Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa napisał(a):
u nas, nie wiem jak to się dokładnie nazywa, ale jest taki ośrodek buddystyczny na mieście 🙂 wiec na pewno jest więcej 'takich' ludzi 🙂

eloite Ty to w ogóle agentka nasza jesteś 😁 młoda, piękna, z oryginalnym ( dla mnie 😁 ) podejściem do sioperzenia 😁 żałuje normalnie że nie mam szansy Cię poznać bardziej, bo ciekawa z Ciebie osóbka 😁 😁 intrygująca ooo 😁

Aniu całą noc? 🙂 bosko! a o której go położyłaś? moja dzisaj od 20tej do 5:30 🙂 także też jestem zadowolona 😁

ośrodek buddyjski to tzw. "sanga". i w polsce jest całkiem sporo buddystów 🙂
Agaa no mam nadzieję, że kiedyś wszystkie poznamy się osobiście 😜

• Mamusia
Loli napisał(a):
Myslalam o nadgarstku... lub tez ostatnio widzialam pomiedzy palcami 😁 ale sama nie wiem dokladnie w ktorym miejscu by bylo najlpiej....
Ja chcialam sobie ogolnie wytatulowac stope 😉 strasznie mi sie to podoba...

Stopa to fajny pomysł, trochę bolesny 🙂
Ja sobie zrobiłam na boku, zaraz przy kości miednicy i bardzo fajnie to wygląda (tzn. teraz naokoło pełno rozstępów więc nad tym pracuję)
i właśnie czekałam na to aż Alek się urodzi bo kolejny chciałam.
też myślałam o nadgarstku, ale u mnie chyba niestety odpada ze względu na pracę.. 😞

Aga jak Twoja jest mały Pudzianek, to moja jest klocu 😁 2 tyg. temu miała 5,400 a teraz na pewno przekroczyła 6 kg 🙃 😮 wielka jest z niej baba
ja tez zawsze marzyłam o tatuażu 😜 może kiedyś??

• Mamusia
hehe ale patent, ubrałam ciepło małego, wsadziłam go do fotelika samochodowego i postawiłam przy otwartym na ościerz oknie a on biedny myśli że jest na spacerku i śpi jak zabity już od godziny. Czyli jakieś 3-4 godziny powinnam mieć czas na pakowanie hehe wredna matka oszustka 😜

• Mamusia
Przez ten durny internet nie mam szans nadrobic 😞
LOLI.. to ale widze ze wogle dzis dzieciaki fajnie pospaly tylko Franio strajk zrobil.. chyba ze nie doczytalam czegos??
Za uchem tez fajnie tatuaze wychodza 😜

my bylismy w parku troche kupilam mu kaszeczke i bedziemy zaraz szamkac 😜 ciekawe czy mu bedzie smakowac wczoraj banan brzoskwinia jablko ale wcinal 😜 gdyby mogl to by wszysko zjadl ale tylko tycku ma dalam 😜

moja na razie tylko cyca smakuje 😜
Elu, Iga budzi się dalej 3-4 razy w nocy na jedzonko, tez bym chciała żeby tak ładnie dała nam - mi pospać 😞 ale takie chyba uroki karmienia samą piersią 😞