Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Loli głosy oddane :P
dziewczynki my dziś po wycieczce - byliśmy w zoo w Zamościu 🙂 pogoda śliczna !!! fajnie było 🙂
niunia spała całą drogę tam, na miejscu w wózku i w drodze powrotnej, wykapaliśmy ja i śpi nadal :P dobry z niej zawodnik
zaległości nie dam rady nadrobić - GAGATKI 😆

a o chrzcinach jeszcze nie myśleliśmy, czekamy aż niuni chrzestna urodzi to będziemy razem planować. Ale imprezy nie chcemy robić, chcemy ja ochrzcić w sobotę wieczorem - kameralnie sama rodzinka - i wszystko 😉

• Mamusia
Hej kobitki,
strasznie długo mnie tu nie było a od ponad dwóch godzin siedze i nadrabiam. I chciałam wam napisac cosik do tych waszych rozmów ale teraz mam taki metlik ze pewnie pomyle co która pisała hehe
My juz prawie jedna noga sie przeprowadzilismy. To znaczy jeszcze nie do konca ale blizej niz dalej. W piatek przeprowadzamy sie do moich rodzicow na tydzien (300km) wiec trzeba wszystko spakowac-od jutro pelna para tyle na ile mlody mi pozwoli. Bo wszystko co mamy to im tam zwalamy. A po tygodniu juz smigamy do Anglii. Jedziemy na szczescie lub nieszczescie samochodem wiec troche rzeczy zabierzemy. Na szczescie my nie prowadzimy. Przyjezdza po nas szwagier moj ktory ma audi Q7 wiec troche sie zmiesci. Ale i tak nie tyle co bysmy chcieli. Maly na szczescie w samochodzie spi wiec nie bedzie problemu heh chyba odpukac.

Co do chrzcin to ja juz wogole nie wiem. Heh czekam na Loli co ona wymysli a potem zrobie tak samo 🙂 A co tam ide na latwizne.

Ela ja tez na wesele robilam takie rozne pierdoly ozdobne i podziekowania, bo tez lubie sie w takie pierdoly bawic. Ozdabiac stoly, rozne dekoracje. A najlepiej wlasnie jak sama robilam. I na swieta tez dzieciaki w szkole zarazalam az stworzylam kółko techniczne i na świeta robilismy rozne aniolki ramki i inne ozdroby swiateczne. Teraz nie miala bym pewnie tyle czasu wiec podziwiam

Eloite gratuluje hehe sioperzenia. Kurde a ja jeszcze nic ten teges. Hmmm sama nie wiem czemu. Chyba po tym wszystkim mam cykora ze znow zajde, nie wiem sama, ale mnie nawet nie ciagnie. Zreszta teraz to ja tylko jednego mezczyzne widze, 🙂 mojego malego mezczyzne...

Laski ale dzień 😞
calutki dzionmek bolał mnie ząb a w sumie jego cząstka i byłam prywatnie u dentysty godzinke temu wyrwac to i jego 3 korzenie zapłaciłam 150zł 🤢
ale mam spokój przynajmniej 😉

• Mamusia
Ufff Dosik :* Nocny Marek bedzie teraz chociarz spal pozadnie 😉 Buziaki kochana masz juz swiety spokoj.
Mnie czeka napewno wyzyta u dentysty jak bede w polsce :/ wrrr

DOsik głosik plisss
Wraz z Oleńka prosimy o codzienne głosiki : http://linkbaby.pl/konkursy/zdjeciowe/jesien-w-obiektywie/przegladaj/jesien/ Przy kazdym zalogowaniu Olenka dostanie extra 3 ptk 😉

hej 🙂
widze ze piszecie o chrzcinach Adasia sa 21 listopada przygotowania ida pelna para restauracja wybrana menu ustalone goscie zaproszeni bedzi ich 30 osob.(niestety mam tak wielka rodzine) 😞 a co tam u was ? ja caly czas u rodzicow w srode tomek do nas przyjezdza strasznie sie za nim stesknilam bo juz tydzien sie nie widzielismy 😞 pozdrawiam was 😘 😘 😘

• Mamusia
Loli napisał(a):
iwwwa kochana juz niedlugo zemna jupiiii !!!

a ja mam dylemat bo nie wiem co moge zabrac do samolotu 😞(((

eloite, wogole ? nie chrzcisz? czemu? twoja rodzina nic przeciwko?

Nie chrzczę, w ogóle. Nie jestem wierząca, więc nie będę wychowywać dziecka w wierze katolickiej. Jeżeli kiedyś Alek, będzie chciał, nie będę mu tego utrudniać 🙂
Mam swoje kontrowersyjne poglądy na temat chrztu, ale nie będę się z nimi obnosić 😜
Co do rodziny, cóż zwyczajnie nie interesuje mnie jej zdanie na ten temat 🙂
Przywykli do tego, że i tak zrobię tak jak uważam, choć nie wszystkim się to podoba.
Poza tym najbliższa mi osoba w rodzinie czyli mama jest buddystką (i sama nie ochrzciła 2ki swoich dzieci) i rodzina z jej strony w dużej mierze podziela jej poglądy.
Natomiast od strony taty mam samych praktykujących katolików, ale jak już wspomniałam znają moją naturę 😉

• Mamusia
hej laseczki 😉;*
ja nie mam szans nadrobic 😞
widzialam tylko rozmowe o ozdobach i chrzcinach.. Elus Ty to masz pomysly na te ozdobki 😜
ja tez lubie takie pierdolki 😜Ale nie mam takiego drygu jak Ty 😉

jak tam nocka?? bo mMarcel to mnie zatkal dzisiaj.. przespal cala noc 🤪 🤪 hehe
wczoraj byla super pogoda i bylismy na spacerku duzo... wlasciwie na meczu bo kumpel gral na wiosce jakies 😉
A wczoraj Marcel nauczyl sie przekrecac z brzuszka na plecy 😜dupa za ciezka i zostaje aby 😜 a jak mu nie wychodzi to ryk hehe 😜

kurde niby weekend oki i Karol pomagal duzo a ja sie czuje nie przytomna, wczoraj nawet nie wiedzialam kto co do mnie mowi... 😮 jestem zmeczona tak ciagle na wysokich obrotach, myslec o wszystkim 🤢 jeszcze teraz nam sie auto rozkraczylo.... juz raz700zl w niego wsadzilismy teraz kolejne tyle pewnie pojdzie... zadzwonilam do mamy bo miala mi dac za auto ostatnia czesc umowna, i nie mowie w prost tylko ze tyle wydatkow nas czeka itd ze chyba to auto sprzedamy to z pretensjami, ze trzeba naprawic a nie nowe.... bala sie kuwna ze o pieniadze poprosze 😠 😠 a o tej ostatniej gotowce to chyba tez moge zapomniec.. e tam

a co u was??

• Mamusia
hej...U nas noc tragiczna. Młody nie umiał zasnąć i oczywiście Krystian spał a ja z milion razy wstawałam do niego 😞 Po ścianach już łaziłam...Aniu a z tym zmęczeniem to chyba przez pogodę tak też.Bo ja o wszystkim ciągle zapominam. Jak bym naćpana łaziła. W końcu wpadne pod auto czy cos....
A ja dla odmiany to taki pomieszaniec jestem. Rodzina mamy z Rosji, a taty z Niemiec 😜

u nas, nie wiem jak to się dokładnie nazywa, ale jest taki ośrodek buddystyczny na mieście 🙂 wiec na pewno jest więcej 'takich' ludzi 🙂

eloite Ty to w ogóle agentka nasza jesteś 😁 młoda, piękna, z oryginalnym ( dla mnie 😁 ) podejściem do sioperzenia 😁 żałuje normalnie że nie mam szansy Cię poznać bardziej, bo ciekawa z Ciebie osóbka 😁 😁 intrygująca ooo 😁

Aniu całą noc? 🙂 bosko! a o której go położyłaś? moja dzisaj od 20tej do 5:30 🙂 także też jestem zadowolona 😁

• Mamusia
w ogole was nie czytam ostatnio 😞 nie myslalam ze kiedykolwiek do tego dojdzie ze opuszcze tu cos a juz od dłuższego czasu nie nadrabiam nic. calymi dniami siedze z Olą sama, Janusz pracuje póki jeszcze ma robotę, a ja w domu, no czasami jest tesciowa albo tesc ale to marne pocieszenie juz wole byc sama. auta nie mam, jestem uziemiona, w dodatku nikogo tu nie znam 😞 i jacys dziwni ludzie tu są w ogole. no ale w domu jak juz ola zasnie w dzien co sie zdarza rzadko to ja mam mase papierow do ukladania, wzielam sie za prace mgr, co prawda mam dopiero plan zrobiony ale zawsze to cos, musze jeszcze wygryzmolic pismo do mojego promotora ktorego widzialam raz na oczy, a nie chce mi sie za to zabierac bo to po angliesku ma byc a ja sie jeszcze nie przestawilam na tryb "nauka" ale musi w koncu ten dzien nadejsc. a tak to gotuje piore sprzatam, pisze pisma do popier*** firm ubezpieczycielskich bo nam auto rozwalil gosc a teraz problemy z firma bo malo kasy chca dac i sie czepiaja! i tak cały czas cos, a w piatek jade na zjazd znowu a jeszcze nic zadania domowego nie zrobilam.
tyle co tu kiedys widzialam to aga pisala ze Ewcia smutno wyglada w jakiejs poduszce ortop. Aguś co się stało? na pierwszym usg tym w 4-6 tyg co sie robi cos wyszlo nie tak czy jak?

• Mamusia
Hej kobitki 🙂
wpadłam tylko na chwile nadrobic to co juz nagryzmolilyscie hihi
Na szczescie dlugo nie zajelo bo zaraz młodego musze nakarmic, bo mi tu siedzi , patrzy na mnie oczyma kotka ze shreka i mlaska. Jego znak ze jest głodny. Mam nadzieje ze znow wojny z nim nie bede prowadzic bo ostatnio w niektore dni jak mu sie przypomni ze jest cos takiego jak butla to cyca nie i koniec. I nawet do buzi nie wsadzi wypluwa i ryk. I nie ma zmiłuj sie butle musze dac bo nie bede przeciez głodzić go.
A co do samochodu to jest mi tak przykro, bo swój sprzedajemy, w sumie juz sprzedaliśmy ale jeszcze go mamy. Dopiero przy przeprowadzce kolega go dostanie. Ale 15 tys wpadnie, tylko zal straszny bo go bardzo polubilam, dostalismy go w dodatku w prezencie slubnym od siostry i jakis sentyment jest 😞 😞 😞 😞 ach no ale coz nie bedziemy płacic za niego 1000 zł oc zeby stal kilka lat. Ale smutasa załapałam z tego powodu 😞
Ide pakować szpargały.