Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja wam powiem tak ja bym mogla juz miec nawet druga dzidzie teraz tym bardziej ze Kacper spokojny i byloby wszystko za jednym zamachem hehe....nawet maz mowi ze zaczniemy juz robic drugie dziecko,a ja do niego,ze gdzie sie pomiescimy w tym jednym pokoju,a on ze damy rade,i nawet bym sie na nia zdecydowala,ale perspektywa chodzenia nastepnych 9 mscy w ciazy mnie przeraza,tym bardziej ze w koncu moge sie nacieszyc w koncu swoja figura!!!A po drugie porod moze nie mialam najgorszego,ale te bole byly nie do wytrzymania zwlaszcza pod koniec i dobrze ze trwaly tylko 8 godz,a nie np 20,no i po trzecie tak jak mowi Edyta nacinanie krocza to bylo najgorsze co moze byc juz po porodzie tym bardziej,ze to sie nadal za mna ciagnie 😞
I tak wiec z dzidzia jeszcze troche poczekamy 🙂
Kaczuszko niezla asiorka z ciebie z tym testem,ale lepiej dmuchac na zimne hehe,,,, lap oklaska zato 🙂

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Irciu przeciez o ile mnie pamiec nie myli mieszkasz w domku z rodzicami to na pewno odstapili by wam jeszcze jeden pokoik 🙂
a z ta figura to masz racje w koncu czuje sie normalnie . . . . moge biegac,skakac , a w cazy wiadomo trzeba na wszystko uwazac 🙂

ciekawa jestem kto z naszych brzuszkowych lipcowych mamusiek bedzie cieszyl sie kolejnaa ciaza 🙂 a moze parami bedzie łatwiej hehehe

• Mamusia
ehhh no tak wszedzie dobrze,ale na swoim najlepiej
tez nie wyobrazam sobie mieszkania z rodzicami . . . . po prostu nie mam takiego charakterku czasem jednak powiem co mi sie nie podoba, a zreszta widze po moich rodzicsch,ze maja troszke inne zdznie co do opieki nad malenstwem ehhh . . . i ich wtracanie ise we wszytski dziala mi na nerwy porzadnie na szczescie wiem,ze za kilka chwil wyjda i bede miałą świety spokoj . . .

• Mamusia
kur................. szlak mnie trafia nie moge wyjsc z wlasnego domu nie dosc,ze kuzwa leje to mi sasiedzi pod drzwi dali swoje meble i wozkiem nie przejade co za pojebusy bez mózgu nie wiem dadza komus czyjes meble pod drzwi i zadowoleni musze tam isc wieczorem,albo rano zeby je wzieli bo nawet po glupie ziemniaki do obiadu nie moge wyjsc z malym ,a przeciez samego go w domu nei zostawie 😞((( boze jacy ludzie sa bezmyslni , a to juz drugi dzien sie we mnie gotuje myslalam,ze te meble wyrzuca w nocy lub wloza do meiszkania spowrotem,a teraz patrze , a oni dopiero zwoza materialy do mieszkania aaaaaaaaaa

• Mamusia
my o dziecku drugim myślimy ale jeszcze nie teraz, za dużo przeżyłam i teraz ciąża i kolejne dziecko to dla mnie trauma. pewnie za 2,3 lata spróbujemy znowu 🙂
dziewczyny jestem taka zadowolona moja mama załatwiła ubranka dla Gabi od swojej znajomej, same firmowe rzeczy, jak nowe czapeczki nawet buciki kilka par, kozaczki z puszkami itp. smoczki nowe, łyżeczki ehhh jednym słowem super. nawet w sklepach nie widziałam takich ładnych rzeczy 🙂 i tego to 1 wielki worek i trzy reklamówki 2 godziny to przeglądałam. 🙂 az mi głópio za dormo to wziaśc i zadzwoniłam do niej zze jej za te ciuszki zapłace. ona miała je srzedac na allegro ale jej sie nie chciało tego prasowac i fotografować.

• Mamusia
Monika to super,ze tam was sie udało z ciuszkami 🙂

Michalindziorku nie WIem co lepsze , bo u mnie dzis Wojtus oczka zmruzył 3 razy po 20 minut, a tak to albo wygina śmiało ciało 😉 na łóżku, albo by chiał sie nosić i wisieć na cycku, a przez ta ulewe i tych sasiadow co mnei tak zalatwili dzis nigdzie nie wyszlam, ale bylam u nich po poludniu i powiedzialam delikatnie ze maja to usunac , bo jestem uziemiona w swoim wlasnym domu wrr mam nadzioje,ze jutro juz bede miala przejscie , bo kolejnego dnia takiego w domu nie wytrzymam
mloze akurat Sewciu bedzie i w nocy miał melodie do spania 😉 OBY TEGO CI ZYCZE ;*