Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
geisha napisał(a):
kama00006 napisał(a):
ja daje 3 tydzien i postepu nie widze po debridacie mam dawac miesiac ,daje 3razy dziennie 2ml,1ml,2ml kupe zrobil w niedziele po czopku glicerynowym,a do dzisiaj cisza niestety 😞

jeśli karmisz piersią jedz codziennie jabłko to powinno pomóc.Po debridacie czeka się sporo na efekty i potem bardzo stopniowo się odstawia.Polecam jeszcze sab simplex.
jem jablka,suszone sliwki mam tez sab simplex i nic nie pomaga dzisiaj 4 dzien bez kupy,czekamy dalej jak bedzie sie juz bardzo spinal to trudno znowu damy czopek

• Mamusia
Michalindzior filmik slodki kochaja sie bracia jak niewiem 🙂 🙂
Kama sprobuj kupic lakcid bo Kacprowi pomagal ale niemoge go dawac z tego wzgledu ze jest uczulony na nabial,a w nim jest ale kupa byla codziennie,kosztuje ik 10 zl i jest naprawde pomocny!!!i pediatra zapisal mi priobiotyk biogaie,bo najprawdopodobniej twoj Wiktorek tak jak Kacper niema wytworzonych bakterii w jelitkach,a one sa potrzebne do kupy!!!Jedz duzo jogurtow bo w nich sa te bakterie,bo ja niestety niemoge bo to nabial 😞

• Mamusia
Słodkie dzieciaczki Michalindziorku 🙂 Chyba też będe musiała któregos dnia się pochwalić 😁

U nas sprawa z "gorączką" opanowana, chociaż rano było praktycznie bez zmian, ale po drugiej dawce paracetamolu było 37,19. Może kiedyś tez zainwestuję w taki wypasiony termometr, ale póki co wystarcza mi taki zwykły elektroniczny.
Przez te cholerne pogody teraz Robert jest zaziebiony, i to porządnie!! Jak ja wyzdrowiałam, to jego wzięło 😞 Nie wiem czy jutro nie wyślę go do lekarza, bo narazie jedzie na teraflu i cerutin...może dzisiaj niech nie idzie do pracy tylko się wgrzewa w domu.

Powiem wam że ja nadal obstaje przy mechanicznych medotach antykoncepcji. Kiedyś brałam tabsy, ale nie należę do osób które pilnują godzin brania lekarstw, i był wielki strach....więc teraz tym bardziej nie będę ryzykować. Póki co przyplątała mi sie jakaś infekcja więc i tak abstynencja.

• Mamusia
U nas dzisiaj w kupie było trochę sluzu. Pierwszy raz zauważylam w szpitalu, ale powiedzieli mi że przy infekcji to normalne. W sumie chyba 3 razy był ten śluz. Mam nadzieję że to nie wróży niczego niedobrego. Tak drżę o niego teraz że najchętniej schowałabym go w klatce... 🥴Jak po kontroli będe miałam pewność że jest wszystko ok, dopiero wtedy odetchne z ulgą!!

• Mamusia
Cześć! Ja muszę się pochwalić że na diecie MŻ w 1,5tygodnia schudłam 1 kg 🙂 Jeszcze 8 i będzie git 🙃

OLUSIA- a przy tych tabletkach się nie tyje?

Wyobraźcie sobie,że dzisiaj mam wychodne 🤪 Zostawiam dzieci z tatusiem i jadę do koleżanki na babskie spotkanie. He,he! Nie mogę się doczekać.
Hanie wykąpie i nakarmie, a tatuś położy spać. Muszę jednak ściągnąć trochę pokarmu by zostawić na wszelki wypadek. Ciekawa jestem ile zleci bo ściągałam tylko na początku przy nawale a teraz produkcja dostosowała się do potrzeb Hani.

• Mamusia
hej kochane.
ja brałam różne tabletki, po jednych tyłam, po innych czułam się bardzo źle.... ostatnio brałam Mercilion, w miarę dobrze się czułam... ale wystarczył mały błąd i proszsz... Sewciu 🙂
teraz mi przepisał Novynette, nie wiem czy dobre i jak się tam po nich czuje bo nie brałam... ale nie wykupiłam i muszę nową receptę.
Amelia super kochana 🤪
też bym gdzieś wyszła ale nie mam chyba nawet gdzie.
ostatnio moja rozrywką są zakupy w kauflandzie...
Olusiia ja tez właże w spodnie z przed ciąży 🙂 przewaznie 🙂
ale jedne takie ciaśniejsze wcisnęłam, i guzik odpadł i zamek się razwalił 🙂

• Mamusia
Izunia pewnie że cos z tego może być 🙂 wiem co mówie....
tylko bądź konsekwentna, nie popuść temu biologicznemu ojcu, są faceci na tym świecie którzy są w stanie zaakceptować twoje dziecko jak swoje własne 🙂 i będą prawdziwymi ojcami, a nie takimi płodzicielami którzy nie znają słowa odpowiedzialność bo tak im wygodniej żyć, i wali ich to że ktoś całej tej sytuacji konsekwencje ponosi prawda....
ehhh dla mnie to temat rzeka.

• Mamusia
witam dziewczynki 🙂
musze wam powiedziec ze jestem zachwycona bo z rana moje szczescie znowu zrobilo kupala 🙂)pewnie was juz to drazni ze ja tylko o tych kupach i kupach ale jestem taka ucieszona ze zaczol ja robic ze musialam sie zwami znowu tym podzielic 🙂
a te tabletki co olusia biore i ja i narazie nie tyje czuje sie dobrze tylko moj maz mowi ze chyba bardziej nerwowa znowu jestem i ze jak mam tak sapac to lepiej zebym je odstawila hehehe tylko biedny zapomnial ze przed ciaza i bez tabletek tez mi sie to zdazalo ☺️,troche plamilam ale nie dlugo teraz czasem jakies lekkie plamienie ale raz na jakis czas zobaczymy jak to bedzie dalej

• Mamusia
MICHALINDZIOR- oklask dla Ciebie za słowa do Izuni! 🙂 🙂
IZUNIA- niestety w życiu już czasem tak jest,że trzeba mocno dostać po dupie by odkryć co tak naprawdę jest ważne i odkryć prawdziwe szczęście! Zobaczysz,że ułożysz sobie życie. A Kubuś też będzie szczęśliwszy gdy będzie wychowywany w miłości a nie przez nieodpowiedzialnego tatusia!!!!