Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hania jaka spryciula heheh
mysle sobie ,ze rehabilitantka powinna byc zadowolona z jej postepow, a nie wrecz przeciwnie przeciez na sile jej nie zatrzymasz w jej rozwoju
wiesz wlasnie moj rehabilitant tez tak mowi, a ten poprzedni neurolog napisal nie i juz do odwolania az sie boje co mi ta jutro powie ehhh ale co ma byc to bedzie
a tu ciekawostka moj kuzyn ma teraz 3 latka i wazy 27 kg 😁 😁 ale potrafi zjesc 3 jajka , 3 kielbaski i wciz wola jeszcze szoooooooooooook

Monika sliczne krzeselko a na jaki kolor sie zdecydowalas ??

Ellie ehhh zeby cie jakies choróbsko nie bralo

• Mamusia
No prosze, jaka zdolna Haniulka 🙂
Ellie - cos się chyba Tymkowi poprzestawiało, że takie numery ci robi 😮 Szkoda tylko że małe dzieci nie wiedza, że ich rodzice nie maja tyle energii co one 🙂

Monica - fajne i niedrogie to krzesełko 🙂 Kiedys tez coś oglądałam na stronie tego producenta.

• Mamusia
hehehe Amelko jest baaaaaaaardzo ubity
Ja go nie podniose, a on jest taki biedny w tym wszystkim bo chcialby byc dzieckiem ktore np jest noszone czasem albo wiesz zeby móc sie powyglupiac z nim ale nikt nie ma sil go nosic niestety 🥴 🤨
takze żal mi go strasznie i obiecalam sobie ,ze nigdy Wojtusia do takiego stanu nie doprowadze bo to jest choroba prawie teraz go odchudzaja ale ciezko im idzie niestety bo zoladek juz rozciagniety i swoje potrzebuje

Wojtus co prawda bedzie wazyl ok 10 kg ale jest dluuuuuuuuuuugi i nie wyglada na tyle w chwili wolnej znajde wam aktualne zdjecie i wysle 😉

• Mamusia
Michalindziorku hi hi no tak jeszcze dzis sie "niewidzialysmy" po południ 😁 😘 😘 😘 😘

ufff wyciagnelam meza do neurologa jutro nie bede tylko Ja patrze jak maly placze zreszta nerwowo pozniej jade z nim ehghh nie dla mnie takie wizyty 🤨

wrrr net swiruje mi znow jestem podpieta do kogos innego ehh ta netia 😠

• Mamusia
lusiu lacze smaki ale np wtedy miesko rozgniatam widelcem zeby bylo je czuc w tych warzywkach no chyba ze bardziej pod zupke robisz to wtedy mozesz zmiksowac jak tobie i malemu wygodniej bo nie wszystkie dzieci lubia czuc grudki,kurde chcialam dzis zakupic cielecinke i wszedzie tylko na zamowienie 🤪 no to juz uruchomilam tescia zeby mi tez kroliczka zalatwil gdzies ze wsi 😉
url=http://pierwszezabki.pl] [/url]

• Mamusia
no właśnie ja mam kurde problem z kupieniem mięsa dla małego. nie mam w pobliżu żadnego mięsnego 😞 a takiego tescowego to mu narazie nie będę fundować. Chociaż pierś kupiona w tesco może być lepsza niż słoiczek gerbera z MOM 😉

Elunia, a Ty gdzie kupujesz mięso dla Lenki?