Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulka no wlasnie moja jak ma czkawke to bardziej to czuje jak jakies takie dziwne skorcze na dole w pipce 😁 i czasem nawet skacze tak z 30 min :/ ale nie wiem bo czuje to bardzo intensywnie az czasami na kosci dupowej 😁 czyli kosc ogonowa :P

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli powiem Ci ze ....wczoraj jak nie bylo tego mojego to sobie moglam spac bez taow bez obaw ze mnie cos szmyrnie;D ahhaha Ale za fajno to nie bylo bo czulam jak wylatuje.... tak jak mowisz jak z kranu 😮

Elus, zle... nie tyle co zle tylko on by chcial taka prace ktora lubi, ktora jest dobrze platna, i w ktorej beda go szanowac jako pracownika...
w 1 pracy robil pomniki.. umowy sie nie doczekal... a nie raz kurde w trumne komus wpadli, albo po kostnicach latali i trupy ukladali bo zle pomrozili... i bylo ciezka ciagle na powierztu deszcz mroz itd... nie pasowalo mu to bo ciagle chory, i to znajomego firma to wiadomo.....
w 2 pracy meble wozil, wniosl po piertach urzeral sie z ludzmi idiotami, namachal sie troche, i jezdzil ciezarowka po meble placili tak no ze starczalo a zawsze jak co to zaliczke mozna bylo zabrac czy wolne poprosil czy cos, zawsze mnie zabieral podwozil gdzies itd... Ale nie szanuja pracownikow tam, za kazde gowno co zrobilas nie tak ucieli pensje kilka lasek wcale nie dostawalo bo albo za malo sprzedaly albo cos pomylily itp.
A teraz ma taka jaka chcial, i mu sie na bank podoba, i jest pozadna firma, itd Ale inaczej to sobie chyba wyobrazal....

poprostu cos chcial co go znowu przerasta...i ja to bede wiedziala nie po tym ze sie cieszy itd tylko czy zacznie znowu pic... bo jak tak to juz bede wiedziala ze nie daje sobie rady.

Noo a Twoj Krystian za nim nie pojechal to gdzie pracowal?/

• Mamusia
Kurde normalnie nie moge w to uwiezyc ze jeszcze 2-3-4 tygodnie góra i bedzie dzidzia.
Ale boje sie tego bolu strasznie, bo mnie teraz plecki bola albo cos to juz mojemu jecze bo ja to nie jest jakos wytrzymala na ten bol a co dopiero bedzie jak mnie cos chwyci i sie zacznie przecierz to masakra jakas bedzie 😞

• Mamusia
Noo, to jak maly ma czkawke to czuje tylko jak by gora brzucha skaka a reszta nic.... i juz glowy nie czuje zeby sie obijala 😜 ehhe
A to kosc dupowa to nie wiem nie wiem 😜 eeh mnie boli lonowa- pipowa 😜 haha

Elus jak bys ty mu biletu nie rezerwowala to bym powiedziala ze mota specjanie bo chce zrobic niespodzianke a tak to nie wiem...

• Mamusia
No u mnie nic a nic..
Eh Aniu ciesz sie ze wogule ci zrobili KTG tutaj pewnie niczego takiego mi nie zrobia , znow pewnie w poniedzialek zbadaja siku i bicie serduszka malej i pewnie zapytaja jak sie czuje i nic pozatym :/
A we wtorek na USG no ale przecierz na USG nie wykryja zadnych skorczy ani nic, no chyba ze jak mala juz bedzie w tym kanale porodowym czy jak to tam sie nazywa to moze wtedy cos zdzialaja.

• Mamusia
aaa to piwko to ja chetnie 😜 ale zobrowka to nie ...jakos nie lubiem ☺️
Ja bym to sobie drina sobieskiego wypila.. wszystkie po kolei 🤪 🤪 🤪 KOCHAM TEGO CO JE WYMYSLIL 🤪
A tez masz wrazenie ze ci spuchl wzgorek lonowy??????????? bo ja takie dziwne wrazenie mam ze tak 😜
Nogi znowu jak balon spuchniete ☺️

kurde sasiadki pod oknem stare pukwy narabane papiszcze dra 😠

• Mamusia
Hehe anulka moja cala zaprzeproszeniem pipa to jedna wielka jest spuchnieta i jakas wielka 😮 😮 😮 obrzydliwa jak dla mnie wzgorej jak najbardziej ale po bokach warg to samo jak by tam troche tluszczu sie nazbieralo 😁 hehehe bleee feee ja chce moja z przed ciazy 😜 😜

Czesc Dziewczynki dlugo mnie nie bylo niestety nienadrobilam wszystkiego 😞 Eluska trzymaj sie tam w tym szpitalu.Co do sluzu dziewczyny bedzie go coraz wiecej,a co do czopu to ja np.czulam jak mi wypadl taka galaretka z niteczkami krwi lub brazowymi pasmami,ja sobie dalej odpoczywam i zajadam tabletkami fujjj juz mam ich dosc.powiem wam ze od jakiegos tyg spac nie moge w nocy masakra chodze jak cien po mieszkaniu ,w sumie dzis pierwsza noc przespalam kilka godzin ma ktoras tez tak?Uwazajcie na siebie zerkne pozniej do was 😘