Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej laski znów wam sie wcinam w rozmowy
ale przeczytałam kilka stron wstecz o przemywaniu oczka dziecku. macie racje ze od zew do wew. czyli do kącika oka ale wiecie co najlepiej robić to takimi gazikami małymi kupuje sie je w aptece i raz dwa sciaga ropke z oczka. a mozna przemywać rumiankiem sola fizjologiczną i czarna mocna herbata zwykłą. sarci najabrdziej pomogło napar z rumianku 🙂

• Mamusia
hej 😉 my dzis skonczylismy miesiac 😉)) i z tej okazji ZOLWIK CIOTECZKI 🤪
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/345/3f5adca6cc81096bmed.jpg[/IMG][/URL]

EH MY DZIS OD RANA NA DWORZE I U TESCIOWEJ TROCHE POTEM RODZICE PRZYJECHALI I DALEJ NA DWORKU../. EHH 😉 TAKI UPAL ZE KONIEC... 😉
MALY SPAL IDEALNIE ;p OBUDZIL SIE O 2 O 5 I O WPOL 8;d W DZIEN MALO, MARUDZIL TROCHE ALE TO CHYBA NA POGODE 😞
WCZORAJ OCZYWISCIE KAROL WCZORAJ NIE DOSZEDL.... 😞 KUMPLE BYLIO WAZNIEJSI... ALE DOSTAL ZNOWU ZJEBE OD WSZYSTKICH...EH

A MNIE DZIS TAK BOLI RANA I CALY BRZUCH ZE NIE WIEM 😞 😞 😞
CHYBA ZA MOCNO MYSLE O TYM CO PRZEZYWALAM MIESIAC TEMU O DANEJ POZE 😞 TERAZ DOSTALAM WLASNIE KROPLOWKE 🤨

A CO U WAS??
KASIA CO TY TU ROBISZ!!?? WON RODZIC;p

Mała?? Najśliczniejsza i najcudowniejsza jaka mogła być. Zdrowiutka wsio oki 🙂
Sebastian? Dumny tatus pokaże Wam zaraz 🙂
Ja obolała pozszywana niestety ale i tak pekłam kolo cewki. Same parte ponad 40 minut. KOSZMAR!!!
Sebastian byl przy mnie do skurczy partych. Pomagał strasznie. Dzielny chopak ;p
Malusia 10 pkt dostała. I ledwie sie urodziła wogole bo lekarka powiedziała ze z powrotem wracała do brzusia. no i co jeszcze hmm?

• Mamusia
Hej ELu, super ze juz po wszytskim u Ciebie i ze wsio ok 🙂
Ja wrocilam od lekarza i nawet sily nie mam nadrabiac.
Robil mi tylko USG, powiedzial ze lozysko 3 stopien dojrzałości, że Mały jest duży, wg aparatu 3800, ale wg niego troche mniej. Że jak nie urodze do 9 pazdziernika (bo wg OM mam termin na 2) to mam sie zglosic do szpitala, ale najwczesneij porod beda wywolywac jak byloby ok - 15.10:/
Jak powiedzialam ze mam b.silne przepowiadajace, to powiedzial ze im bolesniejsze tym lepsze (jak chce to neich sie ze mna zamieni). A teraz ide spac, bo mam znowu skurcze, ale teraz dla odmiany dochadza mi z krzyża.. a co! urozmaicenie musi byc, bo byloby za nudno...
a ja mam wrażenie ze do grudnia to jeszcze pochodzę 😉
Miłej nocki Mamuski i Brzuszku 🙂

• Mamusia
Loli jeśli chodzi o kurz-kurz 🙂 to wiem jak to robic zeby nie szkodzilo.
Teraz mam przerwe w karmieniu 6 dni wiec nie odpuscilam sobie niestety, natomiast jak chcesz to po karmieniu sciagasz albo jak nastepne jest z butelki np na noc to m ozesz. Musi minac kilka godzin zeby nie dac dziecku. Tak powiedziala babka od laktacji w szpitalu hehe specjalnie pytalam. 🙂
Eluś gratuluje malutkiej!!! Dzielna babka! 🙂 🙂 🙂 🙂