Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam.
Ja już na nogach ,a Wiki jeszcze smacznie śpi .
Moje dziecko po kościele zamieniło się w aniołka ,zasneła o 19.30 potem cyc o 0 i 5 . 🤪
Normalnie szok jakby to nie ta Wiki. 😮
Isa masakra jak pech to na całej lini. Ja bym powiedziała ,że to karma za jego ostatnie zachowanie ,ale strasznie mi go szkoda. Oby się zrosło i było ok.
Widze ,że Szymkowi się poprawiło z jedzonkiem .
Ja patrzyłam na biszkopciki w sklepie ,ale są z cukrem więc nie wziełam ,ale o naszych flipsach nie pomyślałam.
Dzisiaj dzień leniucha siedzimy w domu i nic nie robimy 🙂
Ale jestem wyspana ,aż mnie głowa boli . 😁

• Mamusie
Będę co niedziele chodziła 🙂
Ja tam mogę chodzić tylko M i starsza marudzili ,że ich ciągnę .
Teraz to ciemno o 18 więc rzadziej chodze ,ale niech przyjdzie wiosna to zaczne systematycznie.
U nas w niedziele na 18 jest msza dla młodzieży i jest super ,tak wesoło . 🙂

Jejku właśnie zwarzyłam Wiki -8.400 klocuszek mój 🙂

• Mamusie
dobry 🙂
my pakujemy zadki i jedziemy z wielkiego miasta do mniejszego 😜

M trochę chory i to niby oficjalny powód, ale boje się, że swoją mamunię znów będzie chciał mi sprosić :/ a przecież drugi raz nie powiem, że do koleżanki idę 😜 hehe

zazdroszcze Wam przespanych mniej lub bardziej nocy... ja już nawet nie liczę, ile razy młody się budzi... bo się w tym zwyczajnie gubię 😜 :// generalnie bez zmian, jak mało spał tak mało śpi i zaczyna dzień przed 7, niezależnie od tego, o której wieczorem zaśnie... mój skowronek mały, ech 😉

• Mamusie
Kochane tu sms ze wczoraj od Deiry:
"Dziekuje że sie o mnie martwicie i przepraszam że nie pojawiałam na forum. Troche mi sie w życiu pogmatwało i z tym i wieloma innymi sprawami kompletnie sobie nie radze. Natusia miała kilka dni temu troche problemów zdrowotnych, ale już jest ok. nie licząc horroru z ząbkami. Jak znajde siły to zajrze jutro na forum, bo musze sie w końcu komuś powyżalać. Buziaki."

• Mamusie
Dzien dobry 🙂 U nas nocka ok mała po 3 się obudziła i spała do 7:12 i teraz sobie robi drzemke 🙂 Tak piszecie o tych chrupkach wiec ja mojej też dzisiaj sprobuje kupić,niech ma jak siedzi w bujaczku to niech ma zajęcie jakieś 🙂 🙂 Dzisiaj śnil mi sie moj poród 😁 😁: bo nie mogę hahaha
Miłegho dzionka kochane 🙂

• Mamusie
Witam się i ja 🙂

Deira czekamy 🙂

Dziewczyny, ja w sklepie chyba już nie potrafię robić zakupów 🤔 Wszystko przez internet 🤔
Znalazłam bluzkę i już drugi dzień nie wiem, jaki kolor wybrać, beżowy czy miętowy? 🤨
Poradżcie 🙃

http://moda.allegro.pl/mikos-nowosc-jak-firmowy-laczony-sweterek-pastele-i3034797833.html

Majka zalicza pierwszą drzemkę, wstała dziś o 6:40 😮 Sypie u nas mocno, więc na spacer raczej nie pójdziemy 🤔

• Mamusie
Agn, mi się podoba i ten i ten kolor, więc nie pomogę 🙂 Nie wiem czy jesteś blondynką czy brunetką, bo ja jestem blondynką i lepiej mi w miętowym niż beżowym... a brunetkom w obydwu kolorkach do twarzy 🙂
Mixi, wszystko możliwe, ale chyba aż tak nie przybrał, bo bym widziała różnicę 🙂
My też mamy iść na szczepienie ok.7 marca.

• Mamusie
Buffy jutro będę mieszała.
Wiki zjadła kaszke i po mału idzie na pierwszą drzemke.
Dzisiaj będę kombinowała z jabłkiem ,zetre na tarce i troszeczke podgotuje w garnuszku.
A ja od trzech dni robie brzuszki ,50 dziennie ,ale nie bolą mnie mięśnie brzucha więc lipa 😠
Ja lubie ćwiczyć i czuć zakwasy to mnie wtedy mobilizuje do dalszej pracy.

• Mamusie
Dzięki dziewczyny 🙂 Dalej nie wiem którą 😁 hehe, ja to mam problemy 😁 Mój M też mówi, że miętową, bo ładnie mi w tym kolorze ale jeszcze nie mam bluzki w kolorze beżowym 🤔

A słyszałyście o kolejnej aferze w żłobku? Tym razem w Zarach, masakra 😠
Ja się śmieje do mojego M, że Maja wejdzie do żlobka jak terminator, cała naszpikowana kamerkami i inną elektroniką 😁 Jejku, nie chcę dramatyzować, ale na pewno kamerkę będzie miała w maskotce (muszę ją do jakiejś przytulanki przyzwyczaić zamiast pieluchy tetrowej) i może jeszcze maleńką wszyję do ubranka 🥴
Nie wyobrażam sobie, żeby moje dziecko było wyzywane lub bite 😠
Ech, zmykam na allegro w poszukiwaniu kamerek, choć do września jeszcze trochę czasu 🤔

• Mamusie
Mixi jak nie masz zakwasów to nie znaczy że mięśnie nie pracują. Zakwasy się robią przy niedotlenieniu mięśni. Przy prawidłowym treningu zakwasów raczej być nie powinno.

Zaczynamy z nowym rozkładem dnia. Od dziś Mała pierś będzie dostawała do picia i pieszczot tylko. Głównymi posiłkami będą kaszki, mleczko, zupka i deserek. I będziemy próbowały przekonać się do picia wody.
Dziś popołudniu muszę zrobić dekoracje na kolejny tort. Jutro będę piekła biszkopty, w piątek masa, przekładanie i dekorowanie. W sobotę idziemy na imprezkę 🙂 A za dwa tygodnie imprezka Synusia 🤪 🤪 🤪

• Mamusie
Doti fajnie 🙂 A swoją drogą to masz ułożoną córeczkę, że pozwala Ci tak pracować w kuchni - mój jak nie ma humoru to nawet nie wysiedzi jak naczynia myję, o pieczeniu nie mówiąc... Chociaż miksera słucha jak zaczarowany 🙃

Mixi ale Cię wzięło 😁

Miętowa bluzeczka lepsza, beż jest nudny 😞 Chyba, że dodatkami ożywiony...

U nas nocka ok, zaraz M wychodzi do pracy i zostajemy znów sami z Wojtkiem... A śnieg sypie i sypie 😞

Najlepszego dla Szymka i Gabrysi! 😁