Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ojej i ze mnie gapa ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
Z góry przepraszam za niepamięć 😘 😘 😘 Ehhhh ta wstrętna skleroza 🤢

Wszystkiego najwspanialszego dla Tymusia, Sewcia, Gabi, Wojtusia i Viktorii 😘 😘 😘 Dużo zdrówka i uśmiechu 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej kobitki, u nas nocka kiepska. wieczorem mała miała problemy by zasnąć... krzyk, płacz i zwymiotowała na końcu 🤢 w nocy budziła sie co trochę z płaczem.... paluszki do buzi pcha a ślina leci litrami....kurcze albo to ten 4 ząb daje jej tak popalić albo 5 sie szykuje...juz sama nie wiem tylko czy to nie za wcześnie na 5 ząb?

• Mamusia
hej kobietki...
nie wiem jak tam forum, ale ja umieram zdecydowanie 😞
od nocy nawalają mnie flaki,
od rana biegunka i wymioty....
absolutnie nie panuje nad sytuacją...
Sewek zrobił kupę rano, upaćkał całą pościel i maskotki...
kąpałam go w brodziku, dzięki Allahowi kibel mam zaraz obok i mogłam w locie wymiotować...
help...
już nie mogę...

• Mamusia
Cześć dziewczynki!!
ach michalindziorku to nie masz teraz łatwo 🤢 dużo zdrówka dla was!!!
Wszystkiego najlepszego dla Gabi, Vicotrii, Wojtusia i Sewcia - mam nadzieje że nikogo nie przegapiłam bo ten miesiąc taki nie pełny 😜
ja po raz 3 zawaliłam ☺️ prawko ale się nie daje i walczę dalej ale najgorsze w tym wszystkim są te koszty 🤢
Monica ja za bardzo nic nie podpowiem bo u nas ani jednego jeszcze ząbka 🤨 u czuje się w tym temacie obca 😮 bo jeszcze nie wiem co to znaczy. Boję się że u nas zacznie wszystko na raz wychodzić jak tak dalej pójdzie!
Izuniu i od nas masz dużo buziaków dla otuchy!!! 😘dzielnie sobie radzisz mimo tylu przeszkód co Cię w życiu spotyka i wierzę że los i do Ciebie bardziej się uśmiechnie i wynagrodzi Ci to!!!!

• Mamusia
czesc mamusie

Ja dzis w pracy, a moj m. z Wojtusiem na 2 szczepieniu 😉 wazy 10 kg i tyle poki co wiem 😜 mam nadzieje,ze obejdzie sie bez goraczki i innych zlych rzeczy ehh bo ostatnio mielismy powiklania zapalenie oskrzeli oby tym razem sie to nie powtorzylo poza tym ok

Kochane gdzie jestescie ???
Amelko, Karolinka jak tam pierwsze dni w pracy ?? czekamy na informacje

Monika kurcze nie wiem co z tymi wakacjami bo gdzie dzwonie mam srawdzone lokul to odsylaja nas z kwitkiem do kitu 😞
ale wakacjom z tesciowa mowie nie chco swojej nei posiadam,ale jakos sobei tego nie wyobrazam patzrac na moja mame np 😜

Ewus moj Wojtus tez jest bezzebny 😜 wiec Kinga nei bedzie sama poki co 😜
ehh najwazniejsza jest determinacja w koncu uda ci sie zdac ten neiszczesny egzamin i bedziesz cieszyla sie prawkiem oby to stalo sie jak najszybciej bo tak jak piszesz najgorsza ta kasa no i stres z tym zwiazanhy bedzie dobrze

Michalindziorku 😘 😘 😘 😘 😘 duuuuuuuuuuuuzio zdroweczka oby to nei byla grypa jelitowa , a sewciu nie zarazil si ei nie mial Rotawirusda tfuuuuu tfuuuu pluje jak najdalej sie da

i co ja mialam jeszcze pisac ?????????? hmmmmm

DZIEKUJEMY ZA ZYCZONKA
I WSYZTSKIM JUBILATKOM ZYCZYMY WSYZTSKIEGO NAJ NAJLEPSZEGO DUUZO ZDROWKA I USMIECHU NA TWARZACH :********

pRZEPRASZAM ZA CHAOTYCZNOSC kOCHANE ALE MAM SEKUND 5 WOLNEGO ;p :* WIEC CHCIALAM COSIK NAPISAC 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
hej dziewczyny!
u nas jakos leci,mala juz w nocy lepiej spi ale za to ja rano oczu nie moge otworzyc...moze tez przaz ta diete tak ciagle mi sie chce spac, a dopiero 4 dzien:/
pokaze Wam mojego gibonka jak tanczy do muzyki 😉

http://www.youtube.com/watch?v=oAEP5pDXS7Q

• Mamusia
W pracy w porządku tylko wczoraj pierwszego dnia byłam tak zmęczona że nawet po powrocie nie odpalała kompa ludzie są sympatyczni praca nie wcale jakaś skomplikowana czy trudna da sie przeżyć no i bede pracować od 6 do 13 bardzo mi odpowiadają te godziny ze względu na dzieciaki w sobote też pracuje czyli tygodniowo wychodzi i tak 42 godziny. Poczytam Was za chwile musze małego położyć ma ćkawke biedak

• Mamusia
Hej mamusie 🙂
Nie mam ostatnio jak pisać, więc wykorzstuje sytuację i jestem 🙂

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich obecnych i byłych solenizantów!!! 😘 😘 😘

Musiałam odwołać dzisiejszą wizytę u kardiologa, ale na szczęście odbędzie się ona 30 marca. Cieszę się, że w tak niedługim czasie, bo normalnie to czeka się 6 miesięcy.

Michlindziorku - super tattoo, ja mam pomysł na skromniejszy, a mianowicie chciałabym zrobić sobie literkę F na plecach (między łopatkami). Kuzyn R wykonuje tatuaże, więc miałabym za darmo, ale jakoś nie potrafię wcielić tego pomysłu w życie...
Dużo zdróka kochana!!

Izunia - najważniejsze, że masz cudownego synka, on cie kocha bezgranicznie i jestes dla niego najważniejsza, więc masz dla kogo żyć!!!

Jutro jadę do rodziców na pączki, bo dzisiaj mamcia moja piecze, a raczej smaży 🙂 🙂, a później kolacja, ale najpierw do teściów, no i do kościoła zamówic chrzciny i poszukac knajpkę.
Pewnie nie zdążę jutro przeczytać, a dzisiaj znając życie żadna nie pojawi się już na forum, ale napiszcie mi kochane (te, które w knajpce wyprawiały chrzciny), ile płaciłyscie za 1 osobę i co wchodziło w skład menu. My chcemy tylko obiad, poczęstunek i ewentualnie tort, a później biesiadowanie w domu (i tort dopiero wtedy), ale nie orientuje sie zabardzo w cenach. Koło moich rodziców jest knajpka i tam chca 115zł/os., i jest obiad, tort, przystawki, ale to bardzo drogo i nie potrzebuje tyle żarcia, a koło mnie są od 50-90 w zależnosci od manu, ale to za daleko. Więc coś w Konstantynowie musimy coś poszukać.

• Mamusia
Cześć mamusie!

DUŻO ZDRÓWKA DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Ja normalnie przez to wstawanie o świcie (przed 6tą) jestem zmasakrowana. Wieczorem nie wiem jak się nazywam. W pracy jest ok i cieszę się,że wyrywam się z domu. Mała strasznie się cieszy jak wracam 🤪 Tatuś świetnie sobie daje radę. /dzisiaj byli na rehabilitacji.
Muszę się jeszcze do tego rannego wstawania przyzwyczaić, no i do takiej małej ilości snu.
Mam też zapalenie zatok,więc trochę obolała chodzę 🤔
MICHALINDZIORKU- pewnie dopadła Was taka jelitówka jaką moja Hania przeszła. Dużo zdrówka kochana dla Was!

OLUSIA- jak Ci idzie dietka? Ja mam ok 7kg mniej 🙂 Tłusty czwartek w tym roku mnie ominie,ale wcale się tym nie przejmuję bo kupiłam sobie fajne 2 sukienki na wiosnę i dobrze w nich wyglądam 😉

Wiecie,że moja Hanka zaczyna płakać jak ktoś obcy przychodzi do nas do domu. 😮 Musimy ją wtedy brać na ręce to się trochę uspokaja. Ciekawe jak areaguje jak do niani pójdzie 😮

• Mamusia
amelia no jakos mi idzie ale jak to konkretnie nie wiem bo chyba mam okres(z ta spirala to tak wyglada, ze nie wiem czy juz mam czy nie 😉 )no i chyba wody nabralam, jak zycznalam 4 dni temu mialam 73 potem 74,7 a dzis 71,6 chyba wiec waga troche skacze ale mam nadzieje, ze szybko zobacze 60 😁
zagladalam na te stronki z przepisami i tyle fajnych jest na czekolady, cista itd a u nas nie ma ani serka homo ani mleka w proszku 😞 😞

• Mamusia
Amelio to skad masz przepisy na te swoja diete? Olusia a ty jak? waga ci spada....zadroszcze wam. ja czuje sie jak pulpet w sosie, cos mi brzuszek chyba urusł...moze to przez to ze nie jem nabiału...kurde dzisiaj wrabałam batona 😞...powoli zastanawiam sie czy nie przejsc na butle

• Mamusia
Monia - ja znalazłam właśnie koło leclerca, knajpka nazywa się SantaFe, mój kuzyn miał tam wesele, bardzo ładna salka, i tam właśnie było 50-90zł.
No, ale z racji tego, że chrzciny w Kanzas, to i tam tez obiad.

Amelia - mój Franek też czasami reaguje płaczem, zależy na kogo. W sumie najczęściej to na dziadkow (moich tesciów), a szczególnie na babcię tak reaguje, że niby pójdzie do niej na ręce, ale zaraz robi podkówkę, wyciąga do mnie łapki i tyle. A do moich rodziców rwie się jak oszalały 🙂

Poza tym Franek zaczął siadać, nie tylko jak leży na brzuszku, ale także na plecach (cwaniaczek przekręca się na brzuch i wtedy wstaje 😁), i jak leży na boku, to wtedy wogóle bez kombinacji żadnych, myk i siedzi.

Ja daruję sobie póki co diete, jedynie postaram sie opanowac przy stole 😉 😁, a tak to musze się zaakceptować taka, jaka jestem 🙂 Pięknego ciałka nigdy za wiele 😁