Skocz do zawartości

Marcóweczki 2012 | Forum dla mam

izunia1986op_m

Rekomendowane odpowiedzi

ggulek napisał(a):

Kurde dziewczyny, zamiast narzekać robić coś z tym, jak nie spacery to ile jest filmików z ćwiczeniami na necie 😜 Ja ważę 7 kg mniej niż przed ciążą i chcę jeszcze w obwodach zrzucić. Nie ma lipy! 😁 😁 😁

Oooo Ty! Nie cierpię Cię 😉 Ja ważę 2kg mniej niż przed ciążą, ale do wymarzonej figury z czasów studiów jeszcze mi 7kg brakuje 😞 Zazdroszczę Ci sprzętu jaki masz w domu, ja mam jedynie 1kg ciężarki i skakankę... Uskuteczniam spacerki i coś tam ćwiczę w domu, ale nie za dużo. W poniedziałek ważenie, może coś spadło w tym tygodniu, bo dietkę trzymałam.

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• ewcia_m

1877

• izunia1986op_m

2844

• kasia_sztuk_m

1738

• sztunia_m

1650

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

lady_m4ryjane napisał(a):
leliva napisał(a):
Sieeeemaaaa 😁

Ja na momencik tylko. Wczoraj wpadli chrzestni Uleńki, posiedzieliśmy do 1 w nocy, jestem totalnie niewyspana, ale potrzebowałam się towarzysko rozerwać, więc nie marudzę 🙂 Rano byliśmy na basenie - zajebista sprawa 🤪 Polecam każdemu 🙂 Ula była spokojniutka, woda jej się podobała, kupujemy karnet! 🙂 Lecę odwiedzić rodziców, a potem siadam do książki - pozyczyłam sobie Grę o Tron, po tym jak mnie serial wciągnął.

Jakoś mam coraz mniej czasu, żeby na forum siedzieć ☺️ Ale jeszcze czytam wszystko na bieżąco 🙂

LOL leliva dopiero teraz zauważyłam, że w jednym i tym samym czasie o tej samej książce pisałyśmy 😁 Całość nazywa się Pieśń Lodu i Ognia tylko serial nazwali tytułem pierwszego tomu czyli Gra o Tron. Uważaj kochana, bo teraz dopiero niedospana będziesz chodzić 😉

Dobre 🤪 Ja dopiero zaczynam czytać, ale już nie mogę się doczekać, kiedy bąbla położę spać, żeby się dorwać do książki 🙂 Bo za dużo się w niej dzieje, żeby się co chwila odrywać 😁

• Mamusie
Alancisko walneło drzemke 10 min.wypil cyca i nadal nie mysli o spaniu.Siedzi obok mnie w nosidelku i sobie rozmawiamy.
Jak on sie glosno smieje...masakra.Ide sie z nim pobawic na macie i chociaz do 20 musze go przetrzymac ze spanie,poniej kapiel i do lozka.
Wczoraj tez o 20 juz spal i to ladnie do 3 🙂

Gdzie nasza reszta bandy sie podziala.....Dzieci wieksze to i czasu mniej.

• Mamusie
leliva napisał(a):
ggulek napisał(a):

Kurde dziewczyny, zamiast narzekać robić coś z tym, jak nie spacery to ile jest filmików z ćwiczeniami na necie 😜 Ja ważę 7 kg mniej niż przed ciążą i chcę jeszcze w obwodach zrzucić. Nie ma lipy! 😁 😁 😁

Oooo Ty! Nie cierpię Cię 😉 Ja ważę 2kg mniej niż przed ciążą, ale do wymarzonej figury z czasów studiów jeszcze mi 7kg brakuje 😞 Zazdroszczę Ci sprzętu jaki masz w domu, ja mam jedynie 1kg ciężarki i skakankę... Uskuteczniam spacerki i coś tam ćwiczę w domu, ale nie za dużo. W poniedziałek ważenie, może coś spadło w tym tygodniu, bo dietkę trzymałam.

Nie no kolejna, przecież chudziutka jesteś 🙂
Dżon usnał, mam nadzieje że nie myśli że to już spanie nocne :]

• Mamusie
Moje małe śpi od 19.30 😮 niewykluczone, że za chwilę się obudzi.
Wykąpaliśmy ją dzisiaj o 18 bo była bardzo marudna. W kąpieli jak zwykle był śmiech i pływanie, śpiewanie piosenek, masowanie, lizanie i smyranie syrek 🙂 tatuś jedną nóżkę, a mamusia drugą 🙂 później dałam jej butlę ze swoim mleczkiem, następnie oba cyculki, rzucała się troszkę, ale jak ją wzięłam do odbicia do pionu to chwila moment i zasnęła kruszynka moja. Oglądałam dzisiaj zdjęcie po urodzeniu, była taka malutka 🙂 teraz też jest, ale wtedy to taka ociupinka była 🙂 jejuu ale ona szybko rośnie, normalnie w oczach 🙂
Kocham Ją na zabój, a z dnia na dzień moja miłość jest silniejsza 🙂 moja szczęście malusie 🙂
Nightmare a czemu idziecie do chirurga?

• Mamusie
Zrobiłam łyka piwka i odpływam....fala ciepła przeszła przez mój organizm.Masakra.....

Ja juz wykapana,włoski ułozone moge isc spac....tak Fiku? 😜
Alan spi o 20.....ciekawe o której wstanie.Zamiast w dzien spac to jak podchodzilam do niego to sie smial na glos.Łobuz maly.
Maz jutro jedzie do pracy 😞

Rano bede robic kluski na Niko zyczenie.

Ide spac kobieciny 🙂DOBRANOC

• Mamusie
Izunia Ty pijaku! 😁
Leliva z jednej strony fajnie, że te rzeczy są w domu z drugiej wkurza mnie zagracona sypialnia i przed każdym ćwiczeniem trzeba te sprzęty do pokoju drugiego przenosić. Na 42 m2 każdy kawałek jest cenny 😉
Kasia dawaj małej butelkę po piersi, bo z butelki łatwiej pić i nic dziwnego, że się potem rzuca przy piersi bo gorzej leci i trzeba się bardziej namęczyć. 😉
Mój jutro znowu wychodzi do kolegów. Nie chcę już narzekać, ale spędzamy tyle czasu we dwoje, że czasami czuję się jak za czasów kiedy byłam sama, tylko doszły obowiązki i pysia. Zaszyję się pod kołdrą z jakimś dobrym filmem 😜
Dobranoc 😘

• Mamusie
Uuu wyspani 🙂
Alan spal prawie do 4.

Wczoraj czekajac na meza w lozku........zasnelam-hihihihi.A mialo cos przyjemnego byc 🤪Maz sie ze mnie rano smial,ze spalam jak dziecko.

Dzisiaj bedzie smutny dzien....i to na dodatego caly w domu.
Pogoda zaowiada sie piekna to moze chociaz przed dom pojde z dziecmi.

• Mamusie
Hej ho!
Ja tyż wyspana. Mała spała od 19.30 do 5 😮 zaszalała jednym słowem 🙂 dzisiaj jedziemy w odwiedziny do moich rodziców do Stargardu, jeszcze o tym nie wiedzą 🙂 będą mieli niespodziankę 🙂 za oknem słonecznie ale wietrznie. A moja gnida nie chce spać w ogóle. Jakaś niedojedzona cy cuś. Co chwilę by jadł głodomor mały 🙂 100 ml odciągnięte na wieczór 🙂

Hej 🙂 Nocka standart - pobudka o 1 i 4.30, potem pospała do 7, a teraz czas na drzemeczkę, bo marudzi. Jedziemy do teściów na obiad, spadam się szykować 🙂

leliva napisał(a):
lady_m4ryjane napisał(a):
leliva napisał(a):
Sieeeemaaaa 😁

Ja na momencik tylko. Wczoraj wpadli chrzestni Uleńki, posiedzieliśmy do 1 w nocy, jestem totalnie niewyspana, ale potrzebowałam się towarzysko rozerwać, więc nie marudzę 🙂 Rano byliśmy na basenie - zajebista sprawa 🤪 Polecam każdemu 🙂 Ula była spokojniutka, woda jej się podobała, kupujemy karnet! 🙂 Lecę odwiedzić rodziców, a potem siadam do książki - pozyczyłam sobie Grę o Tron, po tym jak mnie serial wciągnął.

Jakoś mam coraz mniej czasu, żeby na forum siedzieć ☺️ Ale jeszcze czytam wszystko na bieżąco 🙂

LOL leliva dopiero teraz zauważyłam, że w jednym i tym samym czasie o tej samej książce pisałyśmy 😁 Całość nazywa się Pieśń Lodu i Ognia tylko serial nazwali tytułem pierwszego tomu czyli Gra o Tron. Uważaj kochana, bo teraz dopiero niedospana będziesz chodzić 😉

Dobre 🤪 Ja dopiero zaczynam czytać, ale już nie mogę się doczekać, kiedy bąbla położę spać, żeby się dorwać do książki 🙂 Bo za dużo się w niej dzieje, żeby się co chwila odrywać 😁

Ja właśnie zwykle ją wieczorami czytam i dlatego późno chodzę spać 😉 Czasem też przy karmieniu tylko trudno takie tomisko w jednym ręku utrzymać. Łapy drętwieją 😁 Myślałam by kupić audiobooka, ale trochę drogi jest, tym bardziej, że wszystkie książki mamy swoje, bo Łukasz sobie te 7 tomów zażyczył na gwiazdkę od mamy 😁 No i na razie wyszła tylko pierwsza część w wersji audio. Ale jest wypasiona. Czytana z podziałem na role i z odgłosami w tle 😉 Nie mogę się doczekać aż przeczytam wszystko i zobaczę serial 😁

U nas nocka jak zwykle. Od 20 dzidek lulał, o 4 była butelka, potem przed 8 i teraz się razem obudziłyśmy. Wczoraj udało mi się uniknąć ogródka i Dorota przyjechała z piwem do mnie 😉 Oczywiście zasnęłam po tym piwie zanim zdążyłam położyć głowę na poduszkę. Aż książki nie tknęłam 😉

mój syn zrobił krok milowy w swoim życiu mianowicie sam bez żadnej pomocy przekierował się z brzucha na bok a potem na plecki i z plecków na bok i to 3 razy jaka ja jestem dumna z niego