Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

eloite ja na początku co 2 godziny pobudka, a teraz udaje się czasami 3 a i 4 się zdarza. zależy chyba od jej humoru i od tego ile uda mi się w nią mleka wcisnąć przed zaśnięciem.
raz spała te 7 godzin! ale w dzień wtedy mało co spała...

• Mamusia
nooo... czasem nawet 7 godzin spala raz sie zdazylo :P teraz zazwyczaj jak zasypia kolo 23 to puzniej sie budzi kolo 4 a puzniej roznie 7 czsem 8 😉

przed chwilka sie obudzila i wcina jesc 😉 a dzis zasnela o 21 obudzila sie o 24 zjadla i znow pobudka okolo 5 i zasnela o 7 i do tej pory spala 🙂

• Mamusia
Cześć mamuśki,
widze że mowa o karmieniu. Mój jak wieczorem zje ok. 22 to potem zaczyna mlaskać o 3-4 a potem rano 7-8, więc nie jest źle. Dziś tylko o 3 wstał hmmm, może dlatego, że tatuśka nie było. Wygoniłam go wczoraj na impreze, bo siedzi całymi dniami w domu i pracuje i nigdzie nie wychodzi. Niech się trochę rozerwie.
Wczoraj kupiłam małemu karuzelke nad łóżeczko, taką najtańszą, nakręcaną i powiem wam że jest zachwycony. Jak tylko mu wlacze to odrazu uśmiech od ucha do ucha i dziecka nie ma. Lezy i sie do niej cieszy hehe. Szkoda tylko ze musze latac i nakrecac, no ale za 60 zł nie można wiele wymagac.

Iwcia 🙂 za 60 zł to już nie taka zwykła karuzelka 🙂 ja mojej też muszę kupić...bo u lekarza to była taka zwykła i ona na nią patrzyła jak zaczarowana 🙂

Aniu ja karmię, ale dokarmiam sztucznym niestety.