Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Ale jestem mega zla na te pogode.
Dzisiaj mialo byc mnostwo atrakcji dla dzieci, bo Dzien Dzielnicy, Puszczanie Baniek na starym rynku.. a tu pada i pada..
Jakby na chwile przestall to mimo chlodu bym wyszla z nimi..

Mnie jeszcze beganie dzisiaj czeka, bo chce spr jaki czas bede miec. i czy sie wyrobe na glownym biegu ;// Bo czasu przewidziane chyba 55 min
Nadia sie zaplacze jak jutro bedzie tak padac, bo ona tez biegnie na 100m 🙂

Tti spi juz 2h i 10 min.. Szok 🙂)
Szkoda, ze nadal w nocy nie spi ;/

Meczy mnie to mieszkanie, bo tera juz mysle o przeprwadzdze, o tym czynszu i wogle o wszystkim, ale moze bedzie dobrze 😉

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witam 😉
jakaś nie do życia jestem. Na dodatek wczoraj położyłam farbę na włosy( taką samą co zawsze) i wyszły jakieś ciemniejsze- tragedii nie ma, ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić 🤢 Co do anty to ja używam qlairę i jest ok- nie przytyłam, libido mniejsze ale da się żyć. Tymek szaleje- drze się od niedzieli 😞
Siłownia przyniosła efekty- prawie półtora kilo mniej 🙃

• Mamusie
Sandra to super ze z mieszkaniem ruszylo do przodu 🙂 Powodzenia !

Malgosia brawo 🙂 buziaki dla Tymcia z okazji 8 mies; :*

A my dzis intensywny dzien, kupilam Tymkowi polskie kaszki z Nestle te w pudełkach do naszej domowej kaszkowej kolekcji, bo jako jedyną zajada manna mleczna z Nestlé, więc kupilam biszkoptowa , z suszona sliwka, jakas wieloowocowa i manna, na pierwszy strzal poszla z suszona sliwka- dzięki Bogu zakonczone sukcesem zjadl cala porcje wiec jestem happy !!!! Wychodzi na to ze jest wielbicielem kaszek Nestle w pudełkach heheh 🙂.

Mam pytanko co do butkow, co sądzicie o kupnie takich skórzanych, wymierzonych butkow z Clarks dla malucha? Czy to juz kiedy próbuje chodzic sensie ze np jest prowadzony przez kogos lub sam sie podnosi ? Czy jak zacznie sam stawiać kroki?

• Mamusie
Latka, my chodzimy na boso, ale znalazłam świetne buty do raczkowania i nauki chodzenia właśnie clarks, jeśli masz na myśli te same, to są moim zdaniem ok 😉 ważne, żeby były całkowicie miękkie i dobrze, jeśli że skory, to wtedy nozka też oddycha 🙂
Mankament tych butów, to cena!!

• Mamusie
ja czasem na pewno bede zakladac kapciuszki :-) ale poki chodzina boso :-) a moze i nie bedzie treba bo jak zmienimy mieszkanie bedzie ciepelko :-):-):-)

ehhh juz bym chcialabyc po tym wszystkim.. zaluje jedynie ze na wakacje kasy nie bedzie pewnie, ale co zrobic :-) nie mozna miec wszystkiego :-) na cos w koncu oszczedzalismy :-)

ale dobry meczyk:-)

• Mamusie
I oby na dobre wam to wyszło 🙂

No kurde, ja właśnie meczu nie widzę, bo Tymol zasypia i zasnąć nie może :/ coś mi rozkłada, od rana ma kaszel, teraz jeszcze katar jakiś się zaczyna i co chwilę się wybudza i ryczy 😞
Kolejna noc na bank z głowy, a codziennie wieczorem się ludze, że może już będzie lepiej... Powoli wysiadam 😞 😞 😞

• Mamusie
Inirtam , myślę, że o tych samych mówimy 🙂miekkie, skorzane, własnie na pierwsze kroki: http://www.clarks.co.uk/p/20350970 to jeden z modeli oczywiscie, ale fakt cena nie mała

podziwiam Cie kobieto i tak !!! tyle nocek mało przespanych, nie poddajesz sie z karmierniem wielki szacun!! 😘
Ciebie rozklada czy Tymulka? bo chyba nie zrozumiałam ☺️
zdrówka dla Was 😘 😘 😘

• Mamusie
Tymulka niestety 😞 a linka nie otworze dziś, bo na telefonie siedzę i mi mówi, że za dużo okien mam otwartych (aż jedno 😜 ) hehe, ale to pewnie te same.. U nas kosztują 149zl, aw uk?
Co do karmienia, to wierz mi, że mam chwile zwątpienia, ale puki jest mleko i mały je chce, to bardziej nie chcę mu tego odbierać niż pragnę się wyspać... Oczywiście już myślałam o odstaweniu, ale zaraz sobie myślę, że jestem egoistyczna matka i dla własnej wygody odbiore dziecku coś dobrego 😉 poza tym, znając moje szczęście, i tak pewnie niewiele by to pomogło w kwestii snu, ech...

• Mamusie
Uff... Chyba wreszcie zasnął 🙂 w poprzek łóżka,hehe
idę po prysznic i dolaczam do niego, trzeba korzystać 😜
A w ogóle, to mu go pochwalić, bo spał dziś popoludniu 3,5h 😁 co prawda na rękach, ale nie pamiętam, kiedy ostatnio mu się tak zdarzyło 🙂 a na rękach, bo jestem u rodziców i ani wózka ani lozeczka, a na górę nie chciało mi iść, żeby go na łóżko odłożyć, bo tam ani tv ni nic nie ma, a samego go nie zostawiam

• Mamusie
inirtam napisał(a):
Tymulka niestety 😞 a linka nie otworze dziś, bo na telefonie siedzę i mi mówi, że za dużo okien mam otwartych (aż jedno 😜 ) hehe, ale to pewnie te same.. U nas kosztują 149zl, aw uk?
Co do karmienia, to wierz mi, że mam chwile zwątpienia, ale puki jest mleko i mały je chce, to bardziej nie chcę mu tego odbierać niż pragnę się wyspać... Oczywiście już myślałam o odstaweniu, ale zaraz sobie myślę, że jestem egoistyczna matka i dla własnej wygody odbiore dziecku coś dobrego 😉 poza tym, znając moje szczęście, i tak pewnie niewiele by to pomogło w kwestii snu, ech...

Oczywiście na Twoim miejscu myslalabym tak samo wszystko dla dziecka !
Oby tylko mocno Tymcia nie rozlozylo ;* 😞 buziaaak!!

Butki kosztują 24-26 £ licząc juz na okrągło po 5zl, to Wychodzi 120-130zl 🙂

• Mamusie
Hej Wiki mi dzisiaj zrobiła dzień mamy i pospała do 8.30 🙂 🙂
U starszej na razie nie widać objawów grypy bostońskiej i oby się nie pojawiły 🙂
Dzisiaj nie pada więc może jakiś spacerek zaliczymy ,chciałabym pojechać na cmentarz do mamy ,ale to kawałek więc się zobaczy.
Buziaki dla schorowanych dzidziusiów i zdrówka życzę 😘

• Mamusie
DZień Dory Kochane Mamusie 🙂 Wszystkiego Co Njalepsze w Dniu Naszego Święta! 🙂 😘

Ja sie melduje od moich rodzicow, od wczoraj tu jestesmy z Ulka 🙂 wczoraj byl istny sajgon, bo jeszcze moje dwie siostry przyjechaly ze swoimi pociechami, wiec halas byl straszny, ale jakos przezylysmy...Ula dobrze to zniosla, bo w zlobku ma to na co dzien 😉 ze zrowniem ok, tylko ciagle nie moze odkaszlnac tej flegmy 😮 smaruje ja plumexem, zobaczymy czy pomoze, a jak nie to bedzie trzeba chyba do lekarza, zeby jej sie to na oskrzelach nie odbilo...