Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Latka- dziękujemy.
U nas troszkę lepiej, Tymcio dostał antybiotyk i po dwóch dawkach widzę już różnicę. U starszego też poprawa- ale niestety antybiotyk też poszedł w ruch. Niech te choróbska się skończą. My w wakacje pewnie w domu- do morza w sumie mam rzut beretem 😜. Moja mamusia mieszka zaledwie 5 min drogi autem od morza ( ja ok 30 min), do tego ma wielkie piękne podwórko, więc wekendy letnie zazwyczaj tam spędzmy. Starszy ma tam duży basen, trampoline, hustawke więc czego chcieć więcej 😉
My pomimo, że obydwoje z M pracujemy, to jakoś ciężko nam z odłożyć na jakieś większe wakacje. Ważne , że nam starcza i nie musimy od nikogo nic pozyczać no i mieszkanie mamy swoje- spłacone 🙂 a i czasem na jakies jedno-dniowe lub dwu- dniowe wypady gdzieś wybywamy.

• Mamusie
Stooo latek dla Tymka 😘

no ja mam tylko nadzieje, ze tescie nie beda chcieli do niedzieli zostac 🤔 byli w gorach i maja dla nas jakies prezenty i oscypki. chcieli, zebysmy my do nich przyjechali, ale M powiedzial, ze chcemy weekend w spokoju u siebie spedzic we trojke, bo w tyg malo Ule widuje, to oni kuźwa przyjezdzaja 🤔

musze sie pochwalic, ze pomimo, ze objadam sie ciastkami to troszke schudlam - pewnie przez te tance i wygibasy, ktore wyczyniam z Ulą 😁 😁
Wczoraj odebralam ta odzywke do wlosow z apteki - kupilam maske z czepkiem i odzywke 2-fazowa. Wieczorem zrobilam maske i wlosy mam zaje.... 🙂 co prawda nie wiem, czy spowoduje, ze wlosy beda mniej wypadac, ale przynajmniej sa gładziutkie, lśniące i odzywione 🙂 ciekawe, czy ta odzywka w sprayu tez sie sprawdzi..

• Mamusie
hehe no akurat na moich wloisach widac roznice 🙂 polecila mi ja Justyna z majówek, bo tez ja stosuje, czy stosowala, a pomimo, ze ciagle zmienia kolor wlosow, to wygladaja na bardzo zdrowe 🙂
czytalam, ze w superpharmie sa czesto promocje, nawet o 10 zl, ja niestety dalam za nia 24 zl, oby pomagala 😉

• Mamusie
Pati ta maska co Karolka wstawiła jest bardzo dobra ! używałam ją chyba ze 2 lata... włosy były odżywione, gładkie i szybciej rosły (na czym mi zależało najbardziej przed ślubem:P) więc polecam...

Szymo wstał... i marudzi na macie, ale nie ruszam go niech sie bawi sam 😁

Karolka gratulacje zrzucenia zbędnych kg... ja od poniedziałku ćwiczę, i czuje zakwasy... muszę ten brzuch, uda i pupę troszkę doprowadzić do ładu 😁 przed latem:P

jak by ktoś chciał to polecam ćwiczenia z jillian michaels i mel b (wpisuje w youtube załańczam obraz na tv i ćwiczę 😁)
dzisiaj ruszam z tym: http://www.youtube.com/watch?v=2vqhhaYkDiI 😁

• Mamusie
Najlepszego dla Tymcia 😁

Dzień dobry 😁

Isa ja skorzystam z tych ćwiczeń 😁 Zbędne kilogramy już zrzucone teraz tylko trzeba jakoś ujędrnić swoje ciało 😁

Fajnie, że Majka wychodzi już do domu 😁

A my już po spacerku, jest pięknie, świeci słonko - normalnie czuję wiosnę haha 😁
Może jeszcze po południu wyjdziemy drugi raz, teraz trzeba brać się za obiad 😁

• Mamusie
Buziaki dla Tymka 🙂

mój Marcinek już 3 dzień z rzędu ma dopołudniową drzemkę ok półtorej godziny 🙂 normalnie po wyjściu drugiego ząbka chyba mu się lepiej śpi 🙂 bo tak to 5min i po spaniu :P

zapomniałam Wam jeszcze napisać o mojej "ciąży" (jak się mąż śmieje-urojonej :P)... no bo już ponad tydzień temu powinnam okres dostać...niby wiem, że po ciąży i w trakcie karmienia to moze być różnie z tym okresem...ale że ja zawsze wszystko miałam tak reguralnie to tak się jakoś niepokoję... niby nie mam powodów, bo się zabezpieczaliśmy, ale wiadomo-tylko abstynensja daje 100% pewności :P mąż ma mi dziś test kupić...może jutro zrobię...