Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Szczerze to chciała bym miec to za soba i wogule ale sie cholernie boje.
Dzis sie mojemu rano rozplakalam i powiedzialam mu ze sie boje 😞 i wogule to mi powiedział ze on tez sie boi mocno przytulil i juz sie lepiej zrobilo ale tak czy owak to ja bede przechodzila ten bol 😞 ja wiem ze nie jest latwo patrzec na druga osobe ktora cierpi i wogole 😞

Eluśka aha 🙂 szkoła policealna też dobra! że się w ogóle w takim momencie zdecydowałaś - dla mnie jesteś super women 🙂 😘

qrka, Loli na Was już po prostu czas! hormony dają Wam czadu!
i Loli jakoś to będzie z tym bólem! a może akurat to Ty będziesz do tych szczęściar należeć co szybko pyty pyty i plum! dziecko jest na świecie? skąd wiesz że nie? ja trzymam kciuki!!:****

wpadłam zobaczyć czy nie ma Dosika...ale nie ma...i nie było hmm

Loli będzie dobrze 🙂 pociesz się ze będziesz miała znieczulenie na zawołanie w razie W, a jak juz będziesz miała Olusię przy sobie to już wszystko minie 😘 i nie martw się, bo ja się zaczynam bać jak czytam te wszystkie Wasze lęki 😉

• Mamusia
Ehh wiem kobitki !! musze dac rady nie ma odwrotu.
Wiesz mi sie wydaje ze kazda lek zlapie ale dopiero jak sie cos zacznie 🙂
A wlasnie Dosik nadal nie ma ani nic? hmm moze nie moze wejsc na brzucha? albo? wczoraj pojezdzila ostro 😜 😜

Agaa 110 odemnie 😘 😘

qrka Twoje HI HI HU bardziej mi się skojarzyło z HU HU HA HU HU HA nasza zima zła 😁 😁 😁

Aguś a ja nie mogę Ci dać, ktoś mnie uprzedził 🙂 oooo qrka dobrze mówi, że w Anglii jest znieczulenie na zawołanie! a u nas? wczoraj się dowiedziałam że nie ma i koniec! zawsze to jakieś pocieszenie słońce nasze 🙂

Dosik tak posioperzyła wczoraj że dzisiaj to już tyłka z łożka dźwignąć nie umie 😜

• Mamusia
No z tym znieczuleniem dobra sprawa, ale wiadomo ze chciała bym urodzic jak milion roznych kobiet bo to wiadomo zawsze jakos inaczej moze psyhicznie? 🤨 ze niby ty tez dalas rady i nie bylo tak zle 🤨 🥴

Hehehe jednak nogi do góry nie podziałały w takim badz razie 😁 jak nadal w 2paku 😁

no to na razie wszystkie w komplecie 🙂
ja zmykam polować na chłopów bo mają blachę na daszek przywieźć, gad demet i znów 9stów w plecy już mam dość tych remontów 😠
a później trzeba się za obiadek wziąć, do później brzusie 😘

• Mamusia
zrobilam jakies 70 pierogow wiec zapraszam ;D narazie nie gotuje bo sie samego farszu nażarłam że pękam, ale za pół godzinki zjem 😁
a dosik to moze nie wchodzi na forum bo szkoda jej czasu i sioperzy caly czas, tam smsa ukradkiem napisala i dalej trenuje zeby kacperka wypuscic 😁

• Mamusia
ania87 kurde no wez nie rob smaka kochana 😞
Ale ja to chyba poprosze od ciebie przepis na farsz i sie sama skusze zrobic troszeczku 🙂
A jak by któras miała jeszcze przepis na pierogi z miesem to tez jak najbardziej - zeby moj nie był urazony 🙂

ooo to ja na przepis na farsz też się piszę 🙂
Aniu mnie w takim razie nie zapraszaj...przed ciążą takich domowych potrafiłam z 15zjeść, a teraz...ho ho 🙂

my jutro zapraszamy rodzinkę na ostatnią spokojną kawę i musze ciasto dzisiaj zrobić...ostatnio mi takie dobre wyszło, to spróbuje jeszcze raz. z tytki oczywiście 🙂

wyparzyłam przed chwilą butelki i jeden smoczek! kurde tylko jeden jedyny smoczek mam!! 🙂 myślałam że co najmniej dwa! 🙂

• Mamusia
loli no farsz taki normalny :P jak do ruskich, ja robie tak: gotuje ziemniaki i ucieram, na patelni przysmażam cebulke w kostke + do tego jakieś miesko, dzis mialam kielbaske swojska to ja w drobna kosteczke i do tej cebulki, ale moze byc co tam chcesz czy boczek czy jakas słoninka 😁 przyprawiam to wszystko bo troche zostahe pieprzem i sola i wrzucam do ziemniakow, (nie cale bo czesci zostawiam do polania po pierożkach ) do tych ziemniaków dodaje jeszcze suszonej mięty dość sporo bo uwielbiam, i jak to jest ostygnięte to dodaję biały ser, (musi byc chlodne bo inaczej sie ser bedzie ciągnąć) wszystko doprawiam do smaku jeszcze solą i pieprzem i to cały farsz 😁 a sera itd to wsyzstko na oko daję zreszta tak samo jak ciasto. ja uwielbiam ruskie pierogi, bardziej niż z miesem kapusta czy owocami, ruskie rządzą !

• Mamusia
aga spokojnie 😁 ja moge zjesc z 20 ale takich jak dzis to max 12 zjem bo są duuże, poszlam na latwizne i kubkiem wykrawalam to ciasto 😁 a normalnie z takiej porcji to mi ze 100 wychodzi 😁 także spokojnie byś się i ty najadła. no jak nie przyjedziesz to one tam sie nie zmarnuja przy moim apetycie 😁 tesciom odłożyłam po 10 :P

• Mamusia
myślę ze może być, ja tez przewaznie kupuje, dzis mailam akurat troche zamrozonego takiego wiejskeigo prawdziwego od krówki :P a tak to ze sklepu, ale nie wiem jaki wy tam w angli macie bo w pl sa takie normalne te serki w takich woreczkach jakby, wiem ze np we francji to nie ma takich i mozna kupic tylko cos takiego jak u nas w tych wiadereczkach do sernika czy cos, to taki to sie nie nadaje, chociaz widzialam kiedys we francji cos jak bialy ser w wiadereczku ale to trzeba bylo dopiero odcisnac i wogole żadkie bylo ale i tak zrobilysmy z tego pierogi z siostrą 😁 farsz sie troche wylewal ale bylo zjadliwe 😁