Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
jestem w szoku 🤪 kupilam inny soczek jablko i jezyny ostatni ze wszystkich mozliwych na bazie wody mineralnej ktore wypluwa i ich nie chce
jestem z niej dumna.. zalapala ten niekapek i nawet soczek smakuje
siedzi w lezaczku i wypila 20ml soczku i ciagle sie bawi tym niekapkiem chyba sie jej bardzo spodobal bo az piszczy ze szczescia 🤪 🤪

• Mamusie
Dziewczyny HELP.
Mega boli mnie dziś głowa i wzięłam przed chwilą dwa apapy. A zaraz po tym jak je połknęłam mąż mi powiedział, ze farmaceutka kazała przekazać, że karmiąc piersią można tylko jeden ;(((
myślicie ze nic sie nie stanie? mogę karmic normalnie??

• Mamusie
buffy85 napisał(a):
Dziewczyny HELP.
Mega boli mnie dziś głowa i wzięłam przed chwilą dwa apapy. A zaraz po tym jak je połknęłam mąż mi powiedział, ze farmaceutka kazała przekazać, że karmiąc piersią można tylko jeden ;(((
myślicie ze nic sie nie stanie? mogę karmic normalnie??

Buffy... mi w szpitalu dawali po dwa tuż po porodzie, więc raczej można 😉 z resztą jednym to sobie można tylko humor zepsuć 😉

dzięki dziewczyny w imieniu Tymosława, właśnie gada z karuzelą jak z najlepszą koleżanką 😁 😁 😁

Agn... w temacie bucików 😉 http://allegro.pl/puma-first-round-sharbat-v-kids-buty-sportowe-r20-i3022497808.html

• Mamusie
ufffff.... no to mam nadzieję, ze z Marcinkiem też się nic nie bedzie działo! bo myślałam, że można dwa i od razu jak mąż wrócił i mi to przyniósł to "zjadłam" zanim właśnie zdążył się odezwać i mi przekazać co mu babka w aptece powiedziała (no a sprawiała niby wrażenie profesjonalnej bo spytała ile Marcinek ma miesięcy itp...)

DZIEKI WAM!!

• Mamusie
Ja mam dziś humor zepsuty od rana przez mężowatego. Już bym wolała żeby w pracy był do wieczora!!!!!

Karolka jak zobaczysz ceny bucików np. zimowych w bartku gdzie za buty ze znakiem zdrowej stopy musisz dać conajmniej 200zł na jeden sezon to dopiero Ci szczęka opadnie :P