Skocz do zawartości

Mamuski mieszkajace w UK | Forum o ciąży

MonisiaD_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

2848

• kasiak_m

1454

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Lo matko,naskrobalyscie mi tu!Pol dnia was nadrabialam.Pokoje przesliczne.A filmikow nie obejrzalam,bo na tel siedze.Maja fajne te mebelki 🙂 Nusia mam nadzieje,ze mnie tez zostawilas 🙂 A na slowo council to ja drgawek dostaje.Jak widze list od nich,to az sie boje otwierac.I tez mi sie chce spac,bo wczoraj po 2 z pijanstwa wrociliamy,a cora juz przed 7 wstala i mi spac nie dala 😁

np co wy przeciez was nie usune 😁
Maja narobilas mi ochoty na klopsiki:P w domu mam rosolek (wczoraj gotowalam, zeby ksiezna miala na dzisiaj 😉) a tutaj mam ogorkowa, mecze juz ja 3 dzien ale szkoda wyrzucic 😁

a ja myslalam, ze si eposikam ze smiechu. byl u nas prezydent Somali i wszyscy tacy "profesjonalni" sie zrobili nagle, ze jak na nich patrzylam to balam sie zeby smiechem nie trzasnac 😁
mial ze soba ochrone chlopow wielkich jak deby 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
np co wy przeciez was nie usune 😁
Maja narobilas mi ochoty na klopsiki:P w domu mam rosolek (wczoraj gotowalam, zeby ksiezna miala na dzisiaj 😉) a tutaj mam ogorkowa, mecze juz ja 3 dzien ale szkoda wyrzucic 😁

daj mi troche, ja chetnie zjem 🙂

MadziaW napisał(a):
nusia, ale dobrze, ze sie jednak nie posikalas - jak oni tacy profesjonalni, to bys jednak blame dala 😁

no:P
mamy na recepcji monitory i ja zawsze wylaczam glos bo mnie denerwuja wiecznie zle wiadomosci. i ochrona zostala z jedna osoba od nas u mnie i pokazuje im, ze bedzie go widac ale nie bedzie sluchac z racji tego, ze jakosc dzwieku nie jest dobra ble ble dlateego dzwiek jest wylaczony a ja w tym samym czasie dzwiek im podkrecilam na maksa 🤪

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
MadziaW napisał(a):
nusia, ale dobrze, ze sie jednak nie posikalas - jak oni tacy profesjonalni, to bys jednak blame dala 😁

no:P
mamy na recepcji monitory i ja zawsze wylaczam glos bo mnie denerwuja wiecznie zle wiadomosci. i ochrona zostala z jedna osoba od nas u mnie i pokazuje im, ze bedzie go widac ale nie bedzie sluchac z racji tego, ze jakosc dzwieku nie jest dobra ble ble dlateego dzwiek jest wylaczony a ja w tym samym czasie dzwiek im podkrecilam na maksa 🤪

😁

🙂 Niedawno Michal zostawil na All Jazeera i wyszedl gdzies 😁
Mam tu zdjecia przedchweczkowe, wiec fajnie tylko musze zalepic te zeskrobane,tam byly nalepki odeszly z okleina....
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/12/desktop9v.jpg/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2392/desktop9v.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
A ja mysle o pojechaniu z Julia na pogotowie.Od kiedy tu jestesmy ma wysypke na pupie,nic nie pomaga,a od wczoraj wyje,drapie to a to sie zrobilo az parzace.Teraz ja w wannie trzymam bo nie szlo z nia wyrobic tak sie darla i to drapala...masakra zawsze kuzwa cos!Nawet 3 inne pamki kupilam i nic 😞
Nusia ty to swiatowa kobita jestes hihi.
Maja pokoj przepiekny!Zakochac sie mozna

MonisiaD napisał(a):
A ja mysle o pojechaniu z Julia na pogotowie.Od kiedy tu jestesmy ma wysypke na pupie,nic nie pomaga,a od wczoraj wyje,drapie to a to sie zrobilo az parzace.Teraz ja w wannie trzymam bo nie szlo z nia wyrobic tak sie darla i to drapala...masakra zawsze kuzwa cos!Nawet 3 inne pamki kupilam i nic 😞
Nusia ty to swiatowa kobita jestes hihi.
Maja pokoj przepiekny!Zakochac sie mozna

Monia moze to grzybiczne jakies, sprobuj clotrimazolum. te same co sie dla kobiet uzywa. w pl wlasnie dzieciom przepisuja. i wyprobowalam sama na Mance i pomoglo...

• Mamusie
Podaje przepis na obiadek pycha ! Dzisiaj zrobiłam i booomba !!!
pierś z kurczaka zrobić kieszonki
farsz w kieszonki:
pieczarki w kostkę, ser zółty starty, pomidorki koktailowe w kosteczkę, pestki słonecznika, dużo czosnku, troszkę soli
na zewnątrz piersi bazylia, sól i pieprz i obsmażyć MNIAM 😁 😁 aaa i koniecznie wykałaczkami dziurki zamknąć 😉 😁

• Mamusie
Wrocilismy z pogotowia.Pomine fakt,ze trafilismy na pierdyknieta pania dr ,ktora sie na wszystkich o wszystko darla,a w aptece zostawilam 100 zl za 4leki.Pani dr stwierdzila ze to bardzo silna alergia kontaktowa.Boze nigdy wiecej tej jebnietej spotkac nie chce.nawiedzone babsko.No,ale wazne,ze mamy juz leki i pozostaje miec nadzieje na poprawe