Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

na pewno prędzej czy później się przyda, bo dokarmiać i tak chyba zawsze trzeba tam po trzecim m-cu...
ale to jest tak jak z laktatorem...też myślę czy kupić ten co qrka polecała...i tak to jest ponad 100zł mniej niż planowałam za niego dać, a do tego będzie leciało prosto do butelki które już też mam 🙂

• Mamusia
Taka mi się podoba...Ale ta cena niekoniecznie 😜
http://allegro.pl/item1165343134_lodowka_mastercook_lce_818x_wyprzedaz_tanio.html
Zobaczę jak będziemy stali z pieniążkami po zakończeniu zakupów dla malutkiego i po tym remoncie. Moja taka głupia ta lodówka i stara, że przydała by się już taka nowa. I przede wszystkim z większym zamrażalnikiem 🤨
Kurczę nie mogę patrzeć na moje odrosty....Ponad 10cm rudawo brązowych włosów na czubku głowy a dalej czarnawe 🤢 Ohyda...
Patrzę na wiadomości i po prostu płakać się chce przez te powodzie...Biedni ludzie...A nie wiem czemu , ale nawet tonący człowiek nie wywołuje we mnie takich uczuć jak np widzę topiącego się psa czy innego zwierza 😮

Agaa ja mam już staniki do karmienia 2 🙂
białe ale te cienkie bo niesetty usztywanianych do karmienia nie ma 😉
Ok dziewczynki ja ide się szykować bo idziemy z moim na kolacje 🙃
Zajrze wieczorem jak wróce 🙂

• Mamusia
Co tam u was jak mija niedziela? u mnie wsumie nudnawo ale jakos leci powoli 🙂
Bylam z moim po zakupki do jedzenia zrobilismy obiadek ( lazanki) no i wsumie teraz odpoczynek 🙂
Ela ja kupilam identyczne te butelki ale tylko pod tym wzgledem ze byla promocja i kosztowalo mnie to jedynie 10 funtów nie wiem czy mi sie przyda akurat teraz czy nie, ale puzniej butelki nie zgina bedzie trzeba tylko najwyzej wymienic te gorne smoczki do butelek na wjeksze miesiace 🙂
Ja jestem zadowolona bardzo fajnie wygladaja 🙂

• Mamusia
No tej Dosikównie to dobrze no 🤨 No kolacje sobie idzie pfff 😉 😘 A to Loli faktycznie tanio udało Ci się kupić...A tu jednak troszkę kosztują...Cóż. Jeśli będą potrzebne to kupię i już. Stanik na początek kupię jeden i postaram się znaleźć czarny. Bo nie wiadomo ile one urosną jak najdzie mleko. To wtedy dokupię jakiś jeszcze.

To dobrze 🙂
Ja już sie nie moge doczekać kiedy się nam pierwszy wrześniowy Maluszek urodzi
nie wiem czemuu tak się doczekać nie moge 😁 🙂
Chce już słyszeć od którejś z was jak poród wygladał itp pierwsze zdjęciaa dzidziusia 😁
hihihi nie moge się tego doczekać 🙃

• Mamusia
Hehe daj spokuj bo ja sie wlasnie boje , bo jak juz jedna poleci to juz puzniej jedna za druga a wtedy napewno lekki stres bedzie.
Najgorsze jest to ze wiem iz albo ja albo Anulka polecimy pierwsze, a reszta z was juz mniej wjecej bedzie wiedzialo co was czeka jak wam opowiemy.
Ale czy ja wiem czy to nie wjecej stresu po takim opowiadaniu?
Hmm no okaze sie, ale nie mowie bo tez sie juz wsumie nie moge doczekac az ja wkoncu przytule.
A teraz mi tak mala skacze po brzuszku ze az kosteczki jej widze 🙂 bidulka juz miejsca nie ma poprostu na swoje wygibasy 🙂

Ale z tego co obserwowalam to sierpniowki jeszcze sie tak strasznie nie rozpakowywuja ?

Lolinku dziękuje za oklaska 69 ☺️ ☺️ ☺️
Wiesz co może i będzie stres albo coś ale wiesz wkońcu te pierwsze będą już dawały solidne wskazówki przedporodowe 😎 😎
Wiesz co nie pytaj bo się spale ☺️ ☺️ ☺️
Zasnełam i przełożyłam akcje w bieliżnie na dziś 😁
byłam cholernie słaba po tym krakowie nie dałabym rady ☺️ 😞

• Mamusia
Hihi nie ma za co 😘
No wskazowki napewno beda dobre. Bo jednak my to wszystkie takie siostrzyczki jestesmy to sobie powiemy prawde nawet jak by ona miala byc jakas nieprzyjemna. Ale tez wiadomo ze nie ma sie co sugerowac tym co inne kobitki pisza 😉 bo jedna bedzie miala lekki porod a druga ciezki ufff mam nadzieje ze KAZDA z nas zaliczy sie do tych LEKKICH 😉
Oj Dosik to juz nie te lata 😁 co nie 😁 jeszcze z takimi brzuchami 😁
Wjec dzialaj dzis , pewnie przez caly dzien zbieralas sily 😉

No ja wam tu wszytskim życze lekkich porodów 🙂
by się żadna z nas nie męczyła !! 😁
No generowałam siły cały dzień by mieć na noc 😜
Chciałabym nawet troche posioprzyc ale dalej mam jakieś lekki ☺️
Loli a jak u Cb z tym sioperzeniem działasz coś ? Boli Cie ten brzuszek poo ??

• Mamusia
Mnie dzis jeszcze czeka golenie 🤨 🤨 dramacisko wielkie az mi sie poprostu nie chce 🥴 🥴
Wole sie ogolic, bo jutro to nic nie wiadomo jak tam bedzie w tym szpitalu a moze akurat jakies badania beda mi chcieli zrobic czy cos a tutaj 😮 😮 dlatego wole sie przygotowac 😜 😜

Jezzzu mala jakiegos powera dostala kopie ile wlezie 😲 😲

• Mamusia
Sioperze bo co ☺️
Powiem ci ze moze ostatnio z moim zabardzo poszalalam i dlatego mnie bolal brzuszek.
Ale jak jest delikatnie 😁 i ostroznie to mnie nic nie boli 🙂

Kochana zawsze mozesz sprubowac jak cie cos bedzie bolalo czy cos, to przecierz twoj zrozumie napewno, nie ma sie co krepowac, i sie oszczedzac, to ze akurat mnie raz bolal brzuszek to nie znaczy ze ciebie tez bedzie kochana bolec a tak jak wyzej napisalam my lekko poszalelismy chyba zabardzo 😜 😜
A po trzecie to podobno pomaga przy porodzie ? hmm ale nie wiem wsumie w jaki sposob ?
A po czwarte pomysl ile puzniej bedzie BEZ sioperzenia 🤨 🤨

Wiesz ciom nio miała wyjść jakoś tak ale dziś tu nie zajrzała wiec może jutro rano wychodzi
jakby coś się działo napewno by komuś eska wysłała 🙂
Wiem że golenie to koszmar 😁 ja do tego biore męża 😁
a Ty samaa się depilujesz? ;D