Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Marylu gdzie zamawiasz polskie leki? W internetowej aptece? Bo gdzie chce zamówić jakieś rzeczy to albo jednego albo drugiego nie ma? Masz jakąś dobrze zaopatrzona? 🙂

Współczuję z tym lekarzem , my to się mamy tu z tymi lekarzami;/ aż się coś robi...biedny krzyś;* oby szybciutko mu przeszlo;*

• Mamusie
Hej dziewczyny nie moglam nic z telefonu napisac do Was....A wiec Maja wraca do sił...Dzisiaj ma zmniejszony tlen z respiratora i daje ładnie radę oddychać,miała echo więc wyniki są zadawalające a w jej przypadku wielki krok do przodu 🙂 Czyli jest dobrze..Maja już otwiera oczy i nas poznaje 🙂 Jestem przeszcześliwa 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
latka napisał(a):
Marylu gdzie zamawiasz polskie leki? W internetowej aptece? Bo gdzie chce zamówić jakieś rzeczy to albo jednego albo drugiego nie ma? Masz jakąś dobrze zaopatrzona? 🙂

Współczuję z tym lekarzem , my to się mamy tu z tymi lekarzami;/ aż się coś robi...biedny krzyś;* oby szybciutko mu przeszlo;*

no wlasnie gdzie polskie leki zamawiacie!! 🙂

• Mamusie
u nas dzis byl jakis dzien marudzenia ,
ale teraz spi od 2h, musze ja wybudzic niedlugo dam mleko zmienie pieluche i moze isc spac na cala nocke 😁
wczoraj zasnela 22;30 i obudzila sie o 8;30 😁 w ogole od kiedy skonczyla 3 tyg tak spi 🙂 wiec ja tez wyspana 🙃
sprzedaje wozek i chcem kupic nowy quinny buzz 🤔

• Mamusie
Hej dziewczyny,
jestem padnięta. Dopiero teraz tak naprawdę mam dłuższą chwilę dla siebie. Dziś upiekłam już karkówkę i schab, zrobiłam łazanki z grzybami. Ogarnęłam też trochę mieszkanie. Ale musiałam też zrobić coś do pracy (będzie z tego na szczęście dodatkowa kaska) i jeszcze goście mi się zwalili na głowę. Dzień był więc absolutnie wariacki, a jak padam na przysłowiowy ryj. Jestem tak zmęczona, że aż spać mi się nie chce 🤢

Stwierdzam, że BioGaia na moją dobrze działa 🙂 Miała 2-dniową przerwę bo mi się kropelki skończyły i przez te 2 dni nie zrobiła żadnej kupy. A dziś rano dostała BG i wieczorem walnęła takie dwa kupska jedno po drugim, że była ufajdana aż po pachy 😁 Od razu ją pod prysznic dałam, bo tego by się chusteczkami zmyć z niej nie dało 😜

Marylu, oby Twój synuś jak najszybciej wyzdrowiał 😘
Natalia, radosne wieści! 😁 Tylko takie powinny być przed świętami 🙂 Cieszę się razem z Wami 😘

dzonatalie napisał(a):
u nas dzis byl jakis dzien marudzenia ,
ale teraz spi od 2h, musze ja wybudzic niedlugo dam mleko zmienie pieluche i moze isc spac na cala nocke 😁
wczoraj zasnela 22;30 i obudzila sie o 8;30 😁 w ogole od kiedy skonczyla 3 tyg tak spi 🙂 wiec ja tez wyspana 🙃
sprzedaje wozek i chcem kupic nowy quinny buzz 🤔

Ja mam Quinny Buzz i polecam baaaaaaaaaaaaaardzo, leciutki, super się prowadzi 🙂 Byłam wielką przeciwniczką trójkołowców, ale teraz nie zamieniłabym na żaden inny 🙂 Narazie daje radę w zimę, nie narzekam i przyczepić się nie mam do czego.
Spójrz jeszcze na Quinny Moodd, też super, ale cena powala 🙂

• Mamusie
Witam .
Moja Wiktoria doprowadza mnie do szału. 😠
Wnocy to przeszła sama siebie pobudkico 1 -2 godziny na cycka masakra w koncu od nadmiaru tak jej sie ulalo ze musialam ja przebierac.
Ona nie umie spac juz bez cycka ,a smoka nie chce ,chyba zwarjuje. 😞
Mam jej serdecznie dosc jak czegos nie wymysle to wyladuje w wariatkowie 😲
Cycki to mnie tak bola bo tylko w jej buzi siedza i do tego te dwa zeby jak mnie zlapie to widze gwiazdki 🙃
Starsza chora siedzi w swoim pokoju ,a ja z mała sama bo maz pracuje calymi dniami ,wiec oglaszam wszem i wobec ze u mnie swiat nie ma do odwolania. 😠
Właśnie gnida wstala i nawoluje cycka ratunku juz mnie bola jak ja slysza 🤪

• Mamusie
heja,
u nas nocka fajna , mala zasnela o 20;30 ale wybudzilam ja o 22 nakarmilam i padla spac az do 6
wstala popiszczala poszalala i o 6;40 juz znow spala az do 8..
nakarmilam poplakala 🤢 i padla spac a ja mam chwile na kawe.
u nas jak zwykle pada.. 🤔 ani nigdzie wyjsc ani nic..
nic mi sie nie chce!!

zna ktos jakies dobre witaminy ktore dostane w UK na wlosy, bo wyciagam je garsciami..
czesze wlosy..caly dywan..myje wlosy i wyciagam po prostu garsciami.. niedlugo bede lysa.. 🤢

• Mamusie
CZeść Dziewczyny 🙂
Mam do Was pytanko, bo Wasze dzieciaczki są troszkę starsze 😁
Czy u Wasze maluszki zaczęły już ząbkować?? I jeśli tak to jakie były pierwsze objawy??
Bo moja od wczoraj jest strasznie, ale to strasznie marudna a zawsze była bardzo spokojna. Ślini się tak, że ma całe ubranko mokre i zaczęła wypluwać smoka. Tylko, że dziąsła nie są zaczerwienione więc nie wiem czy to początki ząbkowania...

• Mamusie
Aniu, moja też się ślini i zjada sobie piąstki. Wpycha obie do buzi i się drze, bo jej nie wchodzą 😁 Nawet smoczka nie musiałam już jej dalej oduczać, bo teraz piąstki są lepsze do gryzienia 😜 A ślini się tak, że cały kocyk i bodziak mokre jakbym ją oblała wodą 🤪 Ale to chyba narazie tylko efekt zwiększonej pracy ślinianek, a jeszcze nie ząbkowania.
Chociaż kilka wrześniowych bobasów już ma ząbki, ale to te pod 3 miesiące 🙂

A ta wogóle to witam się w przedświąteczny weekend 🙂 I idę robić sos grzybowy i pierogi 🙂

• Mamusie
CZeść Dziewczyny
Mam do Was pytanko, bo Wasze dzieciaczki są troszkę starsze
Czy u Wasze maluszki zaczęły już ząbkować?? I jeśli tak to jakie były pierwsze objawy??
Bo moja od wczoraj jest strasznie, ale to strasznie marudna a zawsze była bardzo spokojna. Ślini się tak, że ma całe ubranko mokre i zaczęła wypluwać smoka. Tylko, że dziąsła nie są zaczerwienione więc nie wiem czy to początki ząbkowania...

Moja ma już dwa ząbki .
Jedyny objaw to to ,że z aniołka zobił sie diabeł i tak juz pozostało. 😁 😁

• Mamusie
u nas są dwie białe plamki widoczne... meeega dużo śliny i płacz za każdym razem jak sobie urazi dziąsełka...
u nas dzis lekka poprawa, mniej ulewania, byla giga kupa, ale maruder jak byl tak jest i spac nie chce...

mixi współczuje... wiem, co to znaczy, bo my tak mamy praktycznie od początku, z tym, że smok zadziałał, wiec o tyle, że cycków mi nie maltretuje 😉

• Mamusie
Dzień dobry w sobotę.
sernik upieczony, ale jeszcze cieply więc się powstrzymuję bo nie lubie ciepłego 🙂
Oskarek ładnie spał w nocy więc myślę żeb już będzie tylko lepiej. ale kaszle dalej 🙂 i teraz śpi już 2 godzinę, czyli wrócił do siebie 😁
mąż wziął starszą na zakupy więc mam chwilę spokoju i czasu 🙂

mixi to fajnie że w łatwy sposób pozbyłyście się smoka.

• Mamusie
Witam 🙂

A Oli w ogóle kaszelek przeszedł 😁 więc może obejdzie się bez jakichkolwiek leków 🙂 🙂 może to od suchego powietrza... zobaczymy. Jesteśmy już prawie całkiem na nutramigenie i mimo że nienawidzę jego zapachu to widzę że Ola dzisiaj robi kupy bez problemu 🙂 🙂 i konsystencja już jest lepsza 🙂 tylko że zielona są ale na opakowaniu jest napisane że na tym mleku mogą takie być 😮 aha no i śluzu też nie widzę puki co 🙂

Nie wiem czy jeszcze będę miała chwilę żeby tu zajrzeć do świąt więc jakby co to życzę wam no i wszystkim dzieciaczkom przede wszystkim zdrowych spokojnych świąt 🙂a mamuśkom które karmią piersią żeby dzieci i ich brzuszki były wyrozumiałe dla tego co zjecie 😉