieje bo tak gapi na inne i ewidentnie na nie leci. A mnie wstydził się tam chyba nawet dotknąć, bo stał obok mnie obojętnie jak kolega, a inne pary normalnie się zachowywały. Oddałam mu obrączkę i wyszłam zaryczana bez pożegnania z imprezy. Wróciłam taksówką i spałam na kanapie z przyjaciółką, która zajmowała się małą. Odwiózł mnie w sobotę do rodziców, bo mój tata jest po operacji i zrobił to ze względu na niego. Nie mam z nim kontaktu bo komórkę mam zepsutą. To tyle.
Mój skarb śpi teraz bez przerw od 20 do 7/7.30 i jest jak anioł, przynajmniej ona mi się udała.
Teraz Was pod czytam do końca. Tęskniłam.

• Mamusie
ggulek napisał(a):
Hej kochane 😘
Jestem od soboty u rodziców i dopiero co zainstalowałam internet na swoim lapku, tyle miałam do zrobienia, mamy imieniny, generalne porządki, bo w sobotę chrzest...
Zaczęłam was podczytywać i pytacie co się stało, to opowiem wam w skrócie.
Byliśmy w piątek na domówce i tam była laska, do której podbijał zanim mnie poznał i gapił na nią jak napalony, flirtował i w ogóle z 3 koleżanki do mnie podeszły co się z moim mężem dzieje bo tak gapi na inne i ewidentnie na nie leci. A mnie wstydził się tam chyba nawet dotknąć, bo stał obok mnie obojętnie jak kolega, a inne pary normalnie się zachowywały. Oddałam mu obrączkę i wyszłam zaryczana bez pożegnania z imprezy. Wróciłam taksówką i spałam na kanapie z przyjaciółką, która zajmowała się małą. Odwiózł mnie w sobotę do rodziców, bo mój tata jest po operacji i zrobił to ze względu na niego. Nie mam z nim kontaktu bo komórkę mam zepsutą. To tyle.
Mój skarb śpi teraz bez przerw od 20 do 7/7.30 i jest jak anioł, przynajmniej ona mi się udała.
Teraz Was pod czytam do końca. Tęskniłam.

co za kutas!

• Mamusie
lady_m4ryjane napisał(a):
Ewcia, a jak nie do żłobka to z kim Igę planujesz zostawić?

nio pewnie jakas niania, bo na złobek nie licze, jaks ie u nas czeka 1,5-2 lata do panstwoego. a nianie zbieram namiary tylko nie wiem, bo chcielismy jakos pzrez zime pzrekolędowac, jakos wybrac urlopy, to babcie troche, a w sumie nie wiem jak bedzie z nianiami np w lutym czy marcu. teraz od wrzesnia duzo sie zwalnia a nikt pół roku nie bedzie czekał zeby oprzyjsc do Igusi.

kolezanka ma zapytac jakas pania, druga ma taka pania co na emeryturze juz jest, a była w złobku opiekunka tych miemowlaków, wiec w sam raz i mieszka kilka bloków dalej, ma zapytac. nio sama nie wiem... wiem ze tak czy siak to bedzie żal mi zostawic ja... jak bede szła do pracy 😞

dzis kolejny dzien adaptacyjny w przedszkolu... zuzia wstydzioch starszny an poczatku ale jak sie rozhula to juz jets dobrze 🙂 w czwartek juz beda w tych grupach co we wrzesniu iz tymi paniami co sie beda nimi zajmowac.

• Mamusie
Lady dzięki za link.
Astra u mnie w piekarniku też siedzi placek truskawkowy, co z niego wyjdzie - nie wiem bo robię go pierwszy raz 🙂
Gulciu, trzymaj się tam jakoś. Masz dzidziolka i masz dla kogo żyć 🙂 a ten fiut nie jest wart ani jednej Twojej łzy. Wiem, że na początku będzie ciężko, ale czas leczy rany.
Szczerze Ci współczuję, ja pomimo tego jaki jest Michał nie wyobrażam sobie życia bez Niego.

• Mamusie
Astra napisał(a):

Wy sie martwicie jak to bedzie jak wrócicie do pracy, a ja wam zazdroszcze, bo mnie czeka zasiłek i jak na razie nie mam zadnych perspektyw na robotę

Witaj w klubie. Z tym,że ja pierdolę zasiłek 😜 ja nawet zarejestrowana w urzędzie pracy nie jestem.

Bartek na dworze jeszcze, wiśnie rwie z ciocią 🙂 Wiki z tatusiem usnęli z godzinę temu, nie mam serca ich budzić.

No ja nie moge pierdolic zasiłku, bo z pensji Grzesia (1600zl) sie nie utrzymamy...

Gulek, ten Twój to gówniarz jest jak widać, bądź silna, bo masz dla kogo żyć. Emilka jest cudna 🙂 A założę się,że upłynie jakiś czas i on zrozumie, jak wiele stracił przez tak kretyńskie zachowanie...Jak ja nie cierpię takich dupków 😠 już chyba lepiej, jakby był chorobliwie zazdrosny o Ciebie niż aż tak..."zdystansowany"...

Kasia, mój placek był zajebisty, mogłam zrobić dużą blachę, a ja małą tortownicę tylko upiekłam i od razu pół z koleżanką do kawy zjadłyśmy, a resztę Bartek 🙃

meti84 napisał(a):

No ja nie moge pierdolic zasiłku, bo z pensji Grzesia (1600zl) sie nie utrzymamy...

no oczywiście, w takiej sytuacji to zrozumiałe meti.
Mój rozgląda się za lepiej płatną pracą, bo szefo sobie w kulki zalatuje, nie chce płacić za nadgodziny, chce zapłacić grosze za urlop, a żeby w tym czasie pracował i takie tam inne różne. Po co się wkurwiać i patrzeć, jak ktoś cię ewidentnie kroi - ale tak jest u prywaciarza. Myślimy,żeby bujnąć coś swojego i pewnie w niedalekiej przyszłości to zrobimy, bo w tym roku mieliśmy zacząć budowę, a nic z tego nie będzie nawet i w przyszłym roku, bo ja nie lubię pierdzielenia i jak się już za to weźmiemy, to chciałabym żeby ta robota jakoś płynnie szła i wszystko robić po kolei, a nie że zaleję fundamenty i za rok postawię mury, a za dwa założę dach, bez sensu.
No i jest nas teraz 4, a nie 3, więc wydatków automatycznie więcej, a przeciez nikt wielbłądem też nie jest.

Też mam piegi, ale niewiele, ale im dłużej na słonku tym ich więcej. Ale nie przeszkadzają mi, jak byłam dzieciorem to mi przeszkadzały i kupowałam jkaieś mazidło w aptece, niby rozjaśniające piegi i się tym katowałam, a to nic nie dawalo 🙃

Tosia śpiuchna z rączkami do góry i gołymi nogami 🙂

Gulek a to wstrętny chu** za przeproszeniem. Obawiam się, że jednak jak ktoś ma skłonności do rozglądania się na boki to tak już ma całe życie :/

Astra mój ma podobnie w pracy. Za nadgodziny często nie dostaje, ostatnio dostał dwie podwyżki, bo się szef przestraszył, że te kursy robi i domyśla się, że będzie kombinował coś innego. Najlepsze jest to, że jak się bardzo starał to nie dostawał podwyżki, a jak olał trochę to dostał dwie. Teraz to nawet w czasie pracy przyjeżdża czasem na obiad 😜

Meti Boże jak wy dajecie radę? U mnie samych opłat wychodzi koło tysiaka.

• Mamusie
Placek wyjebany wyszedł hahaha 🤪
A Fiku pytałaś czy maślanka pomogła 🙂 pomogła i już nie piecze ale dalej czerwona jedtem, pewnie jutro zbrązowieje bo ja się z reguły zawsze na brązowo opalam tylko byłam takim bladziakiem, że się przypaliłam na czerwono i też tak samo jak Astra wysmarowałam się przyspieszaczem, nawet ryj 🙂 ale będę szczupłą, pięną, młodą i opaloną mamuśką oł yeah 🙂 🤪