Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień dobry. Mnie M też zaskoczył wczoraj. W planach była pizza i piwko a wyszło tak, że po pizzy jak już wygraliśmy walkę z dziećmi o spanie, to M przyniósł pyszne winko. Prawie mnie tym winem upił! A potem dostałam piękną różę z pierścionkiem 🙂

[U[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/692/dsci1800tile.jpg/][IMG]http://img692.imageshack.us/img692/6286/dsci1800tile.jpg[/IMG][/URL]

Sandra coś sie was dziadostwo przyczepiło :/

• Mamusie
Ale mialam sen ze mialam trojke dzieci i to takich rok po roku aż sie oblana potem obudzilam 🥴 a wczoraj mi się snilo ze Ola się budzi i chcialam ja zahadac i przez sen do mojego M mówię "ciku ciku mniam mniam" ale byl ze mnie splakany rano a ja razem z nim 😁 mówi że nie wiedzial o co mi chodzi bibo ooczy otwarte patrze na niego i taki tekst mu serwuje 😁

• Mamusie
Hej my już nie śpimy.
Doti no to Twój mężczyzna stanął na wysokości zadania.Piękny prezent. 🙂
Sandra biedne te Twoje dziewczyny ,jednak Nadie coś męczy może 3 dniówka?
I chyba ze szczepienia nici?
Aga piękne zakupy ja byłam przedwczoraj i się nie załapałam na rabaty . 😞
Lepiej z Majeczką ?
A u nas wczoraj dzień jak codzień jakby żadnych walentynek nie było 😜

• Mamusie
Witam 🙂

Dzięki dziewczyny 😘
Wczoraj wkurzyłam się na M, wsiadłam w auto i pojechałam do Szczecina po Orsalit. Majka w nocy przez sen wypiła łącznie 200 ml. Chociaż troszkę elektrolitów jej uzupełniłam.
A dziś rano zrobiła kupkę, najpierw zbitą 😮 a póżniej rzadką 🤨
Umówiłam ją do pediatry na 18, jak zacznie się to co wczoraj to pojedziemy. no i na policzkach delikatnie ją wysypało, myślę że to mięsku 🤔

Sandra ja bym tam szczepienie odpuściła jeszcze kilka dni, żeby Nadii nie ciągnąć z taką gorączką 🤔 Ech, biedne te nasze dzieciaczki jak chorują 😞

A mój M od rana chodzi jak zegarek, powiedziałam mu co o nim myślę i się na chwilę- jak to któraś z was pisała-naprawił, ciekawe na jak długo.... Ale to on od rana dzwonił po lekarzach i szukał pediatry.
A... i przyniósł mi kwiaty, których nie dał wczoraj bo się posprzeczaliśmy 🤔
Ale w środku nie było pierścionka jak u Doti 😁
Doti potrafi zaskakiwać twój M 😁

• Mamusie
dobry,
dzisiaj głowa pęka... po tym winie... 🤢
Szymuś chyba czuł że mamusia i tatuś zajęci i usnął zaraz po kąpieli o 20 i z robił tylko jedną pobudkę o 3 na jedzonko...

aaa i wczoraj byliśmy u teściów bo babcia mojego M miała urodziny... oczywiście o tym że jedziemy dowiedziałam się w ostatniej chwili ;/ no ale długo tam nie posiedzieliśmy bo Szymon na widok teściowej, babci M i innych gości wpadł w histerię i non stop płakał... może z 40min tam byliśmy 😁 oczywiście teściowa zwaliła wszystko na mnie że nie przyjeżdżam z małym często itp... i że się boi obcych, a ja do niej że jakoś jak jesteśmy w przychodni to śmieje się do obcych i wcale nie płacze że tylko u nich popada w taki amok... no i zaczęła się kłótnia... następna wizyta nie wcześniej jak na święta wielkanocne...

Doti to się mężulko spisał 😉
Sandra wy to też macie z tymi choróbskami ;/
Karolka i Agn... wasze dziewczyny wprost do schrupania... 🙂

• Mamusie
Mixi jaka Wiki śliczna w avatarku 🙂 W ogóle wszystkie dzieciaczki śliczne 😁 Do schrupania 🙂

Sandra współczuję, przy tak wysokiej gorączce ja bym z nerwów się trzęsła 😞

Doti, ale niespodziewajka! 🙂

Agn pewnie Majce to minie dziś 🙂

Spóźnione życzonka dla Tymka 🙂

U nas ok, nocka znośna, Walentynek nie obchodzimy 😉 Teraz mały przysypia pierwszą drzemkę 🙂

• Mamusie
Mixi, slodzinka z Wiki 🙂
Agn, widze ze postawilas M do pionu, niech sie teraz stara 😉. Mam nadzieje, ze z Maja juz lepiej;*
Doti, super niespodzianka; )

U nas dzis troche inaczej , bo pobudka przed 6, psmpers tak mokry, ze mozna nim zabic 😁 zreszta jak zawsze ale dzis wyjątkowo:P dodatkowo dziaselka, zwykle zasypia jeszcze jak sie napije posmaruje mu zelem dziasla, ale dzis nie mial ochoty na sen tylko rozmowy i przewracanie 🙂 . Dopiero pierwsza drzemka od 10minut 🙂. W nocy bylam jakas nieprzytomna, ze nie mialam siły wstac, zeby nakarmic, ale na szczęście moj M to robi bardzo często, wiec nawet nie slyszalam jak Tymek sie wiercil, nie wiem kiedy zjadl itd, sle oczywiście pozbiej ciagle cos niepasowalo no i jak to ostatnio bywa w polowie nocy wyladowal u Nas.....bo bysmy co 5 minut musieli wstawać, kiedy to sie skonczy 😁

Czekam i czekam.na swieze pieczywo, ale jak moj M pojedzie do sklepu to szok 😉 ide dopiero po kawee

• Mamusie
heja 🙂
Ulcia znow mi cala noc przespala, na szczescie obrzek na rączce znacznie sie zmniejszyl... 🙂

Doti mezus sie na 6 spisal 😁
Sandra wspoczuje wstretnego chorobska 🤨

Iza wspolczuje spotkania z tesciowa, ja tez zawsze mam traume jak do niej jedziemy 🤢 😜
Agn niech teraz Twoj M sie stara, a co, tez bym sie na Twoim miejscu na niego wkurzyla! 😠

• Mamusie
A moj M wrocil ze sklepu z moimi ulubionymi czekoladkami 😜 szkoda tylko ze tak pomaga mi sie odchudzać, ale mowi ze on nie chce zebym sie odchudzala 🤢 no to mnie motywuje 😉 mowi, ze jutro dalsza czesc naszego czasu i sobie wyjdziemy w koncu od nie wiem kiedy razem do restauracji 🙂.

Mixi nie martw sie my nie mamy ani chrzestenej, ani chrzestnego, ani w kosciele zalatwione, ani sali nicccc ;/

• Mamusie
Dzien dobry 🙂 ja tez musze sie pochwalic Maja polubila lezec na brzuszku po tej operacji i coraz ladniej podnosi glowke i juz zaczyna na raczkach podnosic lezac na brzuszku 🙂 super 🙂 🙂 A my wczoraj z Majka od mężowatego dostalysmy kwiatki,Maja jedną róże czerwoną a szarpała ją że masakra,potem jak jej zabralismy to zaczela beczeć:P a ja 3 roze żółe 🙂 no i ja mu dalam czekoladki i kolacje zrobilam ktora mu bardzo bardzo smakowala 🙂
Doti no to Twoj mąż naprawde sie spisał 🙂
No Maja w koncu spi pierwsza drzemka zobaczymy jak dlugo,a ja mam okazje zjesc sniadanko i poogladac telewizje 🙂
odpukac moja Majka narazie nie choruje i jest obnizona jej odporonosc,ale wspolczuje Wam dziewczyny!!

• Mamusie
Dzień dobry 🙂

ale przeżyłam wczoraj ból głowy...masakra - chyba prez ostatnie kilka lat mnie tak nie bolała ;(
a od Mężula dostałam wczoraj zaproszenie na sesję foto z Marcinkiem 😁 ale się cieszę - pójdziemy jak już bedzie ładnie siedział 🙂
ale najpiękniejszy prezent dostałam od Małego Walentynka - "powiedział' mama 😁

Sandra mój też praktycznie zawsze na cycku zasypia, choć ostatnie 3 razy udało się, że zasnął sam 🙂 współczuje choróska znowu. Oby szybko przeszło!
Doti ale Lusia super na zdjęciu-do raczkowania się szykuje! brawo! No i śliczny prezent od M.
Mixi gratulacja 4 zębolka. Piękna Wiki w avatarku.
Agn jak tam Majeczka?? lepiej?? ale bym się wkurzyła na Twoim miejscu na M. - oj foch byłby nieziemski!!
Iza współczuje spotkania z teściową...do nas się chyba chcą zwalić w nd...ratunku!! 😞

śliczne zdjęcia macie w avatarkach (Ulcia, Majeczka, Wiki - i nie pamiętam czy ktoś jeszcze zmieniał 😉

i spóźnione naj dla Tymcia!!!!!

• Mamusie
mixidixiaga napisał(a):
Buffy mnie tez wczoraj głowa bolała ,az było mi niedobrze 😞
Dzisiaj tez mnie delikatnie pobolewa ,pewnie to przez ciśnienie.
Moja Wiki też przy cycu zasypia i dlatego ze mna spi w łóżku . 😁

pewnie masz rację...dzisiaj też cierpię jeszcze, ale już zdecydowanie mniej jak wczoraj. Ja Marcinka tak czy siak musze odbijać, bo potem się z płaczem budzi jak mu się dobrze nie odbije...więc jak już wstajemy do tego odbicia to Go odkładam do łózeczka przy okazji 😉