Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
co do szkła w gerberze to była w zupełności prawda i nieźle się oberwało hucie szkła Jarosław (bo tam pracowałam i jestem na bieżąco) i to nie była wina Gerbera tylko Huty 😉
słoiczki idą taśmowo a na tej taśmie różne rzeczy się dzieją... i osoba siedząca na ekranie czy pakująca nie zawsze to zauważy bo czasami jest mega sajgon na taśmie i nie jest w stanie tego ogarnąć... ;/

a u nas noc jak noc... bez zmian czyli super 😉

mixidixi powodzenia na szczepieniu !! 🙂

• Mamusie
dobry 😉
u nas noc wreszcie w miarę przyzwoita, maluch budził się 3 razy i przed 8 zaczelismy dzien 🙂 co prawda w międzyczasie nie spał jakieś 1,5h, ale noc zaliczam do udanych, aż rano mu w dziąsła zajrzałam, czy tam sie nic nie wyrżnęło, hehe 😁 😁 😁

Mixi powodzenia na szczepieniu 😉
Latka buziaki dla Tymka :* 😉
Madzia ja zaczęłam od tej kaszki, którą Karola w linku wstawiła Nestle manna, najpierw podawałam samą, a teraz dodaje lyzeczke do kleiku ryzowego 😉 i staram się dawać mu to tak w ciągu dnia, ok. 12-13, żeby mieć jeszcze szansę zaobserwować, jeśli coś by się nie tak przyjęło 😉

• Mamusie
Witam 🙂

Latka wszystkiego naj dla Tymusia 😘

Zadzwoniłam do nich i niestety łączą tylko z konsultantką, która jest już wyuczona regułki. Mają mnóstwo telefonów od rana i mówią, że w trybie pilnym została uruchomiona procedura reklamacyjna i że z punktu widzenia technologicznie to nie możliwe 🤔
No to się nic nie dowiedziałam, musimy czekać, aż ta Kamila z FB napisze coś o tym, jej muszą odpowiedzieć, to ona w końcu znalazła to "coś" w kaszce 🤨

• Mamusie
Wcale nie wykluczone,że z tym Nestle, to jakaś ściema, to co znajduje się w opakowaniu, wcale szczura nie przypomina. A to raczej średnio możliwe,żeby dostał się tam pomiędzy napełnianiem a zamknięciem paczki na taśmie, bo trwa to pewnie kilka sekund.
Latka, zdróweczka dla Tymka 🙂
Mixi, powodzenia na szczepieniu, oby Wikusia się za bardzo nie wkurzała 🙂

• Mamusie
Szymek z leżaczkiem przetransportował się przez pół pokoju 😁 tak się ruszał, wiercił że razem z leżaczkiem zmienił miejsce postoju 😁

nie zaczynam do niego gadać i nawet się do niego nie zbliżam bo dalej zechce żeby się nim zajmować... a ja już mam dość tych ciągłych tańców i śpiewów 😁 bawi się sam to niech się bawi...

Karolka ja mam to samo... dopiero jak zaczyna się nudzić i głośniej marudzić to do niego zaglądam... a tak to mi się nie chce... chyba coś jest w powietrzu albo mnie taki leń złapał 😮

• Mamusie
100 lat, 100 lat 🙂)

My dzisiaj na kontrole do lekarza i mysle czy nie jechac w sobote do tesciowej na obiad.. kurde bardzo mi chyba teskno za wyjsciem z domu ;D jak juz nawet do tesciowej mi dupe ciagnie 😁D
hehehe, no zobaczymy co uslysze u lekarza..
Wracam za niedlugo ide zrobic inhalacje...

Cos jeszcze chcialam napisac ale zapomnialam...

• Mamusie
Właśnie się zastanawiałam czy można iść na solar karmiąc piersią ?
A tu mi rozwiałyście wątpliwości ,to ja też sobie skocze na dniach 🙂
Założe stanik od stroju ,kurcze najlepiej to bym z godzinke poleżała ☺️ pod lampami tak mi teskno tylko nie wiem czy coś by ze mnie zostało 😜 😁 😁 😁
Na szczycie 🙂

• Mamusie
Tymus dziekuje za zyczenia 4 miesięczne; *

Witam 🙂
Dziewczyny wiadomo ze kupa sie bedzie zmieniac w raz z rozszerzaniem diety , Tymek.teraz robi nir taks czysto zolta a ni tez nie zielona, sa te biale grudki, wiec chyba nic niepokojacego? Sory sle z tymi kupami yo zawszr najwiekszs łamigłówka 😜

Wszystkiego Naj dla Wojtusia dzis solenizat rowniez:*

• Mamusie
Sandra to aż tak ??! 😉
u nas też dzisiaj ma odczytywać prąd... dom 3 piętrowy na każdym piętrze tv, wieża, komp, światła i różne pierdoły... i w nocy ciągle działający podgrzewacz 😮 więc będzie wesoło 😁 😁 e tam... i tak się tylko dorzucamy symbolicznie do rachunków więc może nie będzie tak źle ;p

Szymek wkońcu poszedł drzemać... a ja wypiłam kawę i dalej mną telepie ze zmęczenia;/ chyba pójdę się położyć... tylko powiadomię dół że u nich dzisiaj się posilimy bo nie mam sił na robienie obiadu ;/

brzuch mnie boli, czyżby na okress?!:/

efek najlepszego dla Wojtusia !! buziaki ! 😉