Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej dziewczyny!
ja też liczę na to że dzisiaj będzie lepszy dzień od wczorajszego 🙂 czekam od 8 na jakiegoś powera i na razie cisza...

w nocy jedno siku i co przewrót bolesna pobudka...boli mnie miednica jak za długo na jednym boku leżę!

sioperka! Ty pisałaś o tej krwi...hmm u mnie może to nie była krew, ale leciała taka ciemniejsza siara 😞 zapytaj jutro lekarza i napisz proszę...

nie wiem która z Was tu pisała...Perełka? że wolałaby urodzić już teraz i nawet lekarz jej tak powiedział, bo mały jest już wystarczająco duży! więc ja mam tak samo! mała to już pewnie ma pod 4kg...od soboty zaczynam akcję błysk 🙂

tabelkę już uaktualniam

Hey Słonka !! 🙂
wczoraj juz sie nie meldowałam wieczorem bo mieliśmy gości 😉
a dzisiaj rano jak chciałam posioperzyć to zgadnijcie kto się przybłąkał ? 🤢
TEŚCIOWA !! 😠 😠 😠 😠
Jestem paskudnie głodna musiałabym sobie zrobić coś zjeść i wyskoczyć wkoncu z piżamy 🙂
jak wy sie czujecie ?? 🙂

Hey Słonka !! 🙂
wczoraj juz sie nie meldowałam wieczorem bo mieliśmy gości 😉
a dzisiaj rano jak chciałam posioperzyć to zgadnijcie kto się przybłąkał ? 🤢
TEŚCIOWA !! 😠 😠 😠 😠
Jestem paskudnie głodna musiałabym sobie zrobić coś zjeść i wyskoczyć wkoncu z piżamy 🙂
jak wy sie czujecie ?? 🙂

• Mamusia
Kurde no...Mój poszedł z psem do parku, wrócili i pies wali aż mi się cofa 😠 Nie wiem gdzie ona wlazła, ale śmierdzi okropnie!!!
Krystian pojechał kilka spraw załatwić i wraca brać się za pokój małego. Dzisiaj chcemy go już na błysk zamknąć, ubrać łóżeczko, umyć okna, powiesić firanki itp. I dwa pokoje będą gotowe. Później tylko trochę grzebania w kuchni i łazienka do zrobienia zostanie, ale to już powolutku. No i czekam na telefon od gościa od CO że możemy jechać do gazowni i zawrzeć nową umowę i wtedy ktoś przyjdzie i założy nam licznik i dopiero będziemy mieli gaz w domu. A po tym do pana z serwisu naszego pieca musimy zadzwonić i on nam uruchomi piec i będzie koniec z tym durnym centralnym. Póki co gazu w dom nie ma więc pozostają mi bułki, kanapki, zupki z paczki lub żarcie na mieście na które nie mam kasy 😜 I MUSZĘ koniecznie dopakować torby.

• Mamusia
Loli jeszcze dziś rano nie było.....bo pierwsza dziś zajrzałam na forum ........ona jako ostatnia z Eluska wczoraj pisała ,więc czekamy dopiero na jej meldunek.......u mnie humor do dupy ,bo teraz się martwię ........mam nadzieję ,że jutro lekarz mnie uspokoi ☺️
planuję dziś na pocieszenie skoczyć na miasto i oblecieć sklepy dziecięce i małej jakiś cieplejszy kombinezonik kupić 🙂

Darusia, mam mam 😜
Dosik to wam ładną niespodziankę z rana teściowa sprawiła 😁
Agaa ja z tym bólem to już głuuuuuuuugo tak mam strasznie boli jak poleżę na jednym boku chwile dłużej, przez to nie mogę spać 😞 normalnie tylko przewroty i pobudki non stop 😞

Agunia byłam wczora na tej wizycie bo mój chcial jechać ze mną a dziś by nie mógł przez ten palec.
Tak rozmawiałam z nim i powiedział że to moja decyzja czy sie zgodze czy nie uprzedził że to może boleć i nie jest w 100% że wywoła poród odrazu ze jeszcze kilka dni moge sie meczyc z bólem,
chociażm stiwerdził że jeśli moja szyjka jest skrócona i rozwarcie jest to powinno wywołać.
Ja jednak sie nie zdecydowałam gdyż on powiedział że myśli że na dniach akcja porodowa rozpocznie się sama a ja jak wczoraj pisałam moge jej troche w tym pomóc 😜

• Mamusia
Agaa właśnie niezbyt zdążamy 😜 Dwa tyg przed planowanym porodem miało być wszystko skończone i mieliśmy się relaksować i zbierać siły. A tu termin za 13 dni i jeszcze mnóstwo roboty. A wiecie ile nam kasy zostało z tych milionów ,które tak długo zarabiał biedak? Trochę powyżej 2000zł 🥴 Z czego ponad 800zł lada dzień pociągną na ratę kredytu. A tu jeszcze łazienka nawet nie tknięta. Ale...Jakoś to będzie 🙂
Sioperko ja bym sobie zadzwoniła i zapytała lekarza o tą krew. Po co masz do jutra się stresować, a na telefon majątku chyba nie wydasz. No i oni od tego są żeby nas wysłuchać a nie 😉

no u mnie ten 'wspomagacz' nie będzie mieć miejsca... 😞
więc akcja Błysk, lewatywa i schody pozostają do czwartku...

właśnie, też to wyczytałam. jak ktoś nie ma rozwarcia to się tego masażu nie robi. a ja mogę go nie mieć i po sprawie 🥴

• Mamusia
a kurde nikt się nie domagał zdjęć i w ogóle pomału zaczęły się na forum rozpakowywać to jakoś tam nie wstawiłam fotek ,bo w końcu porody ważniejsze ,ale jak mocno chcecie to wam się pochwalę i wstawię kilka fotek popołudniu ,bo jeszcze dla pełnego efektu mój musi leżaczek złożyć.. 🙂

• Mamusia
Hej laseczki 😘
Musialam troszke was tutaj ponadrabiac i widze ze kazda sie o mnie martwi 😘 kochane!! ☺️
No u mnie nic, cisza 🙂 cala noc przespalam nawet na siku sie nie obudzilam ani razu, ale nie wiem czy jakiegos malego skorczu nie mialam-bo cos mi tam swita ze sie chyba cos lekko przebudzilam ale to wiecie urojenia tez mogly by byc :P
Czuje sie jak na dzien dzisiejszy normalnie nawet mnie nic nie boli 🙂