Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

justi mam innej firmy jakiejś dziwnej,ale to te 🙂 a podpaski i te wkłady mam po jednej paczce,bo musiałabym wziąć jednak dwie torby a u nas w szpitalu jest apteka,więc nie będzie problemu z dokupieniem jakby brakło 🙂
monika śliczne zdjęcie 🙂 🙂

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Monica cudowne zdjęcie 🙂 🙂 A gabrysia z dnia na dzień coraz to ładniejsza 😁 😁 😁
ja nie kupowałam zadnych podkładów dla dziecka i nie bede raczej ale jeszcze sie upewnie...no i miałam sobie kupic jakis plyn do higieny intymnej i zapomniałam ;/
No widzisz MALUTKA rzeczywiscie sprytne z Nas babeczki 😁 😁 😁
Z naszych mega podpasek mam tylko 2 paczki gdzie tylko 1 biore do szpitala bo niby w szpitalu daja wiec zobaczymy 😁 😁

• Mamusia
u nas te podklady sa wymogiem niby na nich sie rodzi i pozniej po porodzie lezy :| wg mojego ginka . . . . . . a te mega podpaski to trzeba miec swoje ja wezme 2 paczki ,a najwyzej kolejna mi moj dowiezie

Ja płynu nie mam kupilam chusteczki do higieny intymnej no i takei do buzi odswiezajace na pewno przy tych upalach sie przydadza 🤢

• Mamusia
My tez zakupilismy sobie nawilzacz powietrza i powiem Wam, że dzieki niemu powietrze naprawde jest bardziej nawilzone ale w sumie przy tych upalach to co on moze zdziałac nie za wiele ale w kazdym bardz razie przydaje sie bo przeciez nie bede w pokoju przy dzieciatku trzymala wiatraka tymbardziej, że ten pokoik nie jest wielki

• Mamusia
mowicie,ze fajna sprawa ten nawilzacz hmmm
niedalej jak wczoraj wspominalam o nim mojemu, ale stwierdzilismy,ze poczekamy na okres grzewczy, bo pozniej od tych kaloryferow dopiero jest suche powietrze, ale moze sie na niego zdecyduje jednak wczesniej . . . . . . 🤔

• Mamusia
Justi powiem Ci ze my jestesmy zadowoleni, dalismy za niego 100 zł i w pewnym momencie balismy sie ze jest popsuty bo siła wypuszczanego zimnego powietrza była taka mizerna ale wkoncu doszlismy co bylo powodem w momencie kiedy jest suche powietrze to on bardzo wysoko wydmychuje powietrze a gdy powietrze bedzie wystarczajaco nawilzone to on słabiej puszcza swoja pare tak wei sprawa dobra 😁 😁 😁

• Mamusia
ok to dzis poszukam jakiegos nawilzacza na necie 😉 przekonalyscie mnie 😜

a teraz ide sie zrobic na "bostwo" ha ha w naszym stanie to trudne,ale co tam . . . . mam nadzieje,ze tych laluń w mini spodniczkach w supermarkecie nie wystraszę 😜 🙃 🙃

do wieczorka Kochane juz na prawde 😜 🙂

kaczuszka987 napisał(a):
PADA!!!!!!! kURwa jaka ulga dziewczynki a czy z Kamą juz cos wiadomo?????

jak Ci dobrze 🙂 na mnie jedyne co padało to zimny prysznic a na prawdziwy deszczyk się raczej nie zapowiada 🥴 ach,lało to źle,a gorąco jeszcze gorzej,nam dogodzić 😁 😁 😁

• Mamusia
Kaczuszka daj troszke tego deszczu Ja wrocilam z uczelni i co sie nakurwowałam to moje wlasciwie dzis zamiast nerwicy mialam atak smiechu :|
moj zajebisty promotor jak nas zobaczyl stwierdzil przyjedzcie w czwartek noz kurwa mac jasne mnie az zapowietrzylo . . . . wyszlam z pokoju i usiadlam przed dzwiami po czym on wychodzi i mowi czemu siedze mowie mu ze ja w czwartek nie dojade dal mi swoj nr kom i tyle i po to jechalam 40 km w jedna strone w tym upale 🤨 mowie wam,ale po drodze zrobilam zakupy kupilam te podklady, sol fizjologiczna, i termometr do uszka super byl w promocji zamiast 109 zl kosztowal 59 zl i niby po sekundzie bedzie odczyt , wiec wlasciwie wszystko mam 😆 😆 😆

• Mamusia
Justi biedulko 🙂 🙂 co za zjebus z tego promotora ja pierdole czy on nie widzi, że Ty w ciąży....jak mnie tacy ludzie wkurwiaja!!!!
No a Kama może rzeczywiscie juz cos tam działa 😁 😁 😁
A deszczyk niby był ale dziewuchy tak jakby go nie było...znowu duchota i słonce