Skocz do zawartości

Pażdziernik 2012 | Forum dla mam

danusia1985_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
ajablonka cudne, i jakie pulchne nóżki modelki haha 🙂 Myślę, że musiałabyś szukać w takich skpelach jak http://www.papetko.pl/
Zuzia zawsze zasypia w tych granicach i zawsze śpi do rana chociaż ostatnio obudziła się w nocy na karmienie ale po jedzeniu zaraz zasnęła 🙂

• Odpowiedzi 6,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• karolka84_m

1422

• danusia1985_m

1133

• Nacudja_m

820

• ania1301_m

1321

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
bede musiala cos jej podkladac, zeby nie moczyla nosidla, jakas tetre czy co 😉
No wiec lezala, lezala i nagle sie wydarla, jak to moj maz okreslil jak pterodaktyl 😁 nie wiadlomo o co jej chodzilo i uspokoic sie nie chciala 😮 wzielam ja do sypialni, dalam cyca, a ona oczy jak 5 zl i sie patrzy 😁 no wiec wsadzilam jej smoka polozylam w lozeczku, zgasilam lampke i wyszlam...to bylo 20 min temu i nadal jest cisza, az strach tam wchodzic, zeby jej nie obudzic 😁

• Mamusie
Hej dziewczyny 😁
Wczoraj czytałam, że dzieci w wieku ok 4 miesięcy wpadają w rytm spania i im się wszystko normuje. No to Zuzce się zaczyna normować jak cholera 🤪 Zawsze przesypiała całą noc od ok 19-20 do ok 6 a od kilku dni budzi się w nocy. Dziś obudziła się o 1 zjadła i zasnęła. Kolejna pobudka o 6,30 i już oczy jak 5zł i gadanie i śmianie się na głos 😁 Mąż wstał i ją wziął a ja spałam blisko do 9 😮 😁 Więc jestem wyspana i pełna energii 🙂

Danusia a czopki są bezpieczne w takiej dawce jak podają na opakowaniu. A poza tym jeszcze kilka dni i wszystko minie 🙂

• Mamusie
Igorek był mniej więcej unormowany przed szpitalem. Teraz dużo więcej śpi i więcej razy się budzi w nocy na cyca. To chyba trochę tak, żeby się uspokoić, bo momentalnie przy nim zasypia. Teoretycznie moglibyśmy tak spać, ale nie chcę go znów przyzwyczajać do kolejnych złych nawyków. Już noszenie na rączkach daje nam w kość, bo tylko jedna pozycja jest dobra.
Dałam radę zgasić światło w nocy 🙂 Ale i tak mam paranoję. Igorek jakoś dziwnie oddycha jak śpi. Łapie ze 3 szybkie oddechy i potem jest przerwa. To normalne? Muszę zapytać pediatrę jak będziemy na kontroli. Może to zależy od fazy snu?

• Mamusie
wrocilismy od ksiedza - zastrzelcie mnie, juz nam sie slubu odechciewa a wieczorem ten babsztyl nas psychicznie dobije 😮 godzine nas trzymal, na szczescie Ula zasnela...mnie przepytywal z dekalodu, M z czegos innego, tlumaczyl nam, ze teraz jak beda zapowiedzi to jestesmy narzeczeństwem i mamy zyc do slubu w czystosci 🤔 mnostwo protokolow spisywal, MASAKRA!!! i jeszcze nas zaczął straszyc, ze jak na czas nie dostanie zapowiedzi z naszych rodzinnych parafii to do slubu nie dojdzie. nie dziwie sie, ze coraz mnie ludzi decyduje sie na koscielny, na chuj tracic nerwy (sorry za to wyrazenie, ale inne slowa nie przychodza mi do glowy) 😠

• Mamusie
Karolka powiem Ci, że bardzo dziwnego macie księdza w parafii 😲 Macie dziecko, jesteście kilka lat po ślubie to tekst, że jesteście narzeczeństwem mógł sobie odpuścić... A dlaczego musicie mieć zapowiedzi ze swoich parafii jak przecież teraz należycie do tej, gdzie jesteście zameldowani a on chce z Waszych rodzinnych stron... No chyba że Cię źle zrozumiałam 🤨 A jak Wam będzie robił jakieś problemy i powie że Wam nie da tego ślubu, to powiedz mu, że dowiadywałaś się w archidiecezji poznańskiej jak to jest ze ślubem w Waszej sytuacji jak macie cywilny i dziecko i coś tam wymyśl, że niby bez problemu to załatwicie itp. itd... i zobaczysz jak się wtedy zdziwi, że robiliście rozpoznanie w wyższej instancji 😉

• Mamusie
Witam jestem mamą wrześniowej Wiktorii .Bierzemy udział w konkursie i potrzebujemy pomocy.

Wiki bardzo prosi wszystkie ciocie i inne osoby o głosy w konkursie na Facebooku . Wystarczy polubić stronę Pani Kamili Rutkowskiej i potem zdjęcie Wiktorii. Prosimy udostępniajcie to na swoich profilach niech Wasi znajomi też nam pomogą Nagrodą w konkursie jest sesja fotograficzna . ♥ Pamiętajcie o polubieniu strony

https://ww...359984263&type=3&theater

• Mamusie
Karolka dowiedz się w archidiecezji czy faktycznie tak jest. przedzwoń i spytaj czy biorąc ślub w parafii, do której obecnie się należy, trzeba w swojej byłej parafii w której się należało ileś tam lat temu i która jest w innym mieście, informować o tym że się ślub bierze i czy oni wywieszają zapowiedzi. Bo przecież jeśli Wy tam nie należycie już to po co mają wywieszać zapowiedzi, jeśli w parafii zawsze są tylko zapowiedzi wiernych z danej parafii. I jeśli Ci powiedzą, że nie to wtedy powiecie księdzu, że tam powiedzieli, że nie należycie do tamtych parafii i nie będą wywieszali.