A tez warto sie rozeznac czy w poblizu nie ma zadnej hurtowni itd to ciuszki mozna kupic jeszcze taniej niz w sklepach.. ja w sasiednim miescie mam i p za 7 par spioszkow placi sie 30 zl za 2 kocyki polarowe 15. a Zobacz na allegro ile osob cche sprzedac ciuszki za tanie pieniadze.. nieraz cale wyprawki super ciuszkow.
aa ja wlasnie dla dziewczynki bylo odrazu a dla chlopca byly rozne propozycje.. mi ta do konca tak nie podchodzi ale niech juz jest:p niech Karol ma prawo glosu tez:P haha
( ja chcialam Blazej)
aa ja wlasnie dla dziewczynki bylo odrazu a dla chlopca byly rozne propozycje.. mi ta do konca tak nie podchodzi ale niech juz jest:p niech Karol ma prawo glosu tez:P haha
( ja chcialam Blazej)
Pewnie wzaleznosci czy zaproponowana przez was imiona nawzajme wam sie podobaja u mnie sa mieszane zdania ale z tego co mi sie wydaje zostaniemy chyba przy Sylwi dla dziewczynki 🙂 a powiedz mi duzo przytylas do tego momentu?
nie.. schudlam 3 przez mdlosci i brak apetytu...
staram sie jest normalnie ale wiadomo ze nie zawsze idzie jak mam zwrocic to zawsze czekam az przejscie i dpiero jem.
A 2 ze mialam okres kilku dni wymiotow, juz 2 raz jestem chora.
na poprzednim badaniu wyszlo ze przytylam 300g, a teraz zobaczymy.
Mam nadzieje ze to co najwazniejsze to dzidzia bierze ze mnie 🙂
widzę że teraz trzeba kilka razy na dzień wchodzić na forum żeby być na bieżąco.
Faktycznie trochę nas tu dużo tych o imieniu Ania, no ale przecież to bardzo ładne imię 😉 już wym pokoleniu co się teraz rodz będzie ich mało 😞 co do tego że mamusie chcą córeczki a tatusiowie synów to u mnie też jest inaczej. Mój mąż by bardzo chciał córeczkę, a ja to różnie, ale chyba troszkę bardziej syna, z córy też będę się baardzo cieszyć. Z imionami u nas jeszcze ciężko, na chłopaka mam kilka propozycji i mniej więcej się zgadzamy z mężem, ale dla dziewczynki 😲 nie mogę nic wykombinować. Mąż chce Magdalenę, a ja mam mieszane uczucia i do żadnego nei jestem przekonana żeby namówić mężusia. Ale będę się zastanawiac jak dowiem się czy to dziewczynka 🙂
widzę że teraz trzeba kilka razy na dzień wchodzić na forum żeby być na bieżąco.
Faktycznie trochę nas tu dużo tych o imieniu Ania, no ale przecież to bardzo ładne imię 😉 już wym pokoleniu co się teraz rodz będzie ich mało 😞 co do tego że mamusie chcą córeczki a tatusiowie synów to u mnie też jest inaczej. Mój mąż by bardzo chciał córeczkę, a ja to różnie, ale chyba troszkę bardziej syna, z córy też będę się baardzo cieszyć. Z imionami u nas jeszcze ciężko, na chłopaka mam kilka propozycji i mniej więcej się zgadzamy z mężem, ale dla dziewczynki 😲 nie mogę nic wykombinować. Mąż chce Magdalenę, a ja mam mieszane uczucia i do żadnego nei jestem przekonana żeby namówić mężusia. Ale będę się zastanawiac jak dowiem się czy to dziewczynka 🙂
ania87 a mi sie akurat to Wasze imie bardzo podoba ;-) i gdybym od poczatku nie chciala tak bardzo Ewy albo Marty, to była by to Ania na bank ;-) a chlopak...hmmm ja chce Szymona, albo Bartka, ale maz kreci nosem :P
Ale się rozpisałyście 🙂 Kilka godzin i ponad 10 stron 🙂 he he
Ja cieszę się teraz słoneczkiem i na szczęście w domku mam odpowiedni ciepło, dlatego zimnem się nie przejmuję. Ważne, że słonko jest.
Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, ale nie mocno i to nie są takie ciągnięcia ale takie dokuczliwe uczucie. W piątek idę na wizytę, więc podpytam lekarza.
Poza tym mój brzuszek nie lubi jazdy samochodem. Już po 15 minutach jazdy po "polskich" dziurawych drogach mojemu brzuchowi jest niewygodnie i dokuczliwe stają się każde drgania.
A ogólnie u was co?
no Ania ładne imię, ale u mnie odpada 🙂nie nazwę tak dziecka bo by było za dużo tego, zwłaszcza że już jest 2 Anie u mnie w domu. Mąż bardzo chciał tak nazwać dziecko ale mu wyperswadowałam 😁😁
Co do pasów to chyba trzeba jeździć jeszcze w zapiętych, aemle nie jestem expertem, mi jeszcze nie przeszkadzają 🙂
wiadomo ze ladne 🙂) hihi ale tyle jest Ani juz na swiecie ze masakra...tylko ze jest to coraz rzadsze imie dawane dziewczynkom...niestety
no a mnie dusi ten dolny pas i go naciagam na maksa i trzymam w rece ale to jest nie wygodnie i wogle..
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Loli
Gość
Loli
Loli
Gość
Loli
Ja wlasnie jeszcze sama nie wiem dla chlopczyka moze dala bym Sebastian ale dla coreczki nie mam pojecia 🤨 🤔 😮
Gość
( ja chcialam Blazej)
Loli
Pewnie wzaleznosci czy zaproponowana przez was imiona nawzajme wam sie podobaja u mnie sa mieszane zdania ale z tego co mi sie wydaje zostaniemy chyba przy Sylwi dla dziewczynki 🙂 a powiedz mi duzo przytylas do tego momentu?
Loli
Gość
staram sie jest normalnie ale wiadomo ze nie zawsze idzie jak mam zwrocic to zawsze czekam az przejscie i dpiero jem.
A 2 ze mialam okres kilku dni wymiotow, juz 2 raz jestem chora.
na poprzednim badaniu wyszlo ze przytylam 300g, a teraz zobaczymy.
Mam nadzieje ze to co najwazniejsze to dzidzia bierze ze mnie 🙂
ania87
Faktycznie trochę nas tu dużo tych o imieniu Ania, no ale przecież to bardzo ładne imię 😉 już wym pokoleniu co się teraz rodz będzie ich mało 😞
co do tego że mamusie chcą córeczki a tatusiowie synów to u mnie też jest inaczej. Mój mąż by bardzo chciał córeczkę, a ja to różnie, ale chyba troszkę bardziej syna, z córy też będę się baardzo cieszyć. Z imionami u nas jeszcze ciężko, na chłopaka mam kilka propozycji i mniej więcej się zgadzamy z mężem, ale dla dziewczynki 😲 nie mogę nic wykombinować. Mąż chce Magdalenę, a ja mam mieszane uczucia i do żadnego nei jestem przekonana żeby namówić mężusia. Ale będę się zastanawiac jak dowiem się czy to dziewczynka 🙂
Gość
ania87 a mi sie akurat to Wasze imie bardzo podoba ;-) i gdybym od poczatku nie chciala tak bardzo Ewy albo Marty, to była by to Ania na bank ;-) a chlopak...hmmm ja chce Szymona, albo Bartka, ale maz kreci nosem :P
Gość
teraz sie przenioslysmy na czata:P ehhe
amarta
Ja cieszę się teraz słoneczkiem i na szczęście w domku mam odpowiedni ciepło, dlatego zimnem się nie przejmuję. Ważne, że słonko jest.
Od kilku dni pobolewa mnie brzuch, ale nie mocno i to nie są takie ciągnięcia ale takie dokuczliwe uczucie. W piątek idę na wizytę, więc podpytam lekarza.
Poza tym mój brzuszek nie lubi jazdy samochodem. Już po 15 minutach jazdy po "polskich" dziurawych drogach mojemu brzuchowi jest niewygodnie i dokuczliwe stają się każde drgania.
A ogólnie u was co?
Gość
ania87
Co do pasów to chyba trzeba jeździć jeszcze w zapiętych, aemle nie jestem expertem, mi jeszcze nie przeszkadzają 🙂
Gość
no a mnie dusi ten dolny pas i go naciagam na maksa i trzymam w rece ale to jest nie wygodnie i wogle..
ania87
ania87
Gość