Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

ania87 napisał(a):
Asia no ja robilam tak jak mi gin kazal chyba miedzy 10-12tyg po porodzie, juz nie pamietam wyników ale dobrze wyszedł, ta nietolerancja zniknęła, wyniki w normie byly. A u Ciebie?

A ja nie zrobiłam bo nie miłam kiedy i zbieram sie ale jakos ciezko mi sie zebrac do lekarza 😞

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buuterfly napisał(a):
Dziewczyny 11 czy 13 ładniejsze? Kuchnie mam w takim kolorze łosoś czy coś w tym odcieniu 🙂
http://allegro.pl/ikea-bieznik-biezniki-40x100cm-obrus-15-wzorow-i1398793906.html

dla mnie zdecydowanie 13 !!
11 fuuj 😜

• Mamusia
Hej kochane , u mnie chwile posiedziala kolezanka bo sie z nia spotkalam na to wazenie Olenka wazy 7,3kg 😁 ostro 😁 pielegniarka mi powiedzial ze zaduzo 😮 yhy jasne trafilam strasznie na jakas niemila obsluge, bo sie mnie pyta co je a ja jej mowie ze jabuszko, banan a ona do mnie z mordka ze takie zeczy to dziecko dopiero od 6 miesiaca powinno jesc myslalam ze jej jebne !

już po kawie! kurde dziewczyny, spotkałam się z koleżanką która urodziła 1,5 m-ca temu i nie mogłyśmy się nagadać 🙂 więc do dopiero było by z Wami!!!

Dosik co tam dzisiaj? 😞

Loli no no Oleńka waży swoje 🙂 a babami się nie przejmuj, szkoda że Ci jeszcze nie pwiedziały że powinnaś cycem karmić 😜 wal to.

moja śpi...ale dzisiaj na bank się w nocy obudzi...mało zjadła i pewnie głodomorrra ją zbudzi 🙂 trudno...
jutro może być ostatni dzień i ostatnia noc jak śpi w poduszce orto!!!! cały czas o tym myślę! 🥴

• Mamusia
😘 🙂

Dobrze ze taki maly ruch dzisiaj przynajmniej moglam nadrobic 😜

LOLI... Olcia wg mnie super wazy 😉 --- Marcel 2 tyg temu tez mial taka sama wage.. 😉 czyli sa rowni a wrecz identyczni wagowo 😜 eheh

AGUS ... trzymam kciukasy za Ewke zebys wreszcie wywalila ta wstretna pieluche!!! 🙂

ELU, nie wiem co mam Ci napisac 😞 z Twoimi rodizcami to faktycznie nieciekawie i zal mi Twojej malej siostry, jest taka biedna tam z nimi ☺️
A co do Franka popieram laski i cyckowi mowie nie! znajdziesz inny sposob na bliskosc z Frankiem 🙂 A co do spania i placzu to moze Iwa ma racje, sprobuj mu posmarowac dziaselka, nie zaszkodzi a moze akurat przyniesie ulge... A przy wizycie u lekarza zapytaj jak mozesz pomoc mu- dobry art. o placzu jest w MAMO TO JA.
A z psychika jesli czujesz sie az tak zle, to moze porozmawiaj z Krystianem? np chociaz niech w weekend kiedy ma wolne odciazy Cie na caly dzien , noc... zebys mogla wreszcie odpoczac?
A jesli nie to moze poradz sie lekarza , bo jesli serio masz ta depresje to bez pomocy nie da rady 😞
Wazne jest pomoc i wsparcie bliskiej osoby!

DOMI... 😘

A u nas wsio oki 😉 Maly grzeczny, Bylismy dzis duzo na spacerze potem u tesciowej bo musialam leciec po recepty. I jestem sama doo.. nie wiadomo kiedy.. Karol w Gdansku 🤨

• Mamusia
dobry wieczór! Ja nadal pracuje.I mam stanowczo za mało czasu, a to tylko 4 godzinki. Dzis jak wrocilam do domu to myslalam ze mi cyce rozerwie a tu maly nakarmiony 😞 i poszedl w ruch laktator, bedzie na jutro. Ale ja tam wypoczywam! Az milo. Troche popychamy pierdoly z kolezanka,jest o czym gadac bo jest w piatym miesiacu ciazy 🤪
Bylismy dzis u znajomych, przyjechali z Irlandii z 7 miesieczna coreczka. Zosia przekochana i juz sie nie moge doczekac az Olo bedzie sam siedzial.
Ze spaniem bylo troszke marudzenia ale udalo sie. Ogolnie dobry dzien.
Takich własnie wam wszystkim zycze. 😁