ach rzeczywiscie pogoda dzisiaj przepiekna!
czeka mnie dzisiaj wyprawa na miasto, co bedzie prawdziwym wyzwaniem, bo kiedys ten dystans pokonywalam na piechote w niecale 15 min, a ostatnio zajelo mi ponad 45 :-))
To pocieszajace, ze nie jestem sama z cerowymi problemami! i na dekolcie tez mam cos podobnego do rozyczki! Tak wiec solidaryzuje sie z Wami dziewczyny! hihi
No i oczywiscie wszystkiego najslodszego z okazji Dnia Kobiet mamuski!
😘
hej dziewczyny super,że nasze grono się powiękasza WITAM WSZYTSKIE NOWE MAMUŚKI!!:laugh:
wiecie co ja tam wole nic nie wspominać ani o cerze,bo pozostawia dużo do życzenia ani o pojawiających się rozstępach na piersiach....,bo moje drogie bardzo się pomału zaczynam nastwaiać i skupiać na wyczuwaniu ruchów dzidzi ,bo za tydzień mam już szanse je poczuć i nie mogę się tego doczekać 🤪 ja wolę patrzeć na te pozytywne strony i się nimi cieszyć po co się martwić pierdołkami cera sama się wkrótce poprawi a rozstępy no cóż tak już jest jedyne co to smarować je na okrągło he he no i pogoda się poprawia i słonko świeci:laugh:
podobnie jak Anula88życze dużo pozytywnego nastawienia i radości z okazji dnia kobiet he he [img size=330]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tulipany2006.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
sioperka22 oczywiscie ze te wszystkie rozstepy, brzydka cera, mdlosci czy inne mniej przyjemne objawy nie sa w ogole istotne przy fakcie ze w brzuszkach mamy nasze male cuda swiata :-)
Ale w sytuacji w jakiej sie znalazlysmy warto podzielic sie opinia :-)
Ruchy juz w 15tc? ojj jak super!! Bosko :-))
no pewnie tylko szczerze mówiąc troche mnie dołują te malkamenty więc wole je ignorować he he a tak właściwie to ja włąśnie kończe 14tc jutro zacznie się 15 ,więc od jutra za tydzień czyli w 16tc są szanse na poczucie ruchów ,więc intensywnie na to czekam mam nadzieję ,że szybko to się stanie,bo nie mogę się doczekać 🤪 !!
suuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!pierwsze ruchy normalnie zwariuje ze szczęscia....ale jeszcze troche i Dzidzie będą nam dawać kopniaki he he tak ten czas leci niedawno przecież co robiłam sobie test ciążowy 😁
(..)włąśnie kończe 14tc jutro zacznie się 15 ,więc od jutra za tydzień czyli w 16tc są szanse na poczucie ruchów ,więc intensywnie na to czekam mam nadzieję ,że szybko to się stanie,bo nie mogę się doczekać 🤪 !!
ciekawe jak to jest....:laugh:
(..)
A sprobuj wlaczyc muzyke ale taka wiesz:P ...usiadz sie wygodnie chwyc sie za brzuch i skup sie czy juz cos czujesz...
JA nie wiem czy to jest juz mozliwe ale np jak jade samochodem i moj m wlacza muzyke glosno to brzuch mi sie tak napina i czuje jak by zaparcia w niektorych miejscach.
A gdzies czytalam ze pierwsze ruchy mozna pomylic z gazami..eheh
Tylko ze z nami kobietami to jest tak ze jak czegos bardzo chcemy to ponosi nas fantazja:P
I nie wiem czy mi sie to wydaje czy faktycznie tak jest:P
A sprobuj wlaczyc muzyke ale taka wiesz:P ...usiadz sie wygodnie chwyc sie za brzuch i skup sie czy juz cos czujesz...
JA nie wiem czy to jest juz mozliwe ale np jak jade samochodem i moj m wlacza muzyke glosno to brzuch mi sie tak napina i czuje jak by zaparcia w niektorych miejscach.
Tylko ze z nami kobietami to jest tak ze jak czegos bardzo chcemy to ponosi nas fantazja:P
hihi jaki fajny sposób ;D na pewno w swoim czasie wyprobuje 😁
witajcie brzuchatki,
ja dzisiaj dla odmiany ledwo żyje jakieś takie nieludzkie zmęczenie mnie dopadło i brak apetytu w co domownicy nie chcą uwierzyć...
a co do cery itp też sobie daruje rozprawę na ten temat jest jak w latach młodzieńczego dojrzewania 😞 rozstępy miałam przed ciążą więc już mnie nie denerwują..
Tylko ta nie moc mnie dołuje...
miało być lepiej a jest gorzej
Jestem ZROZPACZONA ja tak ma wyglądać poprawa mojego samopoczucia
hehe :P nic nie szkodzi.
A co tam u Was brzusie małe? ja właśnie na zwolnieniu lekarskim bo wymioty nie dają za wygrane. Ale na szczęście to już początek 4 m-ca także już jestem troszkę spokojniejsza o dzidzię 😎 pozdrawiam wszystkie wrześniowe mamuśki
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
WSZYTSKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO A PRZEDEWSZYSTKIM DUZO ZDROWKA I USMIECHU 😆 😘 😘 😘 Z OKAZJI DNIA KOBIET 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 😁
zycze Ja z moaja Dzidzia i Karolem 😉 :P
Gość
czeka mnie dzisiaj wyprawa na miasto, co bedzie prawdziwym wyzwaniem, bo kiedys ten dystans pokonywalam na piechote w niecale 15 min, a ostatnio zajelo mi ponad 45 :-))
To pocieszajace, ze nie jestem sama z cerowymi problemami! i na dekolcie tez mam cos podobnego do rozyczki! Tak wiec solidaryzuje sie z Wami dziewczyny! hihi
No i oczywiscie wszystkiego najslodszego z okazji Dnia Kobiet mamuski!
😘
sioperka22
wiecie co ja tam wole nic nie wspominać ani o cerze,bo pozostawia dużo do życzenia ani o pojawiających się rozstępach na piersiach....,bo moje drogie bardzo się pomału zaczynam nastwaiać i skupiać na wyczuwaniu ruchów dzidzi ,bo za tydzień mam już szanse je poczuć i nie mogę się tego doczekać 🤪 ja wolę patrzeć na te pozytywne strony i się nimi cieszyć po co się martwić pierdołkami cera sama się wkrótce poprawi a rozstępy no cóż tak już jest jedyne co to smarować je na okrągło he he no i pogoda się poprawia i słonko świeci:laugh:
podobnie jak Anula88życze dużo pozytywnego nastawienia i radości z okazji dnia kobiet he he [img size=330]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/tulipany2006.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />
Gość
Ale w sytuacji w jakiej sie znalazlysmy warto podzielic sie opinia :-)
Ruchy juz w 15tc? ojj jak super!! Bosko :-))
sioperka22
ciekawe jak to jest....:laugh:
Gość
sioperka22
Gość
(..)
Gość
hihi jaki fajny sposób ;D na pewno w swoim czasie wyprobuje 😁
a jaka to jest 'muzyka ale taka wiesz:P'? 🤪