Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A co do wod to 2 razy tylko mi po nogach polecialo, a puzniej to chluplo pozadnie, wtedy naprawde czujesz uczucie jak by zaraz cos mialo peknac, nie wiem ile ih bylo bo w tej pozycji nic nie widzialam ale moj sie smieje ze nagle jak chluslo to az polozna odskoczyla 🙂

Eloite juz wczoraj mialam wlasnie isc do domku ale mala ssac nie umiala ale teraz juz lepiej.

A no i po 2 godz kazala wstac i isc sie wykapac podpasek wsumie za 2 dni wykonczylam 1 paczke w ktorej bylo 10 sztuk 🙂 troszku sie leje na poczatku ale przez 2 pierwsze godziny daja tutaj taka cerate pod dupe wymieniaja dopiero po prysznicu zaladasz podpache 🙂

• Mamusia
Kurde powoli Olka mi spi na brzuszku a ja pisze, ale zaraz bede konczyc kochane odpowiem wam jeszcze na pare zeczy i znikamy spac.
A wiec tak sama jestem w podziwie i szoku ze nie peklam ze mnie nie cieli ani nic w tym stylu.
Dosik poczekaj do jutra wkleje napewno focie 🙂
Iwwaa dasz rady ja zajechalam a tam 9 cm 😮 😮 szok ladny
Bobas kazda kobieta umie sie znalesc w tej roli , narazie troszke jestem zmeczona wsumie po porodzie nie spalam nic moze jakies 30 min , 2 dzien tez troche dobijajacy no i ostatnia noc w szpitalu Olenka dawala czadu nie spiac wogule 3 godziny i praktycznie non stop plakala.
Dobra Ciotki Klotki, lecimy z tym, mowilam ze Domino to DOmino poleca wszystkie.
Lece cos ziec mala uspic 🙂 chodz juz wsumie spi. I pasuje cos odespac