Skocz do zawartości

Wrzesnióweczki 2012 | Forum dla mam

Doti_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos_m

1712

• karolka84_m

1970

• Doti_m

2393

• latka_m

1749

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
dobrze, że moja smoczka nie używa, to przynajmniej nie mam problemu, że się budzi jak jej wypadnie czy coś
budzi się jedynie jak jest głodna czyli raz o 3.00 i potem pobudka o 6.00, albo czasem budzi się 2 razy, np. ok. 1.30-2 w nocy i potem ok. 4.00 i potem 6-7, no ale wtedy to nie jestem zadowolona po takiej nocce za bardzo 😜

• Mamusie
Titi ma dzien lazenia za mama. Normalnie, ruszyc się nie mogę nigdzie ;// a w chacie tyle roboty ;//
Załamać się można z takim pakowaniem ;//
W pt o 12 30, jedziemy podpisac umowe o przejecie długu lokalu  Postaramy się wpłacić kaske od razu w pt i mam nadzieje, ze już w lipcu będziemy tam , bo jak nie będę na kartonach siedzieć dwa miechy 😉)
Sadze ze mieszkancy tamci wyprowadza się jak malej rok szkolny się skomnczy 😉

• Mamusie
No wreszcie jeczydlo zasnął!! Co za dzień, ruszyć się nie mogłam, bo on wszędzie za mną i najlepiej,żebym go na rękach miała... Cały spacer ryczal,więc wyszliśmy aż na ok.30min :/ w domu też non stop ryczal, wymeczyl mnie dziś co nie miara...

Latka, Tym ma rozmiar 4g, bo ponoć w tego rodzaju bucikach nie ma f, są trochę zategie, ale biorąc pod uwagę skarpetke i to, że nóżka cały czas rośnie będą ok 😉
Jak będę na kompie, to poszukam i wkleje Ci link 🙂 Humor lepszy?

Sandra, kurcze niemalże ekscytuje się razem z Tobą ta przeprowadzka 🙂 skum też bym chciała 🙂

• Mamusie
inirtam napisał(a):
No wreszcie jeczydlo zasnął!! Co za dzień, ruszyć się nie mogłam, bo on wszędzie za mną i najlepiej,żebym go na rękach miała... Cały spacer ryczal,więc wyszliśmy aż na ok.30min :/ w domu też non stop ryczal, wymeczyl mnie dziś co nie miara...

Latka, Tym ma rozmiar 4g, bo ponoć w tego rodzaju bucikach nie ma f, są trochę zategie, ale biorąc pod uwagę skarpetke i to, że nóżka cały czas rośnie będą ok 😉
Jak będę na kompie, to poszukam i wkleje Ci link 🙂 Humor lepszy?

Sandra, kurcze niemalże ekscytuje się razem z Tobą ta przeprowadzka 🙂 skum też bym chciała 🙂

Trochę lepszy, dzięki 😘
Kurcze to nie wiem u nas jest f no i jak mierzyla to podala 3f , nawet jak on line patrzylam, to jest f , chcialabym zeby na troche byly wiem, ze nie moga byc duzo za duze ale wydawalo mi sie ze on ma dość duza stopę ale wąska 🙂

• Mamusie
Zmierz mu stopę centymetrem, but powinien być ok. 1,5cm większy.W sklepie mi powiedzieli, że nie ma tych wezszych z tego rodzaju, może akurat u nich nie było F albo w Pl nie ma F, nie wiem sama... Mój ma 11,5cm stopę i też szczupła właśnie, no ale one są na gumki i rzep, więc można scisnac w razie potrzeby 🙂

• Mamusie
Witam.
My dzisiaj spałyśmy do 7 .
Mamy dzisiaj w planie działkę ,ale pogoda taka nijaka zobaczymy może się rozpogodzi .
Wczoraj udało mi się w końcu pstryknąć zdjęcie Wiki jak sama stoi .
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/1836/8af8de2796cb60cdmed.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
U mnie slonce piekne, ale na procesje sie absolutnie nie garne :-)

Znowu nawystawialam aukcji, zobaczymy co zejdzie!! bo coc cienko ostatnio 😉)
A wystawilam paczke ciuchow 65 sztuk za 60 zl 😉) Plus laktator i inne duperele!!!
I zabawke od groma 😁
Trzeba sie pozbyc wszystkiego, a i kasa sie przyda 😁

Brawo dla Wiki

• Mamusie
Czesc 🙂

Iniratam no więc moj ma 11 cm stopę. Zobaczymy w sklepie jak jeszcze ra mu pomierzy popytam 🙂

Sandra powiedzenia w Sprzedaży 😉

Kiedy u Nas sie wypogodzi 😞? W pon ostatnio byliśmy na spacerze, chcialam wczoraj po poludniu wyjsc ale znow sie rozlalo czarno i wieje masakra....

Ale leci dzien za dniem dopiero niedziela byla a już czwartek 😁 oby w niedzielę byla pogoda bo sobie pójdziemy polazic jak zawsze 🙂

• Mamusie
Nie dzieki latka :-) hehe :-)

Babcia dzis wraca z pracy na 2 tyg wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc :-) i poklady energii, bo jak widze jak ona nic nie umie wyrzucic i stare graty chce targac ze soba, to szkoda gadac :-) mamy mega rozwalona wotryne to oczywiscie chce ja zabrac :-):-)
Ehh te roczniki dawne :-):-)

Zwariuje,a was bede meczyc na biezaco hahah

• Mamusie
Wpadłam na chwilkę napisać "Dobranoc" 🙂

Jutro jedziemy z wizytą do teściów....

Sandra mój M jest jak twoja babcia 😁 Co robiłam większe porządki i wyrzucałam zbędne rzeczy to oczy wychodziły mi ze zdziwienia, jak widziałam je znowu na swoim miejscu 🙃

Aaaaa Mixi Wiki ślicznie stoi 🤪

Uciekam, papa 😁