Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Co do tatuaży ja tego nie praktykowałam nigdy na sobie i raczej już nie będę. Życie zafundowało mi tyle blizn że o tatuażach już nie marze 😜 a tatuaż bardzo ciekawy i myślę że na nich nie ma reguły czy wcześniej czy później abyś Ty się dobrze z nim czuła a jeśli od dawna o nim marzysz to czemu nie 😉

• Mamusia
Justi to z Wojtusia tez kawal smoczusia 🙂 🙂,Kacper 3 tyg temu mierzyl 65 cm i wazyl 6600,pewnie teraz za duzo nie przytyl bo non stop na antybiotykach 😞
Wlasnie Michalindziorku ile ty masz lat bo tak mniej wiecej wiem ile lat ma reszta z nas,no i jeszcze pozostaje Eva,to tez niewiem 🙂,ale jezeli niechcecie to nie mowcie...

• Mamusia
kurcze mało mam lat 🙂 w sumie należę do jednych z młodszych mamusiek na forum, ale w dzieci najstarszych hehe 🙂 mam niecałe 23.

a co do tatuaża to dzięki za wsparcie... 🙂

Eva ehhh.... blizny zafundowane przez zycie to mam wszedzie ale bardziej w przenośni wiec chcę upiekszyć zewnętrze skoro wnętrza się nie da.. 😉

• Mamusia
Michalindziorku na te twje niecale 23 lata,jestes naprawde dzielna mamusia,szacunek dla ciebie,i niejedna kobietka powinna sie uczyc od ciebie 🙂Lap oklaska odemnie 🙂
Eva ja mam 27 lat,czyli coraz bardziej sie zblizam do 30 hehe....starosc nie radosc,nie obrazajac innych 🙂 Oczywiscie zartuje 🙂

• Mamusia
Ircia czy Ty jesz pomidorowke >?? kurcze Ja znow rosol mam dosc ale w ten weekend chrzciny niechce ryzykowac z alergia ale moze po weekendzie 🙂

Michalindziorku zgadzam sie z Ircia w 100 % ale oklaska nie dam 😜 bo nie moge heheh 😉 🙃 🙃
domyslalam sie ,ze jestes mlodziutka zrezta jak kiedys Izuni naszej doradzałąs to juz bylsam pewna ,ze młoda mamuska jestes 😉 i dobrze pozniej dzieci beda dumne,ze taka mloda mama na wywiadkowki chodzi do nich 🙂

• Mamusia
Tak justi wlasniew tym momencie jem pomidorowke ☺️ 😜,a pomidory jem jak tylko kacper skonczyl 2 msce i nie uczulaja,zreszta ostatnio zaczelam duzo nowych rzeczy jesc i ty tez sprobuj w koncu wojtus juz ma 3 msce,a ja tez tak zaczynalam wprowadzac nowe rzeczy jak je skonczyl 🙂

• Mamusia
dzieki Justi 😉
trochę mnie ten wiek przeraża mój... nawet z przyjaciółką rozmawiałam ostatnio, że jak pomyślę ile mam lat to mnie ciarki przechodzą... czuję się z 15 lat starsza niż na to metryka wskazuje. ale tak jak mówisz, dzieci urosną i będę miała jeszcze spore pole do manewru 😉

• Mamusia
Dziewczyny, ja mam 28 lat i mam powiedzieć?? 🙃 Lada dzień stuknie trzydziecha i juz z górki 😞 No, ale takie życie...

Ja przed ciążą chcialam zrobić sobie tatuaż, wszystko było w toku, ale jak okazalo się że jestem w ciąży, zrezygnowałam. Ale może jeszcze sobie zrobię 🙂

• Mamusia
MICHALINDZIORKU- przyznam się,że nie sądziłam,że taka młoda z Ciebie laska! 🤔 Strasznie Ci tego wieku zazdroszczę!Ja mam już 31 ☺️

A jeśli chodzi o próbowanie nowości to właśnie zjadłam 4 kostki czekolady (nie mogłam się oprzeć:blush 🙂 i zobaczymy czy nadal uczula Hanie. Czytałam,że jeśli po jakimś pokarmie dziecko ma uczulenie to należy odstawić i po jakimś czasie znowu spróbować.

• Mamusia
EVa heheh zaproszenie wyslane chyba ze popelnilam gafe 😉

ooooo widze, ze zaczelam goracy temat wieku hehehe i jak sie zaraz tloczno zrobilo 🙂 suuuuper

Ircia Ja jem czekolade, ale biala
i ketchup tez z hellmansa pikantny od jakis 2 tyg i malemu nic nie ma

• Mamusia
Eva, to ja też będę słała zaproszenie na NK 🙂
Ja czekoladę raz zjadłam, i wydaje mi się że nic małemu nie było, a tak to jem ciastka z polewa czekoladową, jakoś nie mam wielkiej chęci na samą czekoladę.

Irka, ja od ndawna jem musztardę i keczup, najpierw w niewielkich ilościach, a teraz już normalnie.

Byłam dzisiaj w tym komisie z wózkami, i mają tą "moją" spacerówke, kosztuje 499zł 🤢 ale jak oddam swój wózek, to dopłacę ok. 200zł i będzie moja 😁