Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aniu...nie nie czyściłam, więc na razie Ci nie pomogę, ale cholera obiecałam sobie że się za to wezmę...więc może jutro? myślałam żeby to wszystko wrzucić do miski z wrzątkiem i uznać to za sposób na wyparzenie? 🙂

hehe eloite depilacja i umycie łba nie zaszkodzi 😁
a to co to było w takim razie? przepowiadające? 🙂 🙂

bobas dobrze że trochę przeszło, bo mnie znowu zaczęło kuć troszkę w pipce...mini objaw - nareszcie!

Loli, Dosik hurra! u mnie też budyniowy śluz 😜 nie jestem sama hurrra ;D

Agaa moja kuzynce po CC naszlo mleko w ciagu pierwszej doby ale nie dala rady karmic o sudki sie jej zapadly i sciagala sobie i przez butelke dawala a po 2 tygodniach poddala sie i przeszla na mleko w proszku.
Ostatnio odwiedzila mnie moja szefowa i powiedziala mi ze jak moze mi cos doradzic to zebym sie nie poddawala i dozyla do karmiena piersia bo to super sprawa niedosyc ze oszczednosc to jeszcze pomaga schudnac 🙂

Moja bratowa tez miala cesarke ale juz w 2 dobie dostałą pokarmu i umiała karmic piersią ale miała tak obolałe sutki że odciagała mleko laktatorem i podawała małej w butelce

• Mamusia
aga no ja tez myslalam ze tylko wrzuce do wrzatku i wyciagne i bedzie git 😁 a w tej instrukcji pisze ze to wszystko na czesci sie rozbiera i sterylizuje i wlasnie nie wiem co z ta raczka bo tam taka pompka jest, pasuje to umiec rozbierac jesli tak trzeba bo co jak po karmieniu trzeba bedzie to wyczyscic? pisze ze po kazdym karmieniu sie czysci a przed nastepnym uzyciem znow sterylizuje. ja wlasnie mialam zamiar pakowac cale to ustrojstwo do torby ale cos malo tam miejsca juz mam 😁 i tak pomyslalam ze może zostawie to na wierzchu gdzies i mi mąż dowiezie na następny dzien albo jak bedzie potrzebny poprostu no bo duzo miejsca zajmuje a tak od razu potrzebny nie bedzie. ale musze mu przygotowac bo juz widze jak on to wszystko sam potem robi 😁

• Mamusia
Kurcze no, ciagle mi brzuszek zamula i nie moge pisac!!!! Zaraz mnie trafi.
I znow siedze ze skorczami i sa juz powaznie bolace, ale regularnosci zero. Ciekawe ile mnie przetrzyma dzisiaj.

Agaa a co do masazu to Ci powiem o mojej kolezance. Tylko jej robili bo ona rozwarcia zbyt nie miala. I powiedziala ze takiego bolu w zyciu nie przezyla, ze potem porod to byl pikus. A po porodzie po tym masazu to do dzis nie ma takiego czucia w seksie jak kiedys. Ja bym sie nie zgodzila na to. Powaznie.

Loli poszla Ty na ta porodowke!!! I co to był czop co ci wypadlo?

• Mamusia
Agaa kij wie co to było 😉
ja nie mam jeszcze laktatora, kupię jak tylko dostanę kasę z zusu (ileż można czekać?!)
a mój mały nie będzie miał wyjścia, będzie musiał cyca ssać 😁 tak się nastawiłam na to karmienie piersią, że aż się boję rozczarowania, jakby miało nie wyjść..

• Mamusia
Aga powaznie Ci mowie, ze teraz juz nie odczuwa takiej przyjemnosci. Musieli szukac innych miejsc do stymulacji itd. Ona miala akurat masaz robiony w trakcie porodu, wiadomo ze to jakas ingerencja wiec moze zostac po tym cos inaczej niz bylo wczesniej. Jej sie akurat tak przytrafilo. No i ten bol, niby miala robiony podczas skorczow ale....powiedziala ze nie da sie opisac.

Ja tez jeszcze nie mam laktatora i stwierdzilam ze narazie nie kupuje, jak bedzie potrzebny to Marcin mi kupi w aptece przyszpitalnej. A moze nie bedzie potrzebny? Tez sie tak nastawiam 🙂

Iwwwa ja jestem taki wygłodniały wilk że on się do mnie ze swoim szczurem zbliży i ja już będzie po wszystkiemu u mnie 😁 😁 więc tego się nie boję... 🙂
ostatnio mnie całował po nadgarstku!! i mi już było miękko ☺️ ☺️