Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
HEJ !!!
Amelio witamy spowrotem 🙂 🙂 Nie dziwię Ci się, ze byłas juz taka zniecierpliwiona więc pomogłaś w przyjściu na świat Haneczce 🙂 🙂
Az dziw, że Kama nadal milczy?????
Justi to sobie nawkręcałaś 🙂 🙂 ja maiąm dzisiaj tylko jakieś chore koszmary i w śnie byłam u gin i mówię mu, że co noc mam jakis horror senny a on na to, że to początek pierwszej fazy porodu się zaczyna...hihihihi ja pierdole zwariować można, ale to chyba dlatego, że tyle dziewczyn juz ma to za soba a my jeszcze chodzimy z naszymi maleństwami w brzuszkach 🙂 🙂
Justi a co do tabelki to wyszła super nie przejmuj się zbytnio nia 🙂 🙂

• Mamusia
Dobrze, ze My nie mamy problemu z imieniem bo chyba bym ocipiała w tym momencie, Justi wózek juz zakupiony????
Eluniu nie dziwię Ci sie, że czujesz lekka adrenalinkę, sama bym czuła znając dzień i godzine spotkania z córunią 🙂 Bedzie dobrze!!!! Spakuj się i cierpliwie czekaj...a o której godzinie jutro zaczyna się Wasz wielki dzień?????

• Mamusia
wiecie co zaryzykuje ☺️ napisze do Kamy , bo juz mnie od wieczora korci ☺️ za długo milczy 🤨 najwyzej mie ochrzani heh 😜

Kaczuszko
heh co do snow to podobno juz teraz tak na koncowce z nami bedzie . . .. bo to nasza podswiadomosc dziala 🙂 ale spojrz na swoj suwaczek 🤪 to juz niedlugo 🙂
a wózek szkoda gadac nie zamowiony ☺️ ☺️ choc juz wybrany , ale dalam warunek,ze do tego obecnego auta nie dam wozka wiec albo go ta moja cholera odda do wyczyszczenia,albo niech w koncu jzu wybierze inny samochod 😠 dzis sie wszystko rozwiaze .. . . jeszcze mi przed chwila pisze,ze mu caly plyn do kapieli 2 l wylal sie do bagaznika . . . cos mnie trafia juz ehhh

• Mamusia
Ohhhh Justi Ty się tam nie denerwuj...widzę, że ranek zaczęty zajebiście : 🙂 Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło!!!!
Ja zaraz biore się za jakieś porządki bo wczoraj darowłam siebie, no a z tymi koszmarami to naprawde nieźle....a jak tam brzuszek nie pobolewa Justi??? bo mnie nadal boli i staram sobie to tłumaczyc w ten sposób, że poprostu rozwarie mi postepuje więc musi troszke poboleć no i mała jak się zacznie wiercic to mam wrażenie, ze za chwile wyskoczy mi przez piczke 😉

• Mamusia
ehh nic a nic mnie nie boli Kaczuszko chyba,ze od wygibasów naszego szkraba 😉 Ja to czuje,ze przechodze ta ciaze , ale nie mam juz sily od poiedzialku poszaleje sobie z mezusiem i z tym masazem gdy bedzie w pracy. . . ciaza donoszona , wiekszosc naszych lipoweczek juz urodzi o ile nie wszystkie 🤪 wiec musze podzialac hehe tak jak Edytka na poczatek ona na poczatku tez nic nie miala zadnych objawow dopiero po tych masazach 🙂 wiec przetestuje i ja ten sposob 😜 😆 co mi szkodzi . . ..

sms napisany czekam na informacje 😉

• Mamusia
a ja myslalam wczoraj, ze mojego trzasne.Przeprowadzamy sie za jakies 2 tyg a on juz wczoraj posciagal wszystkie szafki w salonie,sprzety poskladal,karnisze,szkla pochowal do kartonow i nawet zyrandol z sufitu sciagnal,no ale mysle spoko, tak w salonie nie siedzimy.Potem patrze a on z wkretarka i mi szafe w sypalni atakuje i drzwi odkreca.Bo ony tylko juz sobie drzwi odkreci zeby sie z nimi potem nie bawic, no a co tam, ze wszytsko bedzie na wierzchu:/Jak sie wkurzylam,bo wiadomo,urodze szybciej,polozna do domu przychodzi i jak to bedzie wygladac??Kazalam mu deske od kibla odrecic bo przeciez sie wyprowadzamy:/ehh faceci

• Mamusia
heheh mi wyleci,ale przez żebra cholerka mowie wciaz nie tedy droga 😜 ale coz moze kiedys poslucha mamy w koncu jeszcze przed soba 11 dni 😉
jeszcze jutro pojde po 3 koszule ta targ jak jej nie wykorzystamw szpitalu to w domku nic nie szkodzi 🙂 przyda sie 😉

oj Kaczuszko cos mi sie wydaje,ze te porzadki dzis i ten bol brzuszka to u ciebie bedzie juz po malutku zblizanie sie do wielkiego startu 😉 ale to dobrze jestes zwarta i gotowa torba naszykowana , fryzurka zrobiona 😜 mozesz startowac 😉_

• Mamusia
Ja osobiscie mam tylko 2 koszula i nie mam juz zapału do jakichkolwiek zakupów zwiazanych z moim wygladem 🙂
Justi ja i fryzurka hmmmm jeszcze sie nawet nie uczesałam dzisiaj 🙂 wlosy nie pofarbowane bo wracam do swojego kolorku wiec jesli chodzi o to to nie jestem gotowa torba przygotowana dokumenty tez 🙂 piczka wygolona( powiedzmy) no a Hania nie chce wyjsc 🙂 🙂 ale ja tez i ona mamy jeszcze czas wiec sie nie spiesze 🙂

• Mamusia
a moj pelen luuuuuuuzik wlasnie mi pisze ...... dobrze kochanie w weekend posprzatam autko i w przyszlym tyg je zawioze do czyszczenia . . . . ."
a moze za miesiac aaaaaaaaaaaaa faceci 🙂 ale coz nei bede sie denerwowala ehehe bo sie nasz synus poskarzy na mnie 😜 tatusiowi 😉 wieczOrkiem

• Mamusia
heheh Kaczuszko chodzilo mi o fryzurke na dole 😜 🙂
a u was w jakij koszuli sie rodzi swojej czy szpitalnej ??

info od KAMY 🙂
Wiktorek jeszcze w brzuszku . ... . mecza ja znow kroplowka na wywołanie bo wczoraj nic nie ruszylo . . ma bole ale nic sie nie dzieje .. . wyrokuja cesarke,ale czeka na decyzje doktorka, ale juz dzis na pewno Wiktorek bedzie z nia 🙂

• Mamusia
na cale szczescie Kaczuszko jest 3 w 1 wiec jest wszystko uffff wlasnie bede dzwonila do sklepu ile bede czekala na przesylke 😉 dam znac pozniej

aaaaaaa i zamowilam torbe podrozna przyda sie nam pozniej jesli do porodu nie dojdzie tylko laska nie umie liczyc bo jak dla niej 109+12= 125 to Ja nie wiem jaki ona ma kalkulator wrr ach ci ludzie

• Mamusia
kaczuszka987 napisał(a):

Eluniu nie dziwię Ci sie, że czujesz lekka adrenalinkę, sama bym czuła znając dzień i godzine spotkania z córunią 🙂 Bedzie dobrze!!!! Spakuj się i cierpliwie czekaj...a o której godzinie jutro zaczyna się Wasz wielki dzień?????

Mam się do szpitala na 7.00 zgłosić i to zależy od sytacji jaka będzie to wezmą mnie po jakiś dwóch godzinkach na stół albo wcześniej. Myśle ze koło południa powinnam być już po wszystkim. A jak będzie to zobaczymy jutro.

• Mamusia
no wlasnie od wczoraj ja nia faszeruja i nic pewnie dlatego bedzie podjeta decyzja o cc . .. . szkoda mi jej , ale wie jedno dzis Wiktorek bedzie juz z nia super 😉

Kaczuszka poszalałas z twoim ?? wiesz musze wiedziec w razie czego jak cie na porodowke wezmie 😜 gdzie jest przyczyna i co robic zeby mnie tez wywiezli na porodowke eheheh

• Mamusia
No to Elunia trzymamy kciuki za Was!!!!
Justi wczoraj nie poszalałam bo byłam za bardzo zmęczona ale dzisiaj coś tam pokombinowalismy chociaż powiem, że z mojej strony spodziewałam się czegos więcej a myśl, że moge sobie przyspieszyc akcje mnie przytłoczyła ale wieczorkiem może będzie inaczej 🙂 🙂