Skocz do zawartości

Mamusie z Katowic i okolic | Forum dla mam

zuziek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 802
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Dzień Doberek/wieczorek 😉
Byliśmy dziś z Anulką się zważyć ... i przez 2 tygodnie przybrała 500 gr 😁 😁 😁 😁 😁 😁
Jedzenie 3 stałych posiłków prócz cycusia przynosi rezultaty. Teraz musimy tylko jeść mniejsze porcje, bo Ania by jadła i jadła bez opamiętania. Wszystko jej smakuje.

dobry wieczór po dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecności!! 😉 i dobranoc ;**
jutro postaram się odezwać i napisać co u mnie, nadrobić raczej nie nadrobię tego co pisałyście! 😜

doberek! 🙂
wczoraj ostatnia, dziś pierwsza!;-)
tak więc jak już mały zasnął to napiszę Wam co u nas ;-)
my pojechaliśmy do Niemiec, byliśmy tam od 27.06-06.07 😉 mały spał praktycznie całą drogę do Niemiec, raz ja go obudziłam jak mieliśmy postój na papu, a później obudził się sam, myśleliśmy, że damy radę dojechać, bo to było 30km do celu, ale obudził się i płakał, więc zrbiliśmy postój i nakarmiłam go ;-)
było fajnie, tylko troszkę mi go rozbestwili 😜 bo tam na rączkach i teraz ciężko!! Ale już powoli wszystko wraca do normy... no i tam ja z nim kładłam się na łóżko i zasypiał i teraz też tak jest, bo miałam łóżeczko turystyczne tam, ale nie chciał w nim zasypiać...ale to pewnie datego, że nowi ludzie, nowe miejsce.. 🤢
ale wczoraj zasnął mi już sam w łóżeczku 🙂 🙂

Doberek 🙂
U Was podobno upały ,a nad morzem tak sobie,wczoraj było plażowanie ,ale dzisiaj już tylko zwiedzanie,jest ciepło ale nie ma słońca,dobrze że nie pada,no ale to nie są wczasy w Egipcie,
Wieczorem do Was zajrzę, miłego dnia 😎