Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iwwwa napisał(a):
U nas na nogach, uda i teraz przeszlo nizej i na lokciach pozniej a teraz wiecej na recach ma tych plackow. Tez takie szorstkie jakby troche pomaranczowe. I ma tez troszke takich maluskich krostek na buzi. Ja rano dalam kaszke mu na mleku modyfikowanym, zreszta codziennie ja je, wiec to tez w sumie. Kurde nie wiem, zobacze jak dzis co mi powiedzjak pojde na szczepienie. Tylku tu kurde nie badaj. Jak cos pojade do polskiego lekarza. Tylko taki kawal i tyle kasy bierze ze szok.
Zbieram sie powoli. Dam znac pozniej.

trzymam kciuki zeby to nie byla skaza daj znac jak wrocisz 😘

• Mamusia
bobas napisał(a):
iwwwa napisał(a):
U nas na nogach, uda i teraz przeszlo nizej i na lokciach pozniej a teraz wiecej na recach ma tych plackow. Tez takie szorstkie jakby troche pomaranczowe. I ma tez troszke takich maluskich krostek na buzi. Ja rano dalam kaszke mu na mleku modyfikowanym, zreszta codziennie ja je, wiec to tez w sumie. Kurde nie wiem, zobacze jak dzis co mi powiedzjak pojde na szczepienie. Tylku tu kurde nie badaj. Jak cos pojade do polskiego lekarza. Tylko taki kawal i tyle kasy bierze ze szok.
Zbieram sie powoli. Dam znac pozniej.

trzymam kciuki zeby to nie byla skaza daj znac jak wrocisz 😘

hmm.. kurde marcel ma to takie jak by liszajki czy cos.... na lokciu , plecach i zebrze... ale to jest z 1cm na 2cm.... 😮
straszycie normalnie 🤨

buuterfly napisał(a):
Tak Asia do 18tych...Do końca naszych dni będziemy się martwić 🙂
Nasz ortopeda znowu ma powiedzonko: Małe dzieci spać nie dają, a duże żyć 😜

dobre powiedzenie musze zapamietac 🙂

buuterfly napisał(a):
Tak Asia do 18tych...Do końca naszych dni będziemy się martwić 🙂
Nasz ortopeda znowu ma powiedzonko: Małe dzieci spać nie dają, a duże żyć 😜

ja po 18stce nie dostarczalam rodzicom zmartwien mam nadzieje ze moj synek tez bedzie taki grzeczny 😁 😜

takie liszaje szorstkie też nam wyszły jak było podejrzenie o skazę. zmiana mleka. ale skazy nie ma, bo normalnie zajada jogurty itp. i wiecie co pomogło?
kąpianie co dwa, trzy dni. śladu po jakiejkolwiek wysypce nie ma.
a Wy z tego co pamiętam to wszystkie jak tu jesteście to kąpiecie codziennie, czy nie?

daj znać Iwwwa co lekarz powiedział...

• Mamusia
Wrocilam 😞
i dupa oczywiscie. Kuba szczepienia nie mial ze wzgledu na wysypke. Ale babka nie zna sie na wysypkach wiec kazala sie umowic z helga-tak na nia mowie. Czyi do babki od dzieci, ktora MOZE bedzie jutro a moze nie. Trzeba dzwonic. Umowic sie do zwyklej lekarz tez nie ma sensu bo ona sie nie zna a jak przeciez wpisze w kompa wysypka to jej wyskoczy 10 tysiecy diagnoz i ciekawe co by wybrala. Do tej helgi jutro ok 15-16. I tu nastpeny klopot. Otoz helga nie pozwala karmic dzieci niczym innym oprocz mleka do 7 miesiaca wlacznie. Wiec jak jej powiem ze daje inne jedzenie to dostane opierdziel i powie ze mam nie dawac i poczekac z 7 dni i jak nie przejdzie wysypka to przyjsc. Zaloze sie ze tak bedzie. W kazdym badz razie na szczepienie dzisiajsze na pneumo mam przyjsc za tydzien. 😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

aga ja kapie codziennie bo po tym lepiej spi 🙂
Iwona moze i z jednej strony jak bys dawala samo mleko i by nie zniklo to by byla skaza bialkowa ja tak z adasiem mialam i poznie stopniowo wracac do innych posilkow i patrzec czy wysypka sie pojawia czy nie

• Mamusia
Asia ja juz sama nie wiem coi jak. Naprawde juz glupia jestem. Tu w ogole nie pozwalaja dawac nic innego oprocz mleka. Nawet jabluszka startego. Nie wyobrazam sobie nie dac nawet jabluszka dac teraz malemu. Ale jak bedzie trzeba...
a i tez kapie codziennie.

iwwwa napisał(a):
Asia ja juz sama nie wiem coi jak. Naprawde juz glupia jestem. Tu w ogole nie pozwalaja dawac nic innego oprocz mleka. Nawet jabluszka startego. Nie wyobrazam sobie nie dac nawet jabluszka dac teraz malemu. Ale jak bedzie trzeba...
a i tez kapie codziennie.

nie dziwie ci sie tym bardziej ze lekarze tam sa do niczego sama jestem ciekawa co temu kubusiowi jest.

• Mamusia
a wiecie tak sobie teraz pomyslalam.....
Bo Marcel jest starszy, I ja jakis czas temu latalam z jakimis wysypkami itd do lekarza.... dostal masc alantanowa pomogla troche....
ale...
Kurde teraz Prawie kazda tez lata.... 😮 😮
Moze cos jest na rzeczy i to tak jest???

Ania8888 napisał(a):
a wiecie tak sobie teraz pomyslalam.....
Bo Marcel jest starszy, I ja jakis czas temu latalam z jakimis wysypkami itd do lekarza.... dostal masc alantanowa pomogla troche....
ale...
Kurde teraz Prawie kazda tez lata.... 😮 😮
Moze cos jest na rzeczy i to tak jest???

no u Adasia to jest na pewno skaza białkowa 😞
ale dziwne to ze prawie kazda mowi o wysypce 😮