Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mmmm.... Loli nie dasz mi go zaadoptowac na 1 dzien??? 😁 niech mi poslodzi tez 😜
Ale kurdeee moj Karol jest dobry, moze nie pokazuje wszystkiego tak na zewnatrz ale umie przy mnie plakac, byc czulym itd ale ma nieraz takie dni ze poprostuuu jak nie on 😞
gdyby nie zabral mnie od rodzicow za nim jeszczxe zaszlam to nie wiem gdzie bym teraz mieszkala co by ze mna bylo... a on nie dal za wygrana i zajol sie mna.. byl wtedy kiedy inni by odpuscili... 😞
kocham go w huj ale czasem to bym go kuzwa lyzka plastikowa zabila chetnie...

Elus dasz rade kobitkoo;*
Agus a Ty sie nie smutaj:**

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tylko ze ja naprawde juz nie mam siły 😞 Cały dzien obolala nawet nie spalam w nocy, posprzatalam obiad zrobiłam i wogole a teraz jeszcze to i z psme musze sama isc. Mała kopie az mnie brzuch boli i jeszcze te ubranka biedne.

Eluska to nie masz wyjścia niestety 🥴 niech sobie tak siedzi gamoń aż dojdzie do siebie. Ale ja bym mu jutro łeb urwała po cholerę do Ciebie przyszedł w takim stanie?? 😠 😠 😠 chciał sie napić - spoko, ale po co przyłaził Cie denerwować 😠 😠 😠

Eluśka nie denerwuj się tak kochana 😞 ubranka przepierze się jeszcze raz (tym razem on może się tym zająć!) z psem wyjdź tylko na chwilę żeby i on Ci nie napaskudził w domu, ale tyle tylko zeby się załatwił. I spać! a przynajmniej sie położyć w końcu - POMYŚL WRESZCIE O SOBIE I NIUNI!

A mi się spać odechciało, tak szczerze to przemyślałam sprawę o tym sioperzeniu 😜 przed szkołą rodzenia poszłam za zakupy kupiłam świeczki i nowa koszulkę 😜 😜 i tak wykochałam swojego męża w końcu ze śpi biedak jak dzik 😁 😁 😁 ☺️

Pies nie napaskudzi tylko bedzie sie meczyc a ja nad swoim psiakiem sie znecac nie bede. Wyjde i ja puszcze zeby mnie nie szarpała. Posprzatałam i mam nadzieje ze te ubranka nie beda smierdziec, jutro sprawdze. Ide poscielic w drugim pokoju i ide z sunią, moze sie troche uspokoje.

• Mamusia
Wspołczuje Eluś, mój na szczęście nie pije, z reszta, on wie, że przesadzic nie moze, moj tata ma problemy z alkoholem i Łukasz od razu wiedzial jak ja reaguje. Owszem, jak jest impreza to wypije troche, raz go w ciagu 5 lat widzialam mocniej wypitego, ale nie z ilości, raczej ze zmieszania alkoholi, i byl wtedy taki słodki i nieporadny 🙂 na szczescie nigdy go nie widzialam (nie wiem nawet czy kiedys taki byl) narąbanego rzeczywiscie. Teraz mu powiedziałam, żeby już w ogóle nie pił do porodu, bo jak się gorzej poczuje to kto mnie zawiezie do szpitala, wiec czeka go zupelna abstynencja przez najblizsze 8 tyg 🙂 ale to nie problem 🙂
A! pochwale wam sie 🙂 bo komu jak nie wam 🙂
kupilismy dzis samochód!! peugeot 307 🙂 jest śliczny 🙂 (całkiem nasz i tylko nasz 🙂!!!! więc ja dzis poza tym Ze padam na pyszczek to mialam cudny dzien 🙂

jak bordowy to ładny 🙂 no tak samochód jest potrzebny, mój Dawid coś tam zaczął na fiestę narzekać bo niby się zaczyna sypać i ze w ogóle zrezygnujemy z autka - to mu to bardzo solidnie wyperswadowałam - cudo może nie jest ale póki jeszcze jeździ jest dobrze, bedziemy sie martwic jak przestanie 😉

Laurana gratuluje zakupu 🙂 No my wlasnie wrocilysmy.. Eh.. jest mi przykro strasznie i jestem tak wsciekla ze dramat. Biore laptopa internet w łapke i ide do innego pokoju, jeszcze pod prysznic i sie poloze.