Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
No widzisz jaki sposób 🙂 może i ja taki wypróbuję bo Asia też max 30 min śpi, kilka razy w ciągu dnia... Dziś pogoda jest okropna, ja już nie mogę się doczekać lata... Nie trzeba będzie ubierać tych kombinezonów i w końcu będzie można nacieszyć się widokiem tego malutkiego ciałka, uwielbiam jak Asia ma takie gołe nóżki 🤪 sukieneczki, śliczne bodziachy mmmm... ja chce lata!!!!!!!!!
Ja ćwiczenia codziennie zaczynam od jutra , a te jutro jakoś nie może nadejść 😞 hehe

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
u mnie Julii nie dawno tez przspala w dzien okolo 3 godzin to w nocy wstala o 1:20 zasnela i od 3 rano nie bylo mowy o jakim kolwiek spaniu, w dzien tez byl koszmar bo plakala caly czas ze chce spac a nie mogla sie jaks ulozyc to byl straszny dzien 😞 ale u mnie to inna sytaucja bo Julii ma na sobie szelki niestety i ciezko jest jej znalezc dogodna pozycje do snu 😞

• Mamusie
to jest bardzo niewygodne, a ile jeszcze bedziemy nosic - niewiadomo, 14 lutego mamy wizyte kontrolna trzmajcie kciuki zeby mojej Julince to zdjeli. a nosimy to 24h/d jedynie mozna zdjac do kapieli. Jak odpinam Julince rzepy to ma taki szczery niesamowity usmiech, bo w ciagu dnia juz sie tak nie usmiecha 😞 ale jakos to pokonamy 🤨

• Mamusie
Asia jak tylko napisałam ostatniego posta od razu się obudziła hehe, ale teraz już leży w łóżeczku i mam nadzieję że zaraz uśnie 🙂
Szczerze to ja też pierwszy raz słyszę o takich szelkach i bardzo współczuję Julci... 😞 również trzymam kciuki żeby po wizycie już było wszystko dobrze 🙂 Ja teraz po porodzie jak słyszę że jakieś dziecko choć trochę cierpi to mam łzy w oczach, jakaś wrażliwa się na tym punkcie zrobiłam 😞 Jutro mam szczepienie na 16:30 i już przeżywam co mnie czeka...

• Mamusie
będzie się śmiać od ucha do ucha 🙂
Asia praktycznie codziennie zasypia sama zaraz po jedzeniu, czasem położę się obok na naszym łóżku i ją pogłaszczę jak jest marudna 🙂 zdarza się też że zaśnie w bujaczku, ale staram się nie przyzwyczajać 🙂 bujaczek w dzień, łóżeczko w nocy 🙂

• Mamusie
Hejka 😁
Iwcia ucałuj Julkę z okazji ukończenia 3-go miesiąca 😘 😘 😘

Karolka zamawiam dzisiaj łyżeczki do karmienia dla Zuzki i tak się zastanawiam czy nie zamówić też tej butelki z LOVI z łyżeczką do kaszki. Tylko powiedz mi jaki ona ma przepływ?? Czy nadaje się tylko do mleczka i soczków czy będzie też dobra go gęściejszych posiłków takich jak kaszki?? 🙂

• Mamusie
czesc dziewczyny 🙂 Biedna Julia 😞 takiemu maluszkowi nie da sie wytlumaczyc ze to dla jego dobra, ja tez jak Oldze oczko masuje to placze ale wiem ze musze i to jedyna szansa zeby uchronic jua przed zabiegiem to zaciskam zeby i robie swoje szybko nie patrzac ze krzyczy choc serce sie kraje 😞

ja miesiac po porodzie mialam juz wage sprzed ciazy, a przytylam duzo bo 17 kg. Teraz mam kilogram mniej niz przed ciaza a jem jak szalona- glownie slodycze bo zawsze mialam na nie cisnienie ☺️

• Mamusie
Danusia to masz szczescie, ze nie masz problemow z waga i ze nie wiesz co to bycie na diecie 🙂 chociaz musze przyznac, ze jak jestem na diecie i zaczynam widziec rezultaty to jeszcze bardziej sie nakrecam i nawet glod zaczyna sprawiac mi satysfakcje 😮 moze to glupie i chore, ale tak wlasnie jest 😜

Ta butla z lyzeczka nadaje sie wlasnie bardziej do gestych pokarmow, bo ma za duzy przeplyw jak na mleczko czy herbatke. Ona jest silikonowa i jak ja nacisniesz to odpowiednia porcja znajdzie sie na lyzeczce. ja ja bede do kaszek stosowac, bo jak chcialam Uli nia herbatke podac, to byla cala zalana 😁

• Mamusie
karolka84 napisał(a):
mamy przelom 🙂 Ula kaszke polubila 😁 zeby jeszcze tylko z butelki ciagnela to byloby swietnie 😆

No to superowo 😁 Musiała się przekonać, że kaszki są dobre 😉
A ile teraz robisz kaszki na jeden posiłek??
I tak zamówię tą butelkę, będzie na później jak będą większe porcje bo jak będę płaciła za koszt przesyłki to od razu zamówię za jednym zamachem 🙂