Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja pamietam jak sie z isostrami bilam, tak juz musi byc na pewnym etapie 🙂 a o ubrania jak sie klucilysmy, masakra, potajemnie kradlam z szafy i przed dyskoteka sie przebieralam w jakiejsc szopie i po powrocie tez :P potem mi znow mlodsza zabierala i tak ciagle cos. a ile bylo darcia kto sprzata! jak wyszlam za maz to az tak dziwnoie cicho tu mi bylo,

hehe Iwona nie wypierasz się? 😁 dobra jesteś mamuśka 😁

a Ty Anka chcesz w łep? 😜 za ten test, tego posta miałam jako ostatniego na stronie i miałam dłużej niż chwilke nadzieje 😜
zaczepiłam dzisiaj też Monia_di na nk, bo miała opis 'niedługo będzie nas piątka" więc z nadzieją czy może w ciąży? ale jednak też nie.... 🙂
no to, która się pisze? 😁

• Mamusia
heh a to wam zrobilam nadzieje :P nie nie , 3 razy zagladalam czy tam jakas druga krecha nie urosla ale spoko jest 1! ale sie stare czasy przypomnialy jak czekalam zeby bylo 2 🙂
wlasnie mierze goraczke bo mam watpliwosci czy oli termomertr mi dobrze pokazal, pije gripex max, leb mi peka, gardlo napier**** jak nigdy i zimno mi, jak tu sie uczyc w takich warunkach, i jeszcze zaraz ola wstanie zwarta i gotowa do zabawy i nie ma ze boli

• Mamusia
Witam wiosennie 🤪
My własnie na spacerku, zaraz glosik oddamy, maly spi a ja krzystam z wolnej chwilki i nadrabiam zaleglosci forumowe i Ewciowe 😁
Co do dzidziolka to ja juz bardzo bym chciala, ale sie nie napalam, dlugo nam zeszlo z pierworodnym to na drugie nie robie sobie nadzieji, pozaty karmie jeszcze i nie mam nadal @
Mam nadzieje ze uda nam sie w koncu zorganizowac jakis wlasny kat i bedziemy wtedy plodzic jak sie wczesniej nie uda 🙂

• Mamusia
dziewczyny potrzebuje pomocy na gwalt! dobry termometr mi potrzeba. mialam racje ten oli zle pokazuje, mam taki co zbliza sie do czola ale nie dotyka i ona caly czas 36,6 pokazuje albo 36,5 a zwyklym mierzylam sobie teraz i mam 37. ktoras ma jakis dobry co jest z niego zadowolona? nie chce kupic pierwszego lepszego zeby znow nawalal

ania87 napisał(a):
dziewczyny potrzebuje pomocy na gwalt! dobry termometr mi potrzeba. mialam racje ten oli zle pokazuje, mam taki co zbliza sie do czola ale nie dotyka i ona caly czas 36,6 pokazuje albo 36,5 a zwyklym mierzylam sobie teraz i mam 37. ktoras ma jakis dobry co jest z niego zadowolona? nie chce kupic pierwszego lepszego zeby znow nawalal

ja zamówiłam na allegro rtęciowy
bo te elektroniczne to do dupy są!!!
mam 2 i inaczej mierzą :/

Chwila chwila
czy ktos tu kończy dzisiaj pół roczku????????!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Ewusiu skarbie maleńki wszystkiego co najlepsze, najsłodsze, dużo cierpliwości do mamuśki, dużo zdrówka i tyle samo uśmiechu :*:*:*:*:*:*:*:*:**::*:*:*:*:*