Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heyka. Ja dziś mam wizytę i tak bardzo chciałam na nią iść, że wstałam porze 6 rano, bo ubzdurałam sobie, że jest rano, a okazało się, że dopiero na 14.00 więc cała gotowa siedzę i czekam do wyjścia, ale ze mnie gapa 😁 😁 😁
Ja Wam powiem, że myślę, ze wszystkie te sposoby nibym wspomagacze czy jak kto woli przespieszacze, to nie pomagają ☺️ ☺️ ☺️ Jakoś każda z Nas to stosuje i nic ani rusz...
Ja postawiłam na jedno S..., ale czy coś z tego wyjdzie nie wiem ☺️
Nudne to czekanie i nawet teraz nie mam czego odliczać, bo termin jest na dziś ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
jak juz wczesniej piałam to ja w dzien porodu a w zasadzie kilka godzin przed zjadłam wielka pizze 40 cm srednicy myslałam ze pekne potem dostałam skurczy i nie wiedziałam czy to mnie brzuch z przejedzenia boli czy skurcze hehe wszystkie lutówki pizze zaczeły jesc potem hehe 🙂

• Mamusia
Mi koleżanka kosmetyczka polecała kremy Pharmaceris (chciałam się w takowe zaopatrzyć ale ciężko je znaleźć u mnie w miasteczku bo nie każda apteka prowadzi te produkty..:huh 🙂
http://www.lekolandia.pl/pharmaceris-tocoreduct-forte-zmniejszajacy-istniejace-rozstepy-pi-3289.html?osCsid=a8bb42f375d0aeedc386b7ff51221b98

hejka
kochane co do rozstepow nie dajcie sie wciagnac w pulapke marketingowa - jak juz sie pojawily to nie znikna 😠 i nie dajcie sobie wmowic ze ich po jakims kremie nie bedzie... jezeli macie czerwoneto klapa z akimi nawet kosmetyczka i najdrorzsze kremy i super aparaty sobie nie poradza jak sa jasne i swierze (kilka dni) to po ujedrnieniu ciut sie wciagna ale nie znikna -- brutalne ale prawdziwe---
a nawet genetykinie przeskoczymy jak maja by rozstepy to beda choc bysmy dbaly niewiadomo jak..

• Mamusia
ale teraz dostałam objazd od męża 😜 padła mi komórka, włączyłam ją do prądu, ale zapomniałam ją włączyć, przez godzinę była wyłączona i on akurat wtedy dzwonił, jak tylko włączyłam tel to od razu zadzwonił z objazdem co się dzieje i że już chciał z pracy się urywać, bo brak ze mną kontaktu itd 😜 coś nerwowy się zrobił, ciekawe dlaczego? 🙃

• Mamusia
qrcze tak się teraz zastanawiam jak my wszystkie damy znać o porodach, bo mam wrażenie, że jedna po drugiej wylądujemy na porodówkach, a mamusie nie mają zbytnio czasu by na forum siedzieć 🤔 ja miałam kontakt z Malutką, ale teraz jej nie ma na forum, więc nie wiem do kogo będę pisać smska 😜