Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ula akrobatka i jej ulubiona pozycja 🙂 [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/842/p1300865.jpg/][IMG]http://img842.imageshack.us/img842/8580/p1300865.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ania1301 napisał(a):Hejka 😁 Iwcia ucałuj Julkę z okazji ukończenia 3-go miesiąca 😘 😘 😘 ucaluje 🙂 dziekuje 🙂 wlasnie dzisiaj konczymy jeden etap 0-3 i wchodzimy w kolejny etapik zycia 3-6 🙂 ja nawet nie wiem kiedy to zlecialo, tak szybko te wszystkie dni uplynely ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 danusia1985 napisał(a):czesc dziewczyny 🙂 Biedna Julia 😞 takiemu maluszkowi nie da sie wytlumaczyc ze to dla jego dobra, ja tez jak Oldze oczko masuje to placze ale wiem ze musze i to jedyna szansa zeby uchronic jua przed zabiegiem to zaciskam zeby i robie swoje szybko nie patrzac ze krzyczy choc serce sie kraje 😞 ojtak danusiu1985 jest bardzo ciezko jak widac lzy w oczkach takiego maluszka, ale musimy byc silne, damy rade 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 chyba cos nakrecilam ;p pierwszy raz pisze na forum i nie umiem odpisywac na konkretne cytaty i chyba mi za bardzo nie wyszlo ;/ przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Karolka Zuzka też lubi takie akrobacja 😁 Cieszy się wtedy jak szalona!!! Tylko już niejeden raz podczas takich zabaw Jej ślina wylądowała mi np. na oku, nosie, włosach itp 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia napisał(a):chyba cos nakrecilam ;p pierwszy raz pisze na forum i nie umiem odpisywac na konkretne cytaty i chyba mi za bardzo nie wyszlo ;/ przepraszam Iwcia dojdziesz do wprawy z pisaniem 😁 Jak klikniesz na "cytuj" to później kursorem najedź na sam koniec tekstu, który Ci wyskoczył i przyciśnij Shift=enter i będzie ok 😉 Karolka ile kosztuje ten Atoperal?? Bo Zuzce zrobiły się strasznie suche policzki i krem Nivea nie pomaga. A mam "na każdą pogodę" i "nawilżający hipoalergiczny" oba Nivea i tylko na moment poliki si,e robią głądkie 😞 Więc muszę czegoś innego spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia nie przejmuj sie, dojdziesz do wprawy 🙂 Ania no slina wszedzie to obowiazkowo 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ania1301 napisał(a):Iwcia dojdziesz do wprawy z pisaniem 😁 Jak klikniesz na "cytuj" to później kursorem najedź na sam koniec tekstu, który Ci wyskoczył i przyciśnij Shift=enter i będzie ok 😉 dziekuje za podpowiedz ;p moze jakos do tego dojde ;p u mnie Julinek jakos dzisiaj dlugo spi, az sie boje co bedzie po pobudce... 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ok, znowu mi nie wyszlo ;p sorki za to pocwicze i obiecuje poprawe 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ja płaciłam za atoperal jakos mniej niz 20 zl, dokladnie nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia- nic sie nie przejmuj 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia ćwicz i niczym się nie przejmuj w końcu wyjdą cytaty 🙂 Może też troszkę źle Ci napisałam bo Shift=enter a miałam napisać Shift oraz enter. Sorki za pomyłkę 🤢 Danusia Zuza w zeszłym tygodniu miała straszne rumieńce i myślałam, że ma gorączkę i że jakaś choroba Ją zbiera. Ale po 2 dniach policzki zrobiły się suche i lekko skóra zaczęła się łuszczyć. Myślisz, że na to Atoperal pomoże?? Bo nie wiem na co on jest dokładnie ale pisałyście, że pomaga na różne dolegliwości na buźce. Wg mnie te suche policzki to moja wina, bo jak byłyśmy na spacerze przy -5st. to nie posmarowałam buźki kremem i to może od mrozu Jej się tak zrobiło 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ulce atoperal na wszystki problemy skorne pomaga 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Wróciłyśmy z dwugodzinnego spaceru 🙂 W sumie ciepło ale okropny wiatr. Kupiłam dwie zabawki na roczek dla Zośki od mojego brata i w rossmanie jabłuszka dla Zuzki i dla siebie krem ujędrniający na brzuch 😜 zobaczymy czy zdziała cuda hahaha 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Witam dziewczynki, co za dzień... Dziś od rana stresowałam się szczepieniem Asi, mam takie szczęście, że jak tylko przeszłam próg przychodni wyłączyli prąd... 😠 po 15 min czekania, przepisali nas na jutro i znów będzie stres... a jak tylko wyjechałam zadzwoniła moja mama która mieszka na tym samym osiedlu co przychodnia i oznajmiła mi że prąd już jest hehe, tyle stresu i nic 😞 Ania ten atoperal patrzyłam na allegro kosztuje ok 12 zł + przesyłka, pewnie w normalnej aptece cena jest podobna 🙂 U mnie Asia ma właśnie też problem z policzkami... a do tego ten brzuszek... 😞 Jaką łyżeczkę zamawiasz do karmienia? też muszę już zacząć rozglądać się za akcesoriami 🙂 Karolka Ula jaki samolocik hehe 🙂 chyba wszystkie maluchy to lubią 🙂 A jakie ma motylki na nóżkach 🤪 Asia ma takie same pszczółki 🙂 Fajnie że kaszka zaczyna smakować, teraz tylko czas na butle i będzie dobrze 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ja tez mysle ze Zuzi atoperal pomoże- jest naprawde super na sucha skore 🙂 nawet ja wieczorem smaruje nim twarz 🤪 jest sto razy lepszy niz kremy ktore do tej pory mialam dla siebie 🙂 Ja bylam na spacerze tez kolo 2 godzin, ale Olga jeszcze spala wiec wnioslam ja w tym nosidelku z wozka i otworzylam taras i spala jeszcze godzine 🤪 usypianie w wozku w domu lub na tarasie u nas nie skutkuje bo po 5 minutach jest wrzask- musi mocno trzasc na dziurach i kraweznikach i zmieniac sie krajobraz zeby zasnela. Kupilam w pepco jakas butelke 3+ dydus bo nic innego nie bylo i Olga z niej pije 🤪 🤪 dalam jej o 15 mm naprobe i spi do teraz a ja jestem zrelaksowana jak nigdy od 3 miesiecy 🤪 mam tylko nadzieje ze ten dydus to nie jakis szajs i nie bedzie miala nic ze zgryzem bo butelka razem ze smoczkiem, ustnikiem do niekapka, raczkami i tym koleczkiem zeby sie nie wylalo kosztowalo tylko 15 zl 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 danusia mam tego samego dydusia dla uli 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ja też raczej zdecyduję się na ten atoperal 🙂 jutro skoczę do apteki i kupię dla Asi 🙂 skonsultuję się jeszcze z pediatrą jak będę na szczepieniu, czy to nie jest nic poważnego ta jej sucha skóra... Danusiu co do buteleczki to opinie można znaleźć na pewno w necie, ale szkodzić raczej nie powinna, jak pasuje dla Olgi to jest raczej ok 🙂 Pepco dobry sklep 🙂 ja Asi kupuje tam często zabawki, ostatnio chciałam jej kupić taka: http://allegro.pl/gietka-grzechotka-gryzak-zmienia-ksztal-baby-mix-i2934997716.html a prawie identyczna kupiłam w pepco za 6,99 😁 Asia lubi się nią bawić i gryźć 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Danusia a dla Zuzki nie ma znaczenia czy trzęsie czy nie, byle świeże powietrze było. A z tarasu mi śnieg stopniał to w razie czego wózek na taras mogę od dzisiaj wystawić i mam godzinkę lub dwie na zrobienie czegoś w domu 🙂 Ale oczywiście wolę chodzić na spacery 🙂 Danusia a te butelki muszą spełniać normy i gdyby nie były zdrowe dla dzieci i np. szkodziły na zgryz to nie byłyby dopuszczone do sprzedaży, więc się nie martw 🙂 ajablonka kupiłam dziś w sklepie taką łyżeczkę: http://allegro.pl/lyzeczka-z-czujnikiem-ciepla-1szt-tommee-tippee-4m-i2970637684.html bo nie wiem kiedy by mi doszła przesyłka z allegro. Ale i tak w przyszłym tygodniu zamówię jeszcze łyżeczkę +6, +9 i tą buteleczkę z LOVI oraz jakąś miseczkę i talerzyk 🙂 Ta łyżeczka co kupiłam nie jest jakaś ładna, bo kolory takie dziwne ale jest super bo jest miękka, silikonowa a większość była z plastiku i ma jeszcze czujnik ciepła. Zmienia kolor jeśli posiłek jest zbyt ciepły 🙂 Z resztą jest z firmy Tommee Tippee a ja mam wszystko z tej firmy i wg mnie produkty są rewelacyjne 🙂 Ta butelka z łyżeczką będzie pierwszą rzeczą z innej firmy (poza smoczkami bo mam z NUKa i LOVI) Karolka ale się dziś sfrajerowałam..... 🤢 Byłam na poczcie i była dość duża kolejka i stwierdziłam, że Zuza mi się zgrzeje i zdecydowałam, że w drodze powrotnej zajdę 🙂 I zaszłam 🙂 Ale pocałowałam klamkę bo poczta byłą tylko do 16 a ja tam dotarłam o 16.20... Więc przesyłkę wyślę Ci jutro 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 uff to dobrze bo juz sie balam ze ta butelka moge jej zaszkodzic... Karolka- a jak piers? lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Piers wrocila do normy, ale zeby Ula chiala ja zassac to musialam ja boboticem smarowac 😜 Ania nic sie nie stalo, mam jeszcze troche czasu 😉 Ja kupilam Uli lyzeczki z rosmanna, zwykle kolorowe i super sie sprawdzaja 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 No super ta łyżeczka 😁 nawet nie wiedziałam że takie są 🙂 ile od Was dziewczynki można się dowiedzieć, ja na tej piersi to nie wiem co i jak z czym sie je hehe 😉 Firma faktycznie dobra, ja mam laktator i butelki (których nie używałam) ale podobają mi się produkty tego producenta 🙂 Ja jutro się dopytam od kiedy Asi wprowadzać jakieś posiłki i też hurtowo z allegro zamówię akcesoria 🙂 jak znajdziesz jeszcze coś ciekawego to daj znać 🙂 Karolka dobrze że już cycuś się "naprawił" 😉 ja po zastoju długo czuję różnicę podczas karmienia... Na szczęście Asia normalnie mi jadła jak miałam zastój 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ulce chyba smak mleka nie odpowiadal 😲 guzkow juz nie ma, ale za to brodawka calkowicie zmolestowana, czerwona i boli jak cholera, no ale najwazniejsze, ze mleko leci i Ula pije z niej chetnie 😉 Ja tez mam butle TT, ale Ulka nie chce z nich pic. Pojemniczki na pokarm tez mam z tej firmy( nigdy ich w tym celu nie uzylam, bo Ula pije mleko na bieżąco), ale teraz sluza mi do podawania jabluszka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 aaaa no i dzis kupilam Uli nowe deserki: jabluszko z jagoda, jabluszka z bananem i jabluszka z brzoskwinia. Do tego soczek jablkowy...skoro tak jej jabluszko smakuje, to pokaze jej tez inne smaki, a co ! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Karolka ja jak miałam takie bolące brodawki zakładałam kapturki 🙂 szczerze mówiąc dzięki nim w ogóle karmię piersią 😮 jak zaczynałam to Asia nie mogła mi złapać brodawki, a przez kapturki dobrze mi się uformowały i teraz nie mam problemów 🙂 zaszalałaś z jabłuszkami 🙂 ale pozytywnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 273 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna Forum dla mam - dzieci z rocznika 2008 - 2021 Mamusie 2012 Pażdziernik 2012 | Forum dla mam
Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 danusia1985 napisał(a):czesc dziewczyny 🙂 Biedna Julia 😞 takiemu maluszkowi nie da sie wytlumaczyc ze to dla jego dobra, ja tez jak Oldze oczko masuje to placze ale wiem ze musze i to jedyna szansa zeby uchronic jua przed zabiegiem to zaciskam zeby i robie swoje szybko nie patrzac ze krzyczy choc serce sie kraje 😞 ojtak danusiu1985 jest bardzo ciezko jak widac lzy w oczkach takiego maluszka, ale musimy byc silne, damy rade 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 chyba cos nakrecilam ;p pierwszy raz pisze na forum i nie umiem odpisywac na konkretne cytaty i chyba mi za bardzo nie wyszlo ;/ przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Karolka Zuzka też lubi takie akrobacja 😁 Cieszy się wtedy jak szalona!!! Tylko już niejeden raz podczas takich zabaw Jej ślina wylądowała mi np. na oku, nosie, włosach itp 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia napisał(a):chyba cos nakrecilam ;p pierwszy raz pisze na forum i nie umiem odpisywac na konkretne cytaty i chyba mi za bardzo nie wyszlo ;/ przepraszam Iwcia dojdziesz do wprawy z pisaniem 😁 Jak klikniesz na "cytuj" to później kursorem najedź na sam koniec tekstu, który Ci wyskoczył i przyciśnij Shift=enter i będzie ok 😉 Karolka ile kosztuje ten Atoperal?? Bo Zuzce zrobiły się strasznie suche policzki i krem Nivea nie pomaga. A mam "na każdą pogodę" i "nawilżający hipoalergiczny" oba Nivea i tylko na moment poliki si,e robią głądkie 😞 Więc muszę czegoś innego spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia nie przejmuj sie, dojdziesz do wprawy 🙂 Ania no slina wszedzie to obowiazkowo 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ania1301 napisał(a):Iwcia dojdziesz do wprawy z pisaniem 😁 Jak klikniesz na "cytuj" to później kursorem najedź na sam koniec tekstu, który Ci wyskoczył i przyciśnij Shift=enter i będzie ok 😉 dziekuje za podpowiedz ;p moze jakos do tego dojde ;p u mnie Julinek jakos dzisiaj dlugo spi, az sie boje co bedzie po pobudce... 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ok, znowu mi nie wyszlo ;p sorki za to pocwicze i obiecuje poprawe 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ja płaciłam za atoperal jakos mniej niz 20 zl, dokladnie nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia- nic sie nie przejmuj 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia ćwicz i niczym się nie przejmuj w końcu wyjdą cytaty 🙂 Może też troszkę źle Ci napisałam bo Shift=enter a miałam napisać Shift oraz enter. Sorki za pomyłkę 🤢 Danusia Zuza w zeszłym tygodniu miała straszne rumieńce i myślałam, że ma gorączkę i że jakaś choroba Ją zbiera. Ale po 2 dniach policzki zrobiły się suche i lekko skóra zaczęła się łuszczyć. Myślisz, że na to Atoperal pomoże?? Bo nie wiem na co on jest dokładnie ale pisałyście, że pomaga na różne dolegliwości na buźce. Wg mnie te suche policzki to moja wina, bo jak byłyśmy na spacerze przy -5st. to nie posmarowałam buźki kremem i to może od mrozu Jej się tak zrobiło 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ulce atoperal na wszystki problemy skorne pomaga 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Wróciłyśmy z dwugodzinnego spaceru 🙂 W sumie ciepło ale okropny wiatr. Kupiłam dwie zabawki na roczek dla Zośki od mojego brata i w rossmanie jabłuszka dla Zuzki i dla siebie krem ujędrniający na brzuch 😜 zobaczymy czy zdziała cuda hahaha 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Witam dziewczynki, co za dzień... Dziś od rana stresowałam się szczepieniem Asi, mam takie szczęście, że jak tylko przeszłam próg przychodni wyłączyli prąd... 😠 po 15 min czekania, przepisali nas na jutro i znów będzie stres... a jak tylko wyjechałam zadzwoniła moja mama która mieszka na tym samym osiedlu co przychodnia i oznajmiła mi że prąd już jest hehe, tyle stresu i nic 😞 Ania ten atoperal patrzyłam na allegro kosztuje ok 12 zł + przesyłka, pewnie w normalnej aptece cena jest podobna 🙂 U mnie Asia ma właśnie też problem z policzkami... a do tego ten brzuszek... 😞 Jaką łyżeczkę zamawiasz do karmienia? też muszę już zacząć rozglądać się za akcesoriami 🙂 Karolka Ula jaki samolocik hehe 🙂 chyba wszystkie maluchy to lubią 🙂 A jakie ma motylki na nóżkach 🤪 Asia ma takie same pszczółki 🙂 Fajnie że kaszka zaczyna smakować, teraz tylko czas na butle i będzie dobrze 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ja tez mysle ze Zuzi atoperal pomoże- jest naprawde super na sucha skore 🙂 nawet ja wieczorem smaruje nim twarz 🤪 jest sto razy lepszy niz kremy ktore do tej pory mialam dla siebie 🙂 Ja bylam na spacerze tez kolo 2 godzin, ale Olga jeszcze spala wiec wnioslam ja w tym nosidelku z wozka i otworzylam taras i spala jeszcze godzine 🤪 usypianie w wozku w domu lub na tarasie u nas nie skutkuje bo po 5 minutach jest wrzask- musi mocno trzasc na dziurach i kraweznikach i zmieniac sie krajobraz zeby zasnela. Kupilam w pepco jakas butelke 3+ dydus bo nic innego nie bylo i Olga z niej pije 🤪 🤪 dalam jej o 15 mm naprobe i spi do teraz a ja jestem zrelaksowana jak nigdy od 3 miesiecy 🤪 mam tylko nadzieje ze ten dydus to nie jakis szajs i nie bedzie miala nic ze zgryzem bo butelka razem ze smoczkiem, ustnikiem do niekapka, raczkami i tym koleczkiem zeby sie nie wylalo kosztowalo tylko 15 zl 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 danusia mam tego samego dydusia dla uli 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ja też raczej zdecyduję się na ten atoperal 🙂 jutro skoczę do apteki i kupię dla Asi 🙂 skonsultuję się jeszcze z pediatrą jak będę na szczepieniu, czy to nie jest nic poważnego ta jej sucha skóra... Danusiu co do buteleczki to opinie można znaleźć na pewno w necie, ale szkodzić raczej nie powinna, jak pasuje dla Olgi to jest raczej ok 🙂 Pepco dobry sklep 🙂 ja Asi kupuje tam często zabawki, ostatnio chciałam jej kupić taka: http://allegro.pl/gietka-grzechotka-gryzak-zmienia-ksztal-baby-mix-i2934997716.html a prawie identyczna kupiłam w pepco za 6,99 😁 Asia lubi się nią bawić i gryźć 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Danusia a dla Zuzki nie ma znaczenia czy trzęsie czy nie, byle świeże powietrze było. A z tarasu mi śnieg stopniał to w razie czego wózek na taras mogę od dzisiaj wystawić i mam godzinkę lub dwie na zrobienie czegoś w domu 🙂 Ale oczywiście wolę chodzić na spacery 🙂 Danusia a te butelki muszą spełniać normy i gdyby nie były zdrowe dla dzieci i np. szkodziły na zgryz to nie byłyby dopuszczone do sprzedaży, więc się nie martw 🙂 ajablonka kupiłam dziś w sklepie taką łyżeczkę: http://allegro.pl/lyzeczka-z-czujnikiem-ciepla-1szt-tommee-tippee-4m-i2970637684.html bo nie wiem kiedy by mi doszła przesyłka z allegro. Ale i tak w przyszłym tygodniu zamówię jeszcze łyżeczkę +6, +9 i tą buteleczkę z LOVI oraz jakąś miseczkę i talerzyk 🙂 Ta łyżeczka co kupiłam nie jest jakaś ładna, bo kolory takie dziwne ale jest super bo jest miękka, silikonowa a większość była z plastiku i ma jeszcze czujnik ciepła. Zmienia kolor jeśli posiłek jest zbyt ciepły 🙂 Z resztą jest z firmy Tommee Tippee a ja mam wszystko z tej firmy i wg mnie produkty są rewelacyjne 🙂 Ta butelka z łyżeczką będzie pierwszą rzeczą z innej firmy (poza smoczkami bo mam z NUKa i LOVI) Karolka ale się dziś sfrajerowałam..... 🤢 Byłam na poczcie i była dość duża kolejka i stwierdziłam, że Zuza mi się zgrzeje i zdecydowałam, że w drodze powrotnej zajdę 🙂 I zaszłam 🙂 Ale pocałowałam klamkę bo poczta byłą tylko do 16 a ja tam dotarłam o 16.20... Więc przesyłkę wyślę Ci jutro 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 uff to dobrze bo juz sie balam ze ta butelka moge jej zaszkodzic... Karolka- a jak piers? lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Piers wrocila do normy, ale zeby Ula chiala ja zassac to musialam ja boboticem smarowac 😜 Ania nic sie nie stalo, mam jeszcze troche czasu 😉 Ja kupilam Uli lyzeczki z rosmanna, zwykle kolorowe i super sie sprawdzaja 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 No super ta łyżeczka 😁 nawet nie wiedziałam że takie są 🙂 ile od Was dziewczynki można się dowiedzieć, ja na tej piersi to nie wiem co i jak z czym sie je hehe 😉 Firma faktycznie dobra, ja mam laktator i butelki (których nie używałam) ale podobają mi się produkty tego producenta 🙂 Ja jutro się dopytam od kiedy Asi wprowadzać jakieś posiłki i też hurtowo z allegro zamówię akcesoria 🙂 jak znajdziesz jeszcze coś ciekawego to daj znać 🙂 Karolka dobrze że już cycuś się "naprawił" 😉 ja po zastoju długo czuję różnicę podczas karmienia... Na szczęście Asia normalnie mi jadła jak miałam zastój 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ulce chyba smak mleka nie odpowiadal 😲 guzkow juz nie ma, ale za to brodawka calkowicie zmolestowana, czerwona i boli jak cholera, no ale najwazniejsze, ze mleko leci i Ula pije z niej chetnie 😉 Ja tez mam butle TT, ale Ulka nie chce z nich pic. Pojemniczki na pokarm tez mam z tej firmy( nigdy ich w tym celu nie uzylam, bo Ula pije mleko na bieżąco), ale teraz sluza mi do podawania jabluszka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 aaaa no i dzis kupilam Uli nowe deserki: jabluszko z jagoda, jabluszka z bananem i jabluszka z brzoskwinia. Do tego soczek jablkowy...skoro tak jej jabluszko smakuje, to pokaze jej tez inne smaki, a co ! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Karolka ja jak miałam takie bolące brodawki zakładałam kapturki 🙂 szczerze mówiąc dzięki nim w ogóle karmię piersią 😮 jak zaczynałam to Asia nie mogła mi złapać brodawki, a przez kapturki dobrze mi się uformowały i teraz nie mam problemów 🙂 zaszalałaś z jabłuszkami 🙂 ale pozytywnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 273 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 chyba cos nakrecilam ;p pierwszy raz pisze na forum i nie umiem odpisywac na konkretne cytaty i chyba mi za bardzo nie wyszlo ;/ przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Karolka Zuzka też lubi takie akrobacja 😁 Cieszy się wtedy jak szalona!!! Tylko już niejeden raz podczas takich zabaw Jej ślina wylądowała mi np. na oku, nosie, włosach itp 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia napisał(a):chyba cos nakrecilam ;p pierwszy raz pisze na forum i nie umiem odpisywac na konkretne cytaty i chyba mi za bardzo nie wyszlo ;/ przepraszam Iwcia dojdziesz do wprawy z pisaniem 😁 Jak klikniesz na "cytuj" to później kursorem najedź na sam koniec tekstu, który Ci wyskoczył i przyciśnij Shift=enter i będzie ok 😉 Karolka ile kosztuje ten Atoperal?? Bo Zuzce zrobiły się strasznie suche policzki i krem Nivea nie pomaga. A mam "na każdą pogodę" i "nawilżający hipoalergiczny" oba Nivea i tylko na moment poliki si,e robią głądkie 😞 Więc muszę czegoś innego spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia nie przejmuj sie, dojdziesz do wprawy 🙂 Ania no slina wszedzie to obowiazkowo 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ania1301 napisał(a):Iwcia dojdziesz do wprawy z pisaniem 😁 Jak klikniesz na "cytuj" to później kursorem najedź na sam koniec tekstu, który Ci wyskoczył i przyciśnij Shift=enter i będzie ok 😉 dziekuje za podpowiedz ;p moze jakos do tego dojde ;p u mnie Julinek jakos dzisiaj dlugo spi, az sie boje co bedzie po pobudce... 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ok, znowu mi nie wyszlo ;p sorki za to pocwicze i obiecuje poprawe 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ja płaciłam za atoperal jakos mniej niz 20 zl, dokladnie nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia- nic sie nie przejmuj 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia ćwicz i niczym się nie przejmuj w końcu wyjdą cytaty 🙂 Może też troszkę źle Ci napisałam bo Shift=enter a miałam napisać Shift oraz enter. Sorki za pomyłkę 🤢 Danusia Zuza w zeszłym tygodniu miała straszne rumieńce i myślałam, że ma gorączkę i że jakaś choroba Ją zbiera. Ale po 2 dniach policzki zrobiły się suche i lekko skóra zaczęła się łuszczyć. Myślisz, że na to Atoperal pomoże?? Bo nie wiem na co on jest dokładnie ale pisałyście, że pomaga na różne dolegliwości na buźce. Wg mnie te suche policzki to moja wina, bo jak byłyśmy na spacerze przy -5st. to nie posmarowałam buźki kremem i to może od mrozu Jej się tak zrobiło 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ulce atoperal na wszystki problemy skorne pomaga 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Wróciłyśmy z dwugodzinnego spaceru 🙂 W sumie ciepło ale okropny wiatr. Kupiłam dwie zabawki na roczek dla Zośki od mojego brata i w rossmanie jabłuszka dla Zuzki i dla siebie krem ujędrniający na brzuch 😜 zobaczymy czy zdziała cuda hahaha 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Witam dziewczynki, co za dzień... Dziś od rana stresowałam się szczepieniem Asi, mam takie szczęście, że jak tylko przeszłam próg przychodni wyłączyli prąd... 😠 po 15 min czekania, przepisali nas na jutro i znów będzie stres... a jak tylko wyjechałam zadzwoniła moja mama która mieszka na tym samym osiedlu co przychodnia i oznajmiła mi że prąd już jest hehe, tyle stresu i nic 😞 Ania ten atoperal patrzyłam na allegro kosztuje ok 12 zł + przesyłka, pewnie w normalnej aptece cena jest podobna 🙂 U mnie Asia ma właśnie też problem z policzkami... a do tego ten brzuszek... 😞 Jaką łyżeczkę zamawiasz do karmienia? też muszę już zacząć rozglądać się za akcesoriami 🙂 Karolka Ula jaki samolocik hehe 🙂 chyba wszystkie maluchy to lubią 🙂 A jakie ma motylki na nóżkach 🤪 Asia ma takie same pszczółki 🙂 Fajnie że kaszka zaczyna smakować, teraz tylko czas na butle i będzie dobrze 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ja tez mysle ze Zuzi atoperal pomoże- jest naprawde super na sucha skore 🙂 nawet ja wieczorem smaruje nim twarz 🤪 jest sto razy lepszy niz kremy ktore do tej pory mialam dla siebie 🙂 Ja bylam na spacerze tez kolo 2 godzin, ale Olga jeszcze spala wiec wnioslam ja w tym nosidelku z wozka i otworzylam taras i spala jeszcze godzine 🤪 usypianie w wozku w domu lub na tarasie u nas nie skutkuje bo po 5 minutach jest wrzask- musi mocno trzasc na dziurach i kraweznikach i zmieniac sie krajobraz zeby zasnela. Kupilam w pepco jakas butelke 3+ dydus bo nic innego nie bylo i Olga z niej pije 🤪 🤪 dalam jej o 15 mm naprobe i spi do teraz a ja jestem zrelaksowana jak nigdy od 3 miesiecy 🤪 mam tylko nadzieje ze ten dydus to nie jakis szajs i nie bedzie miala nic ze zgryzem bo butelka razem ze smoczkiem, ustnikiem do niekapka, raczkami i tym koleczkiem zeby sie nie wylalo kosztowalo tylko 15 zl 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 danusia mam tego samego dydusia dla uli 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ja też raczej zdecyduję się na ten atoperal 🙂 jutro skoczę do apteki i kupię dla Asi 🙂 skonsultuję się jeszcze z pediatrą jak będę na szczepieniu, czy to nie jest nic poważnego ta jej sucha skóra... Danusiu co do buteleczki to opinie można znaleźć na pewno w necie, ale szkodzić raczej nie powinna, jak pasuje dla Olgi to jest raczej ok 🙂 Pepco dobry sklep 🙂 ja Asi kupuje tam często zabawki, ostatnio chciałam jej kupić taka: http://allegro.pl/gietka-grzechotka-gryzak-zmienia-ksztal-baby-mix-i2934997716.html a prawie identyczna kupiłam w pepco za 6,99 😁 Asia lubi się nią bawić i gryźć 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Danusia a dla Zuzki nie ma znaczenia czy trzęsie czy nie, byle świeże powietrze było. A z tarasu mi śnieg stopniał to w razie czego wózek na taras mogę od dzisiaj wystawić i mam godzinkę lub dwie na zrobienie czegoś w domu 🙂 Ale oczywiście wolę chodzić na spacery 🙂 Danusia a te butelki muszą spełniać normy i gdyby nie były zdrowe dla dzieci i np. szkodziły na zgryz to nie byłyby dopuszczone do sprzedaży, więc się nie martw 🙂 ajablonka kupiłam dziś w sklepie taką łyżeczkę: http://allegro.pl/lyzeczka-z-czujnikiem-ciepla-1szt-tommee-tippee-4m-i2970637684.html bo nie wiem kiedy by mi doszła przesyłka z allegro. Ale i tak w przyszłym tygodniu zamówię jeszcze łyżeczkę +6, +9 i tą buteleczkę z LOVI oraz jakąś miseczkę i talerzyk 🙂 Ta łyżeczka co kupiłam nie jest jakaś ładna, bo kolory takie dziwne ale jest super bo jest miękka, silikonowa a większość była z plastiku i ma jeszcze czujnik ciepła. Zmienia kolor jeśli posiłek jest zbyt ciepły 🙂 Z resztą jest z firmy Tommee Tippee a ja mam wszystko z tej firmy i wg mnie produkty są rewelacyjne 🙂 Ta butelka z łyżeczką będzie pierwszą rzeczą z innej firmy (poza smoczkami bo mam z NUKa i LOVI) Karolka ale się dziś sfrajerowałam..... 🤢 Byłam na poczcie i była dość duża kolejka i stwierdziłam, że Zuza mi się zgrzeje i zdecydowałam, że w drodze powrotnej zajdę 🙂 I zaszłam 🙂 Ale pocałowałam klamkę bo poczta byłą tylko do 16 a ja tam dotarłam o 16.20... Więc przesyłkę wyślę Ci jutro 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 uff to dobrze bo juz sie balam ze ta butelka moge jej zaszkodzic... Karolka- a jak piers? lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Piers wrocila do normy, ale zeby Ula chiala ja zassac to musialam ja boboticem smarowac 😜 Ania nic sie nie stalo, mam jeszcze troche czasu 😉 Ja kupilam Uli lyzeczki z rosmanna, zwykle kolorowe i super sie sprawdzaja 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 No super ta łyżeczka 😁 nawet nie wiedziałam że takie są 🙂 ile od Was dziewczynki można się dowiedzieć, ja na tej piersi to nie wiem co i jak z czym sie je hehe 😉 Firma faktycznie dobra, ja mam laktator i butelki (których nie używałam) ale podobają mi się produkty tego producenta 🙂 Ja jutro się dopytam od kiedy Asi wprowadzać jakieś posiłki i też hurtowo z allegro zamówię akcesoria 🙂 jak znajdziesz jeszcze coś ciekawego to daj znać 🙂 Karolka dobrze że już cycuś się "naprawił" 😉 ja po zastoju długo czuję różnicę podczas karmienia... Na szczęście Asia normalnie mi jadła jak miałam zastój 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ulce chyba smak mleka nie odpowiadal 😲 guzkow juz nie ma, ale za to brodawka calkowicie zmolestowana, czerwona i boli jak cholera, no ale najwazniejsze, ze mleko leci i Ula pije z niej chetnie 😉 Ja tez mam butle TT, ale Ulka nie chce z nich pic. Pojemniczki na pokarm tez mam z tej firmy( nigdy ich w tym celu nie uzylam, bo Ula pije mleko na bieżąco), ale teraz sluza mi do podawania jabluszka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 aaaa no i dzis kupilam Uli nowe deserki: jabluszko z jagoda, jabluszka z bananem i jabluszka z brzoskwinia. Do tego soczek jablkowy...skoro tak jej jabluszko smakuje, to pokaze jej tez inne smaki, a co ! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Karolka ja jak miałam takie bolące brodawki zakładałam kapturki 🙂 szczerze mówiąc dzięki nim w ogóle karmię piersią 😮 jak zaczynałam to Asia nie mogła mi złapać brodawki, a przez kapturki dobrze mi się uformowały i teraz nie mam problemów 🙂 zaszalałaś z jabłuszkami 🙂 ale pozytywnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 Dalej Strona 73 z 273 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusie Iwcia_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ok, znowu mi nie wyszlo ;p sorki za to pocwicze i obiecuje poprawe 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ja płaciłam za atoperal jakos mniej niz 20 zl, dokladnie nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia- nic sie nie przejmuj 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Iwcia ćwicz i niczym się nie przejmuj w końcu wyjdą cytaty 🙂 Może też troszkę źle Ci napisałam bo Shift=enter a miałam napisać Shift oraz enter. Sorki za pomyłkę 🤢 Danusia Zuza w zeszłym tygodniu miała straszne rumieńce i myślałam, że ma gorączkę i że jakaś choroba Ją zbiera. Ale po 2 dniach policzki zrobiły się suche i lekko skóra zaczęła się łuszczyć. Myślisz, że na to Atoperal pomoże?? Bo nie wiem na co on jest dokładnie ale pisałyście, że pomaga na różne dolegliwości na buźce. Wg mnie te suche policzki to moja wina, bo jak byłyśmy na spacerze przy -5st. to nie posmarowałam buźki kremem i to może od mrozu Jej się tak zrobiło 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ulce atoperal na wszystki problemy skorne pomaga 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Wróciłyśmy z dwugodzinnego spaceru 🙂 W sumie ciepło ale okropny wiatr. Kupiłam dwie zabawki na roczek dla Zośki od mojego brata i w rossmanie jabłuszka dla Zuzki i dla siebie krem ujędrniający na brzuch 😜 zobaczymy czy zdziała cuda hahaha 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Witam dziewczynki, co za dzień... Dziś od rana stresowałam się szczepieniem Asi, mam takie szczęście, że jak tylko przeszłam próg przychodni wyłączyli prąd... 😠 po 15 min czekania, przepisali nas na jutro i znów będzie stres... a jak tylko wyjechałam zadzwoniła moja mama która mieszka na tym samym osiedlu co przychodnia i oznajmiła mi że prąd już jest hehe, tyle stresu i nic 😞 Ania ten atoperal patrzyłam na allegro kosztuje ok 12 zł + przesyłka, pewnie w normalnej aptece cena jest podobna 🙂 U mnie Asia ma właśnie też problem z policzkami... a do tego ten brzuszek... 😞 Jaką łyżeczkę zamawiasz do karmienia? też muszę już zacząć rozglądać się za akcesoriami 🙂 Karolka Ula jaki samolocik hehe 🙂 chyba wszystkie maluchy to lubią 🙂 A jakie ma motylki na nóżkach 🤪 Asia ma takie same pszczółki 🙂 Fajnie że kaszka zaczyna smakować, teraz tylko czas na butle i będzie dobrze 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 ja tez mysle ze Zuzi atoperal pomoże- jest naprawde super na sucha skore 🙂 nawet ja wieczorem smaruje nim twarz 🤪 jest sto razy lepszy niz kremy ktore do tej pory mialam dla siebie 🙂 Ja bylam na spacerze tez kolo 2 godzin, ale Olga jeszcze spala wiec wnioslam ja w tym nosidelku z wozka i otworzylam taras i spala jeszcze godzine 🤪 usypianie w wozku w domu lub na tarasie u nas nie skutkuje bo po 5 minutach jest wrzask- musi mocno trzasc na dziurach i kraweznikach i zmieniac sie krajobraz zeby zasnela. Kupilam w pepco jakas butelke 3+ dydus bo nic innego nie bylo i Olga z niej pije 🤪 🤪 dalam jej o 15 mm naprobe i spi do teraz a ja jestem zrelaksowana jak nigdy od 3 miesiecy 🤪 mam tylko nadzieje ze ten dydus to nie jakis szajs i nie bedzie miala nic ze zgryzem bo butelka razem ze smoczkiem, ustnikiem do niekapka, raczkami i tym koleczkiem zeby sie nie wylalo kosztowalo tylko 15 zl 🤨 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 danusia mam tego samego dydusia dla uli 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ja też raczej zdecyduję się na ten atoperal 🙂 jutro skoczę do apteki i kupię dla Asi 🙂 skonsultuję się jeszcze z pediatrą jak będę na szczepieniu, czy to nie jest nic poważnego ta jej sucha skóra... Danusiu co do buteleczki to opinie można znaleźć na pewno w necie, ale szkodzić raczej nie powinna, jak pasuje dla Olgi to jest raczej ok 🙂 Pepco dobry sklep 🙂 ja Asi kupuje tam często zabawki, ostatnio chciałam jej kupić taka: http://allegro.pl/gietka-grzechotka-gryzak-zmienia-ksztal-baby-mix-i2934997716.html a prawie identyczna kupiłam w pepco za 6,99 😁 Asia lubi się nią bawić i gryźć 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ania1301_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Danusia a dla Zuzki nie ma znaczenia czy trzęsie czy nie, byle świeże powietrze było. A z tarasu mi śnieg stopniał to w razie czego wózek na taras mogę od dzisiaj wystawić i mam godzinkę lub dwie na zrobienie czegoś w domu 🙂 Ale oczywiście wolę chodzić na spacery 🙂 Danusia a te butelki muszą spełniać normy i gdyby nie były zdrowe dla dzieci i np. szkodziły na zgryz to nie byłyby dopuszczone do sprzedaży, więc się nie martw 🙂 ajablonka kupiłam dziś w sklepie taką łyżeczkę: http://allegro.pl/lyzeczka-z-czujnikiem-ciepla-1szt-tommee-tippee-4m-i2970637684.html bo nie wiem kiedy by mi doszła przesyłka z allegro. Ale i tak w przyszłym tygodniu zamówię jeszcze łyżeczkę +6, +9 i tą buteleczkę z LOVI oraz jakąś miseczkę i talerzyk 🙂 Ta łyżeczka co kupiłam nie jest jakaś ładna, bo kolory takie dziwne ale jest super bo jest miękka, silikonowa a większość była z plastiku i ma jeszcze czujnik ciepła. Zmienia kolor jeśli posiłek jest zbyt ciepły 🙂 Z resztą jest z firmy Tommee Tippee a ja mam wszystko z tej firmy i wg mnie produkty są rewelacyjne 🙂 Ta butelka z łyżeczką będzie pierwszą rzeczą z innej firmy (poza smoczkami bo mam z NUKa i LOVI) Karolka ale się dziś sfrajerowałam..... 🤢 Byłam na poczcie i była dość duża kolejka i stwierdziłam, że Zuza mi się zgrzeje i zdecydowałam, że w drodze powrotnej zajdę 🙂 I zaszłam 🙂 Ale pocałowałam klamkę bo poczta byłą tylko do 16 a ja tam dotarłam o 16.20... Więc przesyłkę wyślę Ci jutro 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie danusia1985_m Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 uff to dobrze bo juz sie balam ze ta butelka moge jej zaszkodzic... Karolka- a jak piers? lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Piers wrocila do normy, ale zeby Ula chiala ja zassac to musialam ja boboticem smarowac 😜 Ania nic sie nie stalo, mam jeszcze troche czasu 😉 Ja kupilam Uli lyzeczki z rosmanna, zwykle kolorowe i super sie sprawdzaja 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 No super ta łyżeczka 😁 nawet nie wiedziałam że takie są 🙂 ile od Was dziewczynki można się dowiedzieć, ja na tej piersi to nie wiem co i jak z czym sie je hehe 😉 Firma faktycznie dobra, ja mam laktator i butelki (których nie używałam) ale podobają mi się produkty tego producenta 🙂 Ja jutro się dopytam od kiedy Asi wprowadzać jakieś posiłki i też hurtowo z allegro zamówię akcesoria 🙂 jak znajdziesz jeszcze coś ciekawego to daj znać 🙂 Karolka dobrze że już cycuś się "naprawił" 😉 ja po zastoju długo czuję różnicę podczas karmienia... Na szczęście Asia normalnie mi jadła jak miałam zastój 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Ulce chyba smak mleka nie odpowiadal 😲 guzkow juz nie ma, ale za to brodawka calkowicie zmolestowana, czerwona i boli jak cholera, no ale najwazniejsze, ze mleko leci i Ula pije z niej chetnie 😉 Ja tez mam butle TT, ale Ulka nie chce z nich pic. Pojemniczki na pokarm tez mam z tej firmy( nigdy ich w tym celu nie uzylam, bo Ula pije mleko na bieżąco), ale teraz sluza mi do podawania jabluszka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie karolka84_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 aaaa no i dzis kupilam Uli nowe deserki: jabluszko z jagoda, jabluszka z bananem i jabluszka z brzoskwinia. Do tego soczek jablkowy...skoro tak jej jabluszko smakuje, to pokaze jej tez inne smaki, a co ! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusie ajablonka_m Napisano 31 Stycznia 2013 Mamusie Udostępnij to Napisano 31 Stycznia 2013 Karolka ja jak miałam takie bolące brodawki zakładałam kapturki 🙂 szczerze mówiąc dzięki nim w ogóle karmię piersią 😮 jak zaczynałam to Asia nie mogła mi złapać brodawki, a przez kapturki dobrze mi się uformowały i teraz nie mam problemów 🙂 zaszalałaś z jabłuszkami 🙂 ale pozytywnie 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi