Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kobitki,
widze ze tez ogladalyscie majke, a teraz pierwsza milosc? hehe
Ja majke obejrzalam a pierwsza milosc ogladam powtorke jutro, zawsze tak, bo potem ogladam na wspolnej wiec na pierwszej milosci mojemu pozwalam grac. Heh niech ma. Bo potem trzeszczy ze ja ciagle ogladam a on pograc nie moze. Ja nie wiem co oni w tych cholernych grach widza.

Bylam u chirurga i klopot prawie z glowy. Wyrwala mi zęba 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Jakos przezylam i nawet nie bolalo. Ale znow do jutra nie moge karmic i motorek w ruch 🥴

• Mamusia
No Elus to dostalas te krople na zageszczenie mleka zeby nie wymiotowala tak?
wspominalam o nich juz dawno 😉

Iwwa jaks ty dzielna kobita... eh ja do dentysty w ostatniej ostatecznosci 😜 hehe

Moj juz wykompany najedzony i niby spi ale wzdycha i malo wypil wiec mam nadzieje ze zaraz mi sie nie obudzi 🤔 no a ja spobie troche ogarnelam, jutro przychodzi moja kumpela ze sredniej 😜 moze jak zdaze to jakis placek zrobie na szybko...ehh 😜 jeszzcze jakis obiad i juz 😉 maly jutro bedzie koczowal na stole w kuchni 😜 ehhe

noo i jestem z siebie dumna!!! 😁 wkoncu mi sie udalo ..SAMEJ... napalic w tym durnym piecu 🤪 ehh teraz tylko recznik mokry musze powiesic bo tu mamy takie powietrze suche ze sie oddychac nie da ☺️