Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no wlasnie wlasnie 😜 bo czasami tak cichoo 😞

no nie wiem ale wysypki na buzi ten maly nie mial moze swinka..
ja tez 1 raz widzialam cos takiego... ale ten lekarz jest poprostu zajebisty... o kazdej poze nocy mozna do niego zadzwonic wali na ty do kazdego...i ma swietny kontakt z dziecmi 😉 wszytsko wytlumaczxy i z radoscia przyjmuje a nie tak jak niektore z laska ze strach sie odezwac.
Tylko no nie wiem czy to orzez to .. bo to nie polak, on pochodzi z KAtaru i dzieci ogolnioe sie go boja takie starsze bo on taki ciemny 😜 heh

• Mamusia
Aniu zaloze jej jakos taki albumik jak ma kazda z was.

I mam jedno do was male pytanie wlasnie: jak wyparzacie butelki ? bo ja wlasnie nie mam tego uzadzenia parowego i nie wiem hmm wypazam je we wrzatku ale nie codziennie i boje sie zeby mala jakis zarasków nie miala. Czy mozna gotowac te butelki TT w garnku ? bo wiem ze za zadnych czasów sie gotowalo butelki. Jak wy to robicie ? Macie pewnie te parowe uzadzenia?

• Mamusia
HEJ KOCIAKI 😘 LOLI JA MAM GAR, WODE I GAZ 😜 I DAJE RADE HEHE 😉 PO DZISIEJSZEJ NOCY KUPILAM MALEMU MLEKO NAN 😞 MOZE PO NIM BEDZIE SPAL SPOKOJNIEJ I DLUZEJ. BO INACZEJ TO W WARIATKOWIE WYLADUJE, ALBO COS MU ZROBIE W SZALE HEHE 😜 MALY DZIAD CIAGLE NA REKACH TO SIE WKURZYLAM I WIO GO.....DO FOTELIKA SAMOCHODOWEGO 🤪 SMOKA W GEBE IZASNAL 🤪

Dziewczyny co to się stało 🤪 tyle stron do nadrobienia no masakra jestem w szoku 😁
Jak tam u was jak maluszki ?? 🙂
U nas w porządku Kacperek ma dziś miesiąc 🙂
ja cos nie najlepiej się czuje ide jutro do lekarza 🤨
Lolinku wkoncu wróciłaś na stałe 😁 :* Mój nocny Marku 😁
i świetnie że założyłaś Olci ten album 😉

• Mamusia
hehe 🙂 fajnie by bylo powspominac stare czasy siedzenia do puzna i nazekania ze naszych nie ma bo w pracy i nuda 😁 teraz to juz nic nie mozna nazwac nuda :P
U mnie dzis mala obudzila sie 2 razy w nocy ale sama zasypia juz 😉 jak tylko dam jej butelke i poloze kolo siebie gleba razem z mamusia 😁