Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Agaa napisał(a):
eloite daj Ty spokój ze sposobami wywoływania porodu 😜 wszystko ch*j 🙂 🙂
jedna dziewczyna to po trzech kroplówkach dopiero urodziła...ech masakra jak Wam kiedyś opisze co tam się działo! dramat 🙂

spoko, już sama przestałam ingerować 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć brzuszki i mamuśki 🙂
mój mały cycożerca wreszcie zasnęła 🤪 a ja pierdziele nie sprzątam, narazie - przynajmniej chwile mam dla siebie 😎
Agaa jak dobrze ze jesteś! 😘 jak Ewcia?

Cześć dziewczynki kurcze nie mam czasu przy trzech szkarabach nadrobić forum 😞 właśnie się mały obudził heh muszę iśc po niego domaga się papu zaraz wrócę.
  • Co u Was kochane słychać?

• Mamusia
    qrka ja też pierdziele i nie sprzątam 😜 Też właśnie małego ululałam...Ale my zgrane jesteśmy 🤪 Wiecie co się stało? Czułam ostatnio, że jakoś tak dziwnie mi cyce śmierdzą 😮 I małemu pyszczek też tak czuć było. Myślałam, że to moje mleko tak cuchnie czy coś. Ale wyciągłam wkładkę i to ona tak dawała 😮 A wkładki z Lidla takie w granatowym pudełku. Więc strzeżcie się laski 😜 😜 😜
    I nie mam w czym chodzić 😞 Nie mam takiej ciepłej bluzy czy swetra...Wszystko taka cienizna. A boję się, że mi cyce zawieje 🤨 I jeansów nie mam...W takie ładne się nie mieszcze...Tylko w takie stare, sprane, poplamione....Wczoraj na chwilę do centrum poszliśmy po wkładki dla mnie i się wstydziłam, że jak lump wyglądam 😞
    A mam pytanie? Była już któraś u ortopedy z maluszkiem?

Ela jak gdzieś idziesz to na cyce dawaj pieluchy mi tak położna podpowiedziała,żeby nie przewiało ,ale ten mój Pawełek niespodziankę zrobił buuuu kupsztala se walnął i teraz cyca ciagnie 🙂

• Mamusia
    Tatus musi go uswiadomic 😜
    ehhe
    No ja ide w srode na bioderka...eh troche sie boje zeby mial wsio ok bo on normalnie na nogi mi staje jak go trzymam... ☺️ dzis to nawet jak by krola zrobil 😜 🤔 oczywiscie trzymam go ale no mimo wszytsko jakis tam ciezar sie na girkach trzyma...
    No i szczepienie chyba dzis nas czeka 🤔 az sie boje tego ryku 🤔 ale to musze dzwonic po 3 😜

eee no srac z tym sprzataniem... po co 😜 ja tez nie sprzatam 😜

Elus wiem ja tez tak mialam 😞 ale na zakupy poslzam i cos nie cos kupilam a teraz kupilam gaty sciagajace na maksa az po cycki i wchodze w spodnie ... a ty nawet w gatkach nie wejdziesz?

my wizytę kontrolną u ortopedy mamy 02.10
    Ela przewalone masz z tymi cycami, mnie bolały ale naprawdę krótko po rozpoczęciu karmienia 2-3 dni i spokój.
    też się muszę wybrać na jakieś zakupy ciuchowo-butowe 😉 ale szkoda mi małej zostawiać na razie

• Mamusia
    Ja nie chciałam chrzcin. Bo jak już kiedyś mówiłam nie wierzę. Ale nie potrafię zrobić tego małemu żeby później w szkole nauczyciele lub dzieci go gnębiły. Z tym, że my nie mamy w ogóle ślubu 🤢
    Moje dziecko Perełko też ma tak. Je i się krztusi, kaszle, rzyga, wyrzyguje całe mleko, które zjadł i po chwili znów głodny a mi cyce aż pulsują od tego ssania. Albo je i płacze i rzuca głową. Oczywiście przy tym trzepaniu głową nie wypuszcza sutka z buzi 🤢

ohh Ela to ci współczuję mój tylko się krztusi i co to nie umiem trafić do jego buzi bo tak kreci główką jak chce jeść szuka cyca hehe ulewać mu się nie ulewa z tym mam spokój jedynie co mnie dobija to ,że jak go umyję to ten w nowego pampersa sie musi skupkać 😠

• Mamusia
    oj to ja nie wiem bo moj tez zygal dusil sie ulewalitd mlekiem ale modyfikowanym...to teraz dostaje bebilon pepti- probiotyki to juz przestal 😉 tylko ze to na recepte jest to mleko...zastepcze czy cos.
    A u mnie probelm z kosciolem to nie bo ja tez jestem tego zdania co ty a ze tesciowa bogobojna na maksa to nie bylo by sily. Ale o rodzine mi chodzi 🤨 matka znowu zaczyna rzadzic wszystkimi 😠 😠 i ostatnio jak powiedzialam ze prawdopodobnie pojdziemy do tesciowej mieszkac to tak mi jechala, ze tesciowa to jest jej wrog ze oni nie beda przyjezdzac, ze nie umiem sie dzieckiem zajac sama i nie umiem mu zapewnic tego co potrzebuje... no i ze ona wyprawi chrzciny ( KURWA 30 KM OD NAS) 😮 🤢 A My ze nie , to ze napewno u tesciowej bedziemy chcieli i znowu jakies fochy i pretensje. I z karolem stwierdzilismy ze poprzestawiamy meble i u nas sie ebdziemy cisnac... to ta znowu jakies fochy ze ciasno ze cos. A jak jej powiedzialam ze tylko chrzesni i nas rodzice nikt wiecej to pretensje ze moivch dziadkow nie bede prosic ze bedzie im przykro ze cos tam... 😠 😮 🤢
    I nie wiem, jak mam to rozegrac, powiedzialam ze dziadki na 2 dzien na obiad to cos znowu mamrotala.. 😠

a wczoraj jak jebala znowu moja siore 😠 caly czas jej dopierdalala...ostatnio nawet nie pozwolila jej zabrac malego na rece... 😠 ale ja zjebalam i focha jebla. MOja siora wczoraj ryk i tym razem ja nie dalam matce malego bo co to ma kurwa byc ze ona bedzie rzedzic kto ma malym sie zajac... 😠 to jego chrzestna, moze sobie nie radzi cudownie ale no kurwa 😠
    teraz to co ja przezywalam ciagle spadlo na nia, ciagle pretensje wyzwiska itd... ehh