Skocz do zawartości

listopadówki 2012 (z brzuszka:) | Forum dla mam

edithd_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Gwiazdeczka-obys mial racje choc ja juz nie wnikam jutro moj termin wiec jak nie dzis i jutro to i ta bede przeterminowana a do poniedzialku jak nie to szpital wiec juz mi wszystko obojetne bo nic nie poradze ze chcialabym juz jak malej sie nie spieszy 🙂 Macius sliczny a jak sie zmienil-wymeznial facecik malutki 🙂

• Odpowiedzi 5,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
edithd napisał(a):
🙂)) u nas rozmiar 62, na całym ciele 🙂)) moj ma równiutko 1kg na plusie. Maciusie chyba mają jakis urok, bo ja wmoim tez zakochana jestem na maxa...u nas z 6-8 kupek dziennie. choc dzis dopołudnia ani jednej nei było, ale za to po z 5...
jak tam baiser larssen> ja łykłam trylogię w parę dni. zakochałam sie w tym... btw, ost częśc czytałam jak pozęłiśmy Małego hahaha 🙂
teraz podobno 50 twarzy greya jest very popular...jakas to erotyczna powiesc...

U mnie aktualnei ostatnia cześć zamek z piasku, który runął ! Jak dla mnie fantastyczne 🙂
A greya czytałam i naprawdę polecam, powieść dość erotyczna ale świetna ! dostałam od męża na urodzinki we wrześniu 🙂)

Gwiazdeczko Maciuś przecudny 🙂 Moja mała ważyła na wyjściu ze szpitala 2700... 🙂 u nas właśnie czas kąpieli 🙂

• Mamusie
No to jestem i ja-dzis moj termin a ja nadal w dwupaku.Karina-spokojnie ci pewnie dotrzymam towarzystwa w poniedzialek wizyta jesli nie urodze to skierowanie i we wtorek rano na odzial i pewnie cewnik i moze tym uda sie aprowokowac mala do wyjscia.No nic chyba moj maz mial racje ze wszystkie musza urodzic a ja musze zamknac tabelke jako jej administrator 🙂 juz w to nie wnikam tylko wkurzaja teksty ludzi jeszcze nie urodzilas no cholerka czy ci wszyscy ludzie sa glupi czy glupich udaja?wiadome chyba ze jak urodze to sie powiadomi a tu nie wydzwaniaja i wkurzaja tylko czlowieka-juz z tej zlosci maz stwoerdzil ze chyba na zlosc zrobi im wszystkim co wydzwaniaja i codziennie pytaja ze nie powie jak mala sie urodzi i noech soe gryza i dochodza czy juz czy nie juz.Nocka w miare a plany na dzien zadne lezenie i nudzenie sie 🙂

• Mamusie
to tylko ja.... u nas nocka ok, 2 pobudki, ale cala noc bez kupy i mały niespokojny...rano go oporządzilam i zostawiłam na 15min z moja babcia (poszłam z kari do przedszkola) a jak przyszłam do byl posr...po pachy 🤪 pmpers przeciekł 🤪

moja córa budzi sie od 3 dni o 6.15 i koniec spania.... super...

zgłaszac sie girls!!!

• Mamusie
Karusia83 napisał(a):
no ja w planach zero planow....nudy, reszta mamusiek pewnie nie wie w co rece wlozyc a my biedne z anula musimy znosic udreke czekania..nie sadzilam ze to bedzie takie trudne i denerwujace!

Ja sie w zyciu tak jeszcze nie nudzilam w dodatku pogoda okropna i tylko siedziec w domu w tv nic nie ma masakra

• Mamusie
Ale Karinka zobacz jakie pocieszenie my bedziemy mialy malutkie bobaski ktore beda spaly a dziewczyny beda mialy juz takie wieksze ktore zaczna sie bardzo siwatem interesowac ich zaczna szybciej chodzic i beda biegaly za nimi a nasze po miesiacu roznicy dadza odetchnac jeszcze ten miesiac 😉 wiem wiem miesiac to mala roznica ale trzeba doszukiwac sie kazdego pozytywu 😉 tymbardziej ja tak nie chcialam sie przeterminowac i mam na zlosc 😉

• Mamusie
hej
u nas nocka też ok.... karmienie o 24, 3 i 7.30 teraz mały śpiocha a ja mam czas zrobić jakąś zupinke i zjeść śniadaie bo już mnie ssie...u nas też kupy się już ruszyły...już mały się nie męczy...kropelki sab simpleks pomogły wczorajszy wieczór bez płacz...w planach wyjście o 12 na spacer...co prawda jest mglisto ale ciepło...trzeba korzystać póki można bo jak przyjda mrozy to będzie lipa....co do seriali to ja oglądam w przyspieszeniu na tvn player prawo agaty i lekarzy o jeden odcinek szybciej w tygodniu 🙂 uwielbiam te seriale 🙂 dobra spadam coś przekąsić... miłego dnia kochane ... coś czuję że któraś z was dzisiaj pojedzie 🙂

• Mamusie
Hej Kochane!!! Nie mam kiedy Was nadrobić. Wiktorek nadal w szpitalu. Dzwoniłam do szpitala wczoraj poziom bilarubiny wynosil 12,7 dziś też spada. Jednak pediatra badając dzisiaj Maluszka usłyszał jakiś szmer przy serduszku:-/ Wiktor czeka na konsultacje kardiologiczną i echo serduszka. Po 14 będzie wiadomo co i jak. Boimy się bardzo. MAm nadzieję,że to nic poważnego. Trzymajcie kciuki.
Co do mnie to czuję kiepsko. Nadal męczy mnie zapalenie pęcherza. Boli mnie krzyż w sumie to chyba nerki!! Masakrycznie boli. Brzuch też troszkę. Wczoraj wlecieliśmy do szpitala do mojego gina. No i zbadał mnie. Podobno wszystko sie dobrze obkurcza i goi dobrze. Dostałam antybiotyk na oczyszczenie dróg moczowych z bakterii.
Mały jest karmiony sztucznym mlekiem. Ja odciągam własne. W sumie za dużo do nie mam bo ok 80ml... mam nadzieję,że ta ilość się zwiększy. No i Maluszek sie nie przyzwyczai do butelki i będę mogła go karmić dalej piersią jak do nas wróci.

• Mamusie
Medlujemy się 🙂

U nas noc taka średnia, dwie pobudki o 2.30 i 6.15 i jedzenie przez 1h, bo moja królewna to się podczas jedzonka musi pozastanawiać czy dobry cycuś czy jej się jeszcze chce 😁
Teraz jedziemy do pediatry, zobaczymy co powie 🙂

Megan trzymam cały czas za Was kciuki żeby wszystko dobrze sie skończyło! Wiktorek jest w dobrych rękach i na pewno niebawem wszystko będzie dobrze ! Nie martw się na zapas !!! Lepiej niech wszystko posprawdzaja kochana. Informuj Nas na bieżąco, jesteśmy z Tobą !

Anula ja już widze różnice u mojej prawie miesięcznej córeczki, ładnie się patrzy, uśmiecha i nie chce juz tak dużo spać jak wcześniej 😁

• Mamusie
my juz po spacerku godzinnym. mgla nie jest zla - pieluszka na buzie i ok

megan, nie martw sie - duzo dzieci ma szmery na serduszku - z mojego pierwszeho brzuszka chyba z 5 dziewczyn pisalo, a potem sie okazalo u wsystkich ze ok!!! bedzie good-wierze w to
a ponizej 12 bilirubinowej dzidzia juz jest zdrowa...