Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zapomialam sie pochwalic, mala wczoraj zjadla 1/4 sloiczka ziemniaki-pasternak i nie plula i nie miala odruchu wymiotnego 😁 😁 Czyli deserkow chyba narazie nie bedziemy podawac.
Myslalam, ze bedze miala jakies problemy bo te ziemniaki takie lepiekie ale prutala az kolderka skakala i dzis rano juz byla kupka 😉

• Mamusia
Hej laseczki 🙂
Haniulku sto lat od cioci i Kacperka 🙂
Olusiu mozna znieczulac zeba u dent jak sie karki niema problemu bo nie wnika w pokarm,ja mialam ostatnio znieczulane 😉
Michalindzior witaj spowrotem 🙂,i wspolczuje z powodu zebow wiem co to znaczy tez mialam kiedys z nimi problem przez moja glupote bo sie balam dent jak ognia 🙂
Ale napewno dasz rade 🙂
A co do serialu Usta Usta to jest to najlepszy serial jaki mogl powstac w PL,z męzem tez go ogladamy z wyprzedzeniem na VOD,a jak sie konczy odcinek to jestesmy wsciekli jak niewiem!!! I na serio jest bardzo zyciowy poruszaja w nim prawdziwe problemy,a nie jak w innych PL serialach np Klan sielanka jak cholera,ciekawe czy w kazdym domu tak jest jak w tym filmie hehe.... I naprawde szkoda ze juz za tydz z wyprzedzeniem 13 odc mam nadzieje,ze bedzie nowa seria
Elli sprobuj podac Tymusiowi kaszke ryzowa z Nestle ona jest bezsmakowa i Kacprowi odpowiada,chociaz malinowa tez lubi,jak narazie to jeszcze niczym nie pogardzil poza moim cycusiem 😞

• Mamusia
a nie pochwalilam wam sie wczoraj mi mezus przywiozl zestaw Bigmaca z Macadonalda,uszy mi sie trzesly jak cholera jak go wcinalam,w koncu pol roku go nie jadlam 🙂Ale byl pyszniutki,a tak tylko karmir w nocy to malemu nie zaszkodzi,chociaz dzis w nocy musialam butle robic bo za cholere go nie chcial.... ☺️

• Mamusia
Michalindzior, ale Twoja Michasia to agentka 🤪 dzieci są szczere do bólu 😉
Irka, dzięki za podpowiedź. Muszę ją zakupić w takim razie jak Tymianek nie zaakceptuje jabłkowej 🤢

W Lidlu są ciuszki Disneya po 18 zł za opakowanie np. 2 bodziaki, piżamka, 2 pary rajstopek. Niestety u nas już wszystko przebrane i zostały same małe rozmiary.
http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_14330.htm

• Mamusia
Aaa i przy okazji, skoro już tu wlazłam, pewnie jesteście na etapie rozszerzania diety maluchów. Nad moimi suwaczkami jest link do bloga, który w zamyśle ma być tworzony przez mamusie/tatusiów dla innych mamuś/tatusiów. Póki co przepisy wrzucają dwie osoby, ale jakby któraś z Was miała ochotę na podzielenie się z innymi jakimś ciekawym przepisem albo interesująca informacją dotyczącą diety dzieciaczków, to zapraszamy 🙂

• Mamusia
czesc, właśnie wróciłam z Gabisia od lekarza,. w wynikach moczu wyszła bakteria 🤨 trzeba powtórzyć badania by sie upewnić ze to przez woreczek wyszedł taki wynik. mamy teraz łapać siuśki do kubka i to 2 próbki, na ogólne badanie moczu i na posiew.Pani doktor powiedziała ze jak dziecko ma problemy z układem moczowym to trzeba pieluchy tetrowe stosować 😮 😮 😮 wiec nie wiem co mam robić......do tego pipke nie powinno sie przemywać detergentami tylko np, woda lub rumiankiem 😮 wiec codziennie rano będę musiała robić małej ten rumianek do przemywania. Normalnie sie zdołowałam bo jezeli kolejne badania wyjdą tak samo to znowu pewnie będzie szpital, antybiotyki i do tego nie zrobimy szczepienia 🤢
potem was doczytam, bo już mnie moja mała dziunia wola. pozdrawiam

• Mamusia
Monia moze nie bedzie tak zle,teraz juz jest starsz to mozesz ja leczyc w domu jak ja Kacpra,a ja tez musialam malemu dupke przemywac krochmalem,a o tych tetrowych pieluchach pierwsze slysz 🥴 😮
Bedzie ok zobaczysz 😉
Mam nadz ze u nas juz niema tej bakterii,ale ja sie dowiem dopiero w pon,bo na posiew sie tak dlugo czeka....